Primeur Bevestigd
gimenez

VK Sportphoto

Nieuws

Feyenoord krijgt rugsponsor; Prijsvrij grote kanshebber

FeyenoordTM

Feyenoord is zoals eerder gemeld in de Studio 1908 podcast druk bezig om per ingaande van het seizoen '23/'24 rugsponsoring op de wedstrijdtenues te krijgen. Prijsvrij.nl is op dit moment de grootste kanshebber.

Prijsvrij Vakanties is een Nederlandse reisorganisatie die voornamelijk pakketreizen verkoopt. Het bedrijft telt 75 werknemers en het hoofdkantoor is gevestigd in 's-Hertogenbosch. Het bedrijf draait een omzet van €200.000.000 per jaar en is gestart in 2010.

Kledingsponsor adidas loopt deze zomer uit contract met Feyenorod. Het Duitse merk maakte het contractueel gezien onmogelijk om rugsponsoring toe te staan. De nieuwe Britse kledingsponsor Castore stelt zich soepeler op: De vraag is niet of, maar wanneer Feyenoord bekend maakt dat een rugsponsor aanstaande is.

25331

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Op die shirts van voor 1996 stonden volgens niet eens namen op de rug, alleen die van de sponsor. Eigenlijk vond ik het toen al ontzettend lelijk, maar ach. Met de prijzen van die shirtjes van had je verder ook niets te klagen.
Ik wil graag mijn mening delen over het probleem van rug sponsoring bij Feyenoord. Naar mijn mening is het geen probleem en zal het zelfs voordelen opleveren. Het zal even wennen zijn, maar uiteindelijk zal het meer geld opleveren en daarmee de omzet van de club verhogen.

Als club is het belangrijk om te blijven groeien en investeren in de toekomst. Rug sponsoring kan hierbij helpen. Het is begrijpelijk dat sommige fans hier niet enthousiast over zijn, omdat het een nieuwe ontwikkeling is in de voetbalwereld. Echter, veranderingen zijn nodig om te blijven groeien en de top te bereiken.

Ik geloof er dan ook in dat we onderweg zijn naar de top en dat deze ontwikkeling hieraan zal bijdragen. Laten we openstaan voor verandering en het positieve ervan inzien.
Stel we winnen volgend jaar geen prijs, wat best zou kunnen, sta je meteen voor ***. Alleen daarom al niet doen. Gewoon ander bedrijf.
Goed bezig. Op dit moment moet je elke stuiver binnen harken om al je schulden weg te werken en om het stadion te renoveren.
Stadion in het probleem van Stadion NV. BVO is slechts huurder.
Goh! Maar de kuip gaat nooit €200 miljoen uitgeven aan renovatie dat moet feyenoord doen. En dan gelijk het stadion in eigen beheer nemen in ruil voor aflossing schulden aan goldmansachs
De BVO gaat ook geen 200m uitgeven aan de Kuip. Laat de gemeente dan maar instappen zoals pasgeleden door LR werd voorgesteld.
Nee nu niet maar over een tijdje is wel het plan lijkt me het stadion grondig te verbouwen. Of wil jij liever in die ouwe meuk blijven zitten waar je koude kroketten krijgt? En geen stuiver kan verdienen. Je zou wel moeten renoveren om die extra stap te kunnen zetten
Voor warme kroketten heb je geen miljoenen nodig. De nieuwe directeur van het stadion zal met een voorstel moeten komen om zaken te verbeteren, de lening van Goldmann Sachs te herfinancieren zodat je van af bent en wellicht ook tot vernieuwing van onderdelen. Bijvoorbeeld aanpakken van parterrevakken lange zijde waardoor de netten weer wegkunnen. Dan zal bvo ook bereid zijn meer huur te betalen.
Zal best geld opleveren maar ik vind het lelijk.
Maar goed is ook n=1
Uit de Guardian;
Uefa president Ceferin raises prospect of playing Champions League final in US.
Kan ik Prijsvrij boeken?
Qatar of Saoudi Arabië hebben er waarschijnlijk nog veel meer geld voor over.
Prima, als maar de tenues ook goedkoper worden
Als de prijs vrij toch vrij is doe dan maar 20 miljoen per jaar 😎
Hahaha inderdaad en ff €50 miljoen voor mij ook op me rekening 😁
Begrijp dat het geld oplevert, maar van mij zou televisieland sponsoren op de bovenrug mogen verbieden. Uit- en thuisshirts, derde tenuen, rugnummers en namen: allemaal in het leven geroepen om teams en spelers makkelijker te onderscheiden. Op TV en in het stadion. Probeerde laatst te ontdekken hoe de invaller van Vitesse heette, maar die heten allemaal blijkbaar BetCity.nl. Slechte ontwikkeling.
Als je n fan bent ken je alle spelers van je club.de tegenstander boeit me niet.in Oostenrijk en Zwitserland zit alles onder de sponsoring.
Pakken we een keer prijzen...gaan we met prijsvrij op onze rug lopen....
Hopelijk krijg je een optie als consument om de rugsponser weg te laten bij aankoop van een shirt maar zal wel niet.
Ik denk wel dat dit uiteindelijk wel een goede ontwikkeling voor Feyenoord is, geld is geld
2 miljoen voor de sponsor, gewoon direct overmaken naar giminez
Hopelijk onder de rugnummers? Vind sponsors boven het nummer en dan de naam van de speler onder het nummer er altijd verschrikkelijk uitzien.
Sinds alles om geld draait lijkt het me een goed idee. Zonder al die rotzooi lopen ze nog meer achter de financiele feiten aan. Jammer dat het moet maar goed dat het kan.
Prijsvrij lijkt me geen goed id.

Dat is de goden verzoeken
Voor hun prijs vrij hè. Ze geven ons alle prijzen.
Ja, nou, niet dat Joepie nou zo,n gerse naam is..
Als je hard genoeg rent kijken je tegenstanders tegen je rug aan dus misschien word het dan duidelijk dat ze geen prijzen meer gaan winnen
Ja zo kan je alles rechtpraten.
Ben je soms familie van Chris Woerts.
Hopelijk gaat hier nog iemand van onze "cultuurbewakers" binnen de club nog een stokje voor steken.
Je kan niet zonder sponsoren. Als je hier ieder jaar nou een speler voor kan betalen. Zolang De Kuip, De Kuip maar blijft is alles goed.
En dan erbij gaan lopen zoals in bijvoorbeeld de Zuid-Amerikaanse competities met van die clownshirts vol reclame-uitingen?
Daar gaat ons prachtige klassieke shirt.
Wat is het volgende, sponsoring op de broek? Zodat het van die wandelende reclamezuilen worden zoals in sommige andere landen? En wat voor een sponsor ook weer. Er is misschien niets mis met het bedrijf op zich maar om nou te zeggen dat het stijl en klasse uitstraalt...
Goede sponsor voor Ajax, prijsvrij.
@FTM
Is er al een plan voor als de deal met szymanski niet doorgaat is er bijvoorbeeld een lijst met vervangers of wordt er vertrouwd op Bullaude?
Heel jammer. Bezoedelt ons mooie shirt. Niet alles doen om aan geld te komen, vind ik.
Hebben ook al een box, waar de gehele familie Bijlow de wedstrijden volgt.
Hopelijk blijft Feyenoord de komende seizoenen niet Prijsvrij.
Zij prijsvrij. Wij krijgen alles van ze.
@FTM Is er nog steeds geen zicht op een Commercieel Directeur? Technisch Directeur of Manager heb ik de hoop al mee opgegeven.
Er is iets misgelopen, lijkt het.
Te Kloese heeft laten zien dat hij bijde Jobs goed kan uitvoeren. Een commercieel directeur zou wel handig zijn om de extra stuivers op te rapen
Ai, wel lelijk. Maar goed, de kachel moet branden.
Goedkoper om met een blok hout de haard aan te steken ;)
prijsvrij/europarcs combo korting, verblijf een lang weekend in een challet op de veluwe samen met santi en z'n vrouwtje voor slechts €55!
Ik ben groot fan van Santi maar hij mag in dat geval toch wegblijven