opkomst-feyenoord

VK Sportphoto

Nieuws

Programma Open Dag Feyenoord bekend

Van de redactie

Het programma voor de Open Dag op zondag 16 juli is bekend. Heb jij je ticket al besteld en wil je meer lezen over het programma en de activiteiten tijdens deze gezellige dag? Lees dan verder.

Gratis tickets
Het bezoeken van de Open Dag blijft zoals elk jaar gratis. Wel heb je een ticket nodig om toegang te krijgen tot het evenement. Gedurende de dag zal er een constante in- en uitstroom van bezoekers zijn. Uit veiligheidsoverwegingen kunnen we een maximaal aantal bezoekers tegelijkertijd toelaten, dus vol is vol. We raden je dus aan om op tijd te komen als je het Feyenoord Festival wilt bijwonen. Tickets kun je gratis bestellen in de Online Ticketshop.

Voetbalshow in de Kuip 
In De Kuip organiseert Feyenoord een mooie show. Vanaf 11:00 uur kun je alvast plaatsnemen voor de warming-up. Hier worden door Bootsy Paul en DJ T-Style lekkere Feyenoord-hits gedraaid met op de schermen de onvergetelijke beelden van het afgelopen seizoen. Vanaf 14:00 uur begint de voetbalshow, waarin presentators Sander de Kramer en Qucee je meenemen in een gezellig programma vol optredens en leuke verrassingen. We hebben drie Feyenoord-helden uitgenodigd om een leuk spel te spelen, waarbij het publiek kans maakt op een mooie prijs. De dag draait natuurlijk om het presenteren van de Feyenoord-teams. 

De dag draait natuurlijk om het presenteren van de Feyenoord-teams. Peter Houtman verzorgt de presentatie van Feyenoord 1 en Feyenoord Vrouwen 1. Natuurlijk sluiten we dit jaar ook af met de nieuwe spelers in de Feyenoord-helikopter. 

Het programma 
11:00 uur - Opening poorten festivalterrein & start buitenactiviteiten 
11:00 uur - Warming up in De Kuip 
14:00 uur - Start voetbalshow in De Kuip 
14:40 uur - Presentatie Feyenoord Vrouwen 1 
15:10 uur - Presentatie Feyenoord 1 
15:30 uur - Einde voetbalshow in De Kuip 

Een actief buitenprogramma
In het buitenprogramma zijn er vele leuke activiteiten te doen tijdens het Feyenoord Festival. Een overzicht van alle activiteiten vind je terug op de plattegrond. In de Rode Zone vind je een gezellig horecaplein en vele activiteiten. Wat gelijk opvalt is het Prijsvrij Vakanties Reuzenrad, hier kun je het festival en De Kuip vanuit de hoogte bekijken. Maak daarna een unieke foto met de Feyenoord-kampioensauto en test je technische vaardigheden op het Van Donge & de Roo Voetbalparcours.

Bij Zone Geel is er ook van alles te doen. EuroParcs biedt supporters de mogelijkheid om op de foto te gaan met de kampioensschaal. Geef je creativiteit de vrije loop en maak een spandoek bij de FSV of maak een mooie tekening in de Legioenzaal. Wil je een leuk aandenken voor thuis? Loop dan langs de stand van DrukwerkMAX, zij voorzien je van een mooie Feyenoord-poster.

Heb je zin om te dansen? Ga dan naar de Heineken Silent Disco in de Blauwe Zone. Hier draaien de DJ's zowel nieuwe als klassieke Feyenoord-hits.
Ook in de Groene Zone is veel te doen. Hier vind je de digitale voetbalmuur van Univé en een uitdagende klimwand. Je kunt hier ook lid worden van de Feyenoord Juniorclub Kameraadjes of Het Legioen.

Vergeet ook zeker niet langs de Oranje Zijde te lopen, want Het Maasgebouw is ook open voor iedereen. In de Feyenoord Bioscoop op de 2e etage kun je de nieuwe Kökcu documentaire en de XXL Stories bekijken. Iets verderop in de Cor Kieboom zaal kun je je vrienden uitdagen voor een spannend potje EA Sports FC.

Tekst: Feyenoord.nl

2306141050-plattegrond-open-dag

Delen

Reacties

Omdat psv goed inkoopt is iedereen in paniek. Heb vertrouwen al 2 jaar iets bijzonders aan de gang in de kuip. Ik geloof in het beleid wat we voeren. En Arne laat zich niet piepelen dus er komt ongetwijfeld een mooie selectie 👊🏻
Houd de helikopter maar binnen word een aanfluiting
Zijn dat de woorden van je vrouw gisteravond?
Ha, ha, ha wie doet het nu niet met een helikopter.
Kunnen ze niet beter met een vlieger de nieuwe spelers presenteren ipv helikopter
Benieuwd of er nog iets fatsoenlijks uit de helikopter gaat komen
Dan zullen we net zo teleurgesteld zijn als de eerste keer dat je ergens uitkwam