dsc00341

Foto: 1908.nl | Tekst: Feyenoord.nl

Nieuws

Feyenoord lanceert vernieuwde Ticket Exchange

Van de redactie

De Feyenoord Ticket Exchange is terug online. De secundaire markt wordt hiermee volledig geïntegreerd in de officiële Ticketshop van Feyenoord en is de enige officiële ticketmarktplaats van Feyenoord. Hier kunnen seizoenkaarthouders en dagkaartkopers die niet in de gelegenheid zijn om een thuiswedstrijd te bezoeken met ingang van vandaag (maandag 3 oktober) hun plek doorverkopen aan een mede-supporter.

Verkopers van de seizoenkaartplek ontvangen 1/17de van de seizoenkaartprijs. De traditionele openingswedstrijd, een van de achttien wedstrijden in de seizoenkaart, wordt niet meegerekend. Verkopers van een dagkaart ontvangen de prijs die is betaald voor de dagkaart.

De Feyenoord Ticket Exchange biedt de mogelijkheid om tickets te kopen voor vakken die normaliter niet in de losse verkoop verkrijgbaar zijn, zoals bijvoorbeeld de vakken op de Gerard Meijer Tribune. Ook krijgen supporters op deze manier alsnog een kans om een al uitverkochte wedstrijd te bezoeken.

Wie via de Ticket Exchange een kaart koopt, betaalt hiervoor een eerlijke prijs en ontvangt een gevalideerde kaart waarmee toegang tot het stadion gegarandeerd is. De koop en verkoop van de seizoenkaartplek of dagkaart vindt plaats in een beveiligde en betrouwbare online omgeving.

De Feyenoord Ticket Exchange is te bereiken via de officiële Feyenoord Ticketshop. Daarnaast vind je op deze pagina meer informatie over de werking van het platform en de voorwaarden.

Delen

Reacties

Mijn kaartje tegen excelsior staat online vak W1!
De deal: Je krijgt terug wat je, als seizoenkaarthouder, betaald hebt voor de betreffende wedstrijd.
De supporters: Feyenoord verkoopt de kaart voor veel meer, ik wil een deel van de winst! >:U

Echt, het is vrij simpel:
- Als je meer dan 1/17 van de seizoenkaartprijs geeft voor een verkocht kaartje creëer je een verdienmodel voor seizoenkaarthouders waardoor niemand met een seizoenkaart meer naar de wedstrijd komt;
- Als je minder vraagt voor een Ticket Exchange kaartje dan voor een regulier kaartje op dat vak verkoop je als club het snelst de kaarten waar je het minst aan verdient;
- Als je meer vraagt voor een regulier kaartje dan voor een Ticket Exchange kaartje verkoop je de reguliere kaartjes misschien helemaal niet meer omdat ze "te duur" zijn;
- Als je de prijs van een regulier kaartje gelijk trekt met de 1/17e seizoenkaart prijs + administratieve marge verdien je nog maar een habbekrats aan recettes.

De regeling zoals hij nu is, is gewoon de meest logische. Stelletje verwende betweterige kutsupporters.
(ok, niet allemaal, alleen de beroepszeikers)
Haha, klinkt als een waterdicht verhaal met mooie afsluiter 👏😆
€50,50 voor een kaartje op geel bij Feyenoord Twente😅