travel-feyenoord

Foto: Fanshop Feyenoord

Nieuws

Feyenoord lanceert samen met Castore Travel kledinglijn

Stan

Vanaf vandaag is de Travel-collectie van Feyenoord beschikbaar in de online fanshop. In samenwerking met de nieuwe kledingsponsor Castore worden verschillende kledingstukken aangeboden die ideaal zijn voor tijdens het reizen. 

Op de website van de fanshop van Feyenoord zijn onder andere polo's, hoodies en en jacks te verkrijgen die voorzien zijn van het logo van de Rotterdammers en van Castore. De prijzen liggen van de artikelen tussen de 38 en 95 euro en zijn vanaf morgen ook in de fysieke fanshops te koop.

Vorige week presenteerde Feyenoord en Castore al het nieuwe thuisshirt en trainingslijn van de landskampioen. Later deze zomer zullen ook een uitshirt, derde en vierde shirt volgen. 

feyenoord-travel-1
feyenoord-travel-2

Delen

Reacties

Best een mooie collectie. Heb de kwaliteit nog niet kunnen voelen.

Maar ons logo in oranje. Dat is echt jammer.
Ik ben echt zwaar teleurgesteld in Castore en Feyenoord.
Ik was van plan weer eens wat aan te schaffen uit de wedstrijd/training/travel lijn, maar het ziet er allemaal zo goedkoop uit met overal zo'n plaklogo en die kleuren, dat verkr@cht toch ons hele logo of niet dan?
Enige shirt waar ik nog op hoop is het Europese shirt, maar dat zal ook wel een teleurstelling worden ben ik bang.
Helaas....Helaas..... enige mooie shirt is het thuisshirt, zonder nummer en naam want die zien er ook niet uit, maarja dan loop je daar met een vakantiediscounter op je rug haha.
Ben tot nu toe nog niet bijster enthousiast over de kledinglijn van castore, die trainingslijn en nu dit, daar ga ik mn geld niet aan uitgeven.
Idd. Het is meer kwantiteit dan kwaliteit. Erg goedkoop ziet het er uit.( goedkoop is het niet )
De polo in het blauw zit er echt goed uit
Niet onaardig, maar wanneer komen nu die uit shirtjes?
Als Pasen en Pinksteren op één dag vallen.
Ik snap niet dat de uitshirts nog niet komen volgende week is de opendag en dan zou je er heel veel verkopen. Ook hier mee zijn zo zo traag
Laatste uitwedstrijd altijd Uitshirt presentatie en open dag/eerste training van het thuisshirt. Zo mogen ze het van mij wel weer gaan doen
je kunt geen castore gaan dragen tijdens het adidas contract.
Dat bepaalt adidas, en die willen geld zien daarvoor. ik zou die neuzen niets daarvoor betalen, jij wel klaarblijkelijk.
https://www.soccernews.nl/news/feyenoord-wil-nederlandse-spits-losweken/

@1908 lulkoek of kern van waarheid
Het is soccernews... Wat denk je zelf?
Is in een ander topic al ontkracht en gelukkig maar!
Het rode trainingstenue is wel tof. De rest is nogal saai