Primeur Bevestigd
Jeyland-Feyenoord

Pro Shots | Edit 1908.nl

Transfers

Feyenoord legt aanbieding neer voor Jeyland Mitchell

Bombarda

Feyenoord heeft met Jeyland Mitchell een nieuwe verdediger in het vizier. De Rotterdamse club heeft de international van Costa Rica, die zowel op rechts als links uit de voeten kan, ook een concrete aanbieding gedaan. De verdediger hield zich tijdens de Copa América staande tegenover de Braziliaanse Vinicius Júnior. Het is de bedoeling dat Mitchell via tussenpersonen naar De Kuip komt.

De 19-jarige centrumverdediger staat in eigen land tot medio 2027 onder contract bij LD Alajuelense, wat uitkomt in de Primera División Apertura. Voor deze club kwam hij pas 12 keer uit. Voorheen speelde hij in de jeugd van Limón en voor de clubs AD Guanacasteca en AD Municipal Liberia. Mitchell wordt door Transfermarkt gewaardeerd op een ingeschatte marktwaarde van 175.000 euro. De international van Costa Rica wordt door Feyenoord gezien als een toekomstige versterking voor het eerste elftal.

Feyenoord is volgens belangenbehartiger Kurt Morsink niet de enige concrete gegadigde die in de markt is gekomen voor de diensten van zijn speler. Er zouden ook clubs uit België en Portugal toenadering hebben gezocht voor de verdediger, die op de Copa América naar verwachting nog één wedstrijd actief is. Het als tweede geklasseerde Brazilië houdt het Costa Rica met een veel beter doelsaldo achter zich in poule D, waarin Colombia al door is en Paraguay uit het toernooi ligt. Tegen dat Paraguay speelt Costa Rica dinsdag- op woensdagnacht zijn laatste duel in Austin.

Haalbaarheid: hoog

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Ik heb wat filmpjes van hem gezien. Heb nog nooit zo een onbesuisde voetballer gezien, maar hij voetbalt ook pas sinds paar jaar. Daarvoor was hij vooral een basketballer. Dus nog volop potentie dat ontwikkelt kan worden met de juiste staf.
Geen idee wat die moet kosten, maar voor paar ton tot 4m kan je best een gokje wagen.
Zijn manier van spelen doet me iig, aan hele goede verdedigers denken. Dit lijkt me geen leuke gozer om tegen te spelen.
Weet iemand hoe het zit met die nieuwe reclame borden die momenteel in de Kuip geplaatst worden?
Er zou led boarding geplaatst worden op de 2e ring werd hier op de site gemeld. Gebeurd dat nu ook al?
ziet er uit als een topper..wat een fysiek ook, basis materiaal!
Dit lijkt mij dus ook op redelijk korte termijn al. Ik zie een verdediging voor me met hem rechts en Beelen links centraal. Mitchell stapt fel uit en Beelen verdedigt de laatste lijn. Linksback goed bezet, en rechtsback qua aantallen maar je mist daar een stukje kwaliteit. Het zal knap zijn als het Feyenoord (wederom) lukt om met minimale uitgaven de vertrokken basisspelers goed te vervangen. Dan ook alle vertrouwen in de spelers die al binnen zijn deze transferperiode.
ik zie kasanwirjo nog wel op RA met mitchell en beelen in het midden met smal (en hartman als die terug is van blesurre) nog een best goede verdediging. kasanwirjo heeft ook een beetje die agressie.
Kasanwirjo zie ik hoogstens nuttig zijn als back-up. Ik hoop dat hij gaat verrassen want hij heeft inderdaad een agressieve speelstijl. Ik weet alleen dat het positioneren in de oefenwedstrijden van Feyenoord niet erg goed ging. Dit is juist een kwaliteit van Geertruida. Het is, zowel zonder als met bal, nogal een achteruitgang t.o.v. Geertruida. Ik hoop echt dat Read de nodige stappen gaat maken onder Priske. Dat is een jongen die wel het talent heeft voor Feyenoord 1.
klopt maar hij heeft nu ook weer een jaar verhuurd geweest en ervaring op gedaan. we gaan zien wie er uiteindelijk op rechtachter komt. we hebben natuurlijk ook nogsteeds nieuwkoop
ziet er uit als een jonge met potentie maar je ziet wel dat die nog best wel gevaarlijke slijdingen maakt en die in de eredivisie gewoon bestraft worden met geel of zelfs rood. we gaan zien wat er met hem gebeurd. misschien bij dordrecht stallen voor een seizoen.
Hoor dus van vele dat jaartje Dordrecht niks is voor hem, niveau ontgroeid. Daarnaast vindt ik die agressiviteit wel mooi, Lisandro Martinez bij 020 heeft dat ook om kunnen zetten in kwaliteit.
Vraag me af hoe je hem op een paar interlands en een Costa Ricaanse competitie kan beoordelen.

Zou er in ieder geval de wet van Arnesen op plakken. Minimaal 6 maanden aanpassen. In zijn geval wellicht 1 jaar.
Voornamelijk de interlands tegen Brazilie en Colombia hebben dat aangetoond. Inschrijven bij Feyenoord 1, wedstrijdritme kan hij deels opbouwen bij o21, en hij kan in het eerste jaar ook in de Youth League spelen.
Youth League gaat hem niet worden. Dit seizoen is de 2005 lichting de dispensatielichting en hij is geboren in 2004. Daarnaast mogen spelers die je dit jaar elders aantrekt en geboren zijn in 2005 niet meedoen met de Youth League. Meetrainen met Feyenoord 1 en als hij inderdaad moeite heeft met aanpassen wedstrijd ritme in u21 op laten doen. Ergens moeten we dat team ook weer vullen met kwaliteit om kampioen te worden.
Ik vind die agressie ook super mooi maar zker voor een verdediger kan het soms gevaarlijk zijn. maar misschien is dit iemand voor de toekomst die ze langzaam inbrengen.
Zijn club heeft 2 jaar terug ongeflatteerd met 3-0 van Twente gewonnen. De top van Costa Rica is gewoon niveau Utrecht/Ajax/Heerenveen
vind het wel een belediging voor heereveen dat je hun vergelijkt met ajax. hahahaa
Belangrijk nieuws:
Feyenoord gaat de kantoren updaten wegens ruimte te kort.
Met alle bestuurders/stuurlui, scouts komen ze ruimte te kort
Klopt, scouting zit geloof ik al (tijdelijk?) in het Maasgebouw?
@Bombarda Jeyland de vervanger van Beelen? Hoe staat het er voor met de interesse van Wolves?
Alsjeblieft niet. Laat hem eerst maar eens een half uur op zijn benen blijven staan. Lukt hem niet.
@Bombarda verwachten jullie nu wat meer speling rondom Gimenez en Hancko na de uitschakelingen?
Hancko sws. Gimenez ben ik erg benieuwd naar welke club daarvoor komt.
Ajax wil rechtsbuiten Oğuz Aydın van Alanyaspor maar moet eerst verkopen. Dit jaar doorgebroken, 23 jaar en waarschijnlijk goed haalbaar met een marktwaarde van 4 miljoen en nog 2-jarig contract.
Ok? Wij kunnen echt 3x zo goede spelers binnenhalen.
Wat heb je eraan? Willekeurige namen gaan noemen. Het gaat erom dat wij in een hoger segment dan dat kunnen kijken.
Haha, je hebt er sowieso niks aan om hier commentaar te geven.
Je hebt dus geen idee verder. En een 3x zo dure speler is natuurlijk niet 3x zo goed.
Ik heb geen commentaar gegeven. En waar je dat laatste vandaan haalt heb ik ook totaal geen idee van. Misschien wat minder snel foute conclusies trekken.
En wat is je punt? Moeten we zomaar lukraak iedere speler gaan kopen waar andere clubs achteraan zitten? Dan krijg je net zo'n crisissituatie als in Amsterdam.
Punt is dat dit een serieuze kandidaat is voor de vacature op rechtsbuiten. En wat is het punt van jouw opmerking? Kom liever zelf met wat interessants!
Dit is een serieuze kandidaat omdat Ajax hem wil?! Wat een rare redenatie zeg.
Beetje vertrouwen in de eigen scouting zou je sieren. Staan betere namen op het lijstje.
Dat is jouw eigen beperkte redenatie. Lees gewoon alles wat ik schrijf en niet alleen dat Ajax hem wil!
En heb jij dan inzage in het lijstje vd scouting!?
Iemand die het niet met je eens is is ineens beperkt?! Volgens mij zit er juist bij jou een steekje los. Ik ga deze zinloze discussie stoppen.
En enkele namen die op de lijstjes staan zijn hier gepost in de comments. Doe even wat zoekwerk zou ik zeggen.
Er is concurrentie van andere clubs hoor. Heel veel mensen doen al of de speler binnen is
Anis Hadj Moussa, alive? carranza - interviews, welcome video. Smal, interview, conversation. Nadje, same. And Mousa nothing, zero.
It's just an interview, everyone always says the same.
Will be loaned out if Feyenoord manages to sign two other right wing players. They have already seen enough of Moussa in his last period at Vitesse, mentality 0 but someone in our former staff pushed for the transfer
Mmmh, eerst zouden Tsoungui en Kasanwirjo een eerlijke kans kijgen. Als je dit ziet is het helemaal geen eerlijke kans en is de keus al gemaakt.
Ik heb het wel vaker geroepen: Feyenoord moet, mits het bedrag binnen de perken blijft, Sepp van de Bergh ophalen. Zo jammer dat zo'n talent geen basisspeler bij een grote club us. Eerste keer dat hem zag, was ik direct om. Hij was 17 en speelde met Zwolle in Almelo
Hij speelde met Zwolle in Almelo tegen een veel beter Heracles, maar hij stond er direct centraal achterin als jochie tussen de grote jezelf en stond zijn mannetje, waarbij vooral zijn tactisch inzicht en rust mij enorm beviel. Gelijk dacht ik natuurlijk aan ons Feyenoord en ik had wel graag even de verantwoordelijken, die ongetwijfeld meer verstand van voetbal hebben dan deze boer, dat ze hem zo snel mogelijk moeten halen, voor een ander het dier. Hebben de wijze heen zitten slapen. Als ik het talent in hem al zie..?
Hij is nooit echt haalbaar geweest. Waarom is het meteen 'hebben zitten slapen' als er iemand niet gehaald wordt? Er zijn zoveel factoren waarom een transfer niet door kan gaan.
Hoezo niet haalbaar? Als ik het direct de eerste wedstrijd die ik van hem zie al hoog inschat, hadden zij het helemaal wel al beoordeeld, maar ik stelde het ook als vraag (zin ziet er wat lastig uit door typfouten), waarmee ik het dus niet beweerde, maar slechts opmerkte dat dit misschien het geval is.

Niet nodig zo gepikeerd te reageren kameraad haha. Er was geen kwade bedoeling en het ws niet bedoeld om wie dan ook onderuit te halen. Misschien hebben ze inderdaad zitten slapen maar misschien was het slechs een kwestie van keuzes maken en hebben ze hem niet gehaald omdat er al genoeg waren voor die positie. Toch vond ik het vanaf toen tot en met nu ontzettend jammer dat het er nooit van gekomen is. Maar wat niet is, kan nog komen.....
Hij ging in 2019 voor 2 miljoen naar Liverpool. In die tijd was 2 miljoen erg veel voor ons en waren we vooral bezig met transfervrije spelers of huurlingen. Daarna werd ie telkens verhuurd, eerst in Engeland want dat wilde Liverpool daarna naar Duitsland want dat wilde hij. Dus ja, wanneer was hij ECHT haalbaar? Bijna niet.

Ik was niet gepikeerd ofzo en probeerde je niet te beledigen. Sorry als het zo overkwam. Bedoelde meer van, je hoort vaak verhalen dat Feyenoord te laat is of heeft zitten slapen, maar 9 van de 10x is het altijd genuanceerder. Zoals ook hier.
Zal denk ik voorjaar 2018 geweest zijn dat ik hem zag. Zat een jaar tussen....

Maakt verder ook niet meer uit hoor. Koe on de kont kijken hè...
Hij werd door Slot in de jeugd al vaak gebruikt bij het O13 team van Slot, terwijl hij vanwege zijn leeftijd een team lager zat. Hij stond dan altijd opgesteld als back en was basisklant en vaak ook één van de beteren in dat team. Slot was dus al heel gecharmeerd van hem en het verbaasde mij dat Slot hem nooit naar Feyenoord heeft proberen te halen. Persoonlijk heb ik hem, na zijn stap naar Liverpool en zijn verhuurperiodes daar, niet meer gevolgd. Nu heeft PSV belangstelling voor hem.
psv schijnt nu interesse te hebben..
Eens alleen de verhalen die ik hoor 20 miljoen
Vind ik hem niet waard.
Inderdaad een toppertje, dit jaar doorgebroken in de BL bij degradatiekandidaat Mainz.
Vragen ze geloof ik 20 m voor , PSV ook geïnteresseerd maar bedrag te hoog heb ik begrepen
@Bombarda wat klopt er van de interesse in thiago romano van Panathinaikos
Feyenoord heeft voor honderden spelers interesse. Voor ons zijn ‘interesse’ artikelen niet interessant 😉 en voor de supporter ook niet 👍🏽

Op 1908.nl proberen we alleen maar concreet (wordende) verhalen te publiceren, alleen daar heeft de supporter wat aan…
Heel goed. Ga zo door, maar wij mogen toch best wel wat noemen, in de hoop dat wij iets zien wat niemand (hahaha) anders door heeft, waarmee wij voldaan zullen zijn dat w bewezen hebben dat we 'het' zien. Dromen mag toch? Hopen mag toch?

Maar zoals gezegd is jullie inbreng met de realistische feiten helemaal prima. Houden zi, want daarom komen we hier. Niet al dat netnieuws. Houden zo! Dan nemen wij, trouwe lezers, het stukje speculeren wel voor onze rekening. :)
O ha, zou Sepp Van den Bergh niet wat voor ons zijn? ;)
Volgen we, niet concreet 😁😁
Zou het wel moeten worden. Is goud waard! Zeg DtK maar dat ìk dit gezegd heb.... ;)
Zou geweldig voor ons zijn, als hij geen 20 miljoen kostte.....
Wie zegt dat je dat gaat betalen?
@Arie-Klooster Als Liverpool 20 miljoen vraagt gaat het niet ineens 10 miljoen worden, en dat is echt de max dat je moet uitgeven aan een verdediger voor de Eredivisie. Probleem is dat hij ook gevolg wordt door Bundesliga ploegen die veel kapitaalkrachtiger zijn en wel met een bod kunnen komen van dat bedrag.
Als 20M gevraagd wordt, zal het vast geen 20M worden, toch? Plus dat er misschien wat anders bedacht kan worden.....
Ga van uit dat men hier pas dingen publiceerd als Feyenoord concreet is voor ‘n speller, en neem aan dat Feyenoord pas concreet wordt, na een uitgrebeide scouting en niet na een speler een goede wedstrijd te hebben zien spelen.
Er moet altijd een vorm van toenadering hebben plaatsgevonden. Dat varieert van gesprekken openen tot officiële aanbiedingen.
En nog 1 vraag @Bombarda hoeveel % kans is het dat deze mitchell naar de kuip komt verwachting is hoog van de mensen die ik spreek maar is dat in procenten en tijd uit te wijzen
Hij spreekt spaans dus als benfica komt (weet niet welke Portugese club interesse heeft) dan zijn we kansloos.
Niet helemaal waar. Volgens mij 2/3 basis. Begon op de bank mocht daarna inderdaad enkele maanden in de basis maar raakte toen geblesseerd waarna hij zijn plek ook na zijn terugkeer verloor. Maar idd goede ervaring opgedaan tegen veel betere buitenspelers. Denkt dat Priske in hem zeker wel een 1e of minstens backup RB ziet. Die laatste bal blijft echter een probleem, als die dat ook maar een beetje kan verbeteren heb ik nieteens zoveel problemen met pedersen
Kan zo zijn wat je zegt natuurlijk maar ik denk omdat 1908 het nu pas meldt de primeur ook weer pakt denk ik dat dit wel goed moet komen maar altijd even navraag doen wat ik hierboven doe 😉 aan de mensen die zoals @Bombarda er verstand van hebben . Zoals hierboven in het artikel aangegeven haalbaarheid hoog dus wel vertrouwen in goeie afloop
Een Paixão verkoos in 2022 Feyenoord boven Porto en Benfica.. 😉😉

https://1908.nl/artikelen/igor-paixao-kon-ook-naar-fc-porto-en-sl-benfica
Procenten heeft geen zin, gewoon laag/gemiddeld/hoog en dit is hoog
Ben benieuwd wat er met spelers als kasanwirijo, pedersen, groen, walemark etc gaat gebeuren. Denk dat we op dat soort spelers ook een grote schoonmaak moet plaatsvinden.
Van mij mag alleen Pedersen blijven, is pas 23 en heeft een heel seizoen basis in de serie A gestaan. Met alle respect voor de rest maar die andere spelers komen gewoon tekort.
Nesto Groen uitlenen, goed jaar gehad in o21, moet uiteindelijk een keer z'n kans krijgen. Pedersen moet je juist verkopen, die wil hier niet meer spelen, is niet voor niets al weggeweest. En je zegt hele seizoen basis, laatste 5/6 wedstrijden mocht hij niet eens meer meedoen. Kasanwirjo heeft zich juist mooi ontwikkeld bij Rapid Wien, die mag wel een kans krijgen in de voorbereiding. Walemark komt zeker veel te kort.
Ja klopt maar ik vind nieuwkoop en pedersen 2 dezelfde spelers. Denk dat we toch wel een soort zwaartgewicht als Geertruida nodig hebben op rechtsback. Iemand die balvast is en die je kan vertrouwen aan de bal. Bij nieuwkoop en pedersen heb ik het idee dat ze wat in paniek raken als er iemand druk op hun zet. Je kan er 1 houden maar 1 moet zeker weg.
Groen wil ik nog wel eens zien, Pedersen kunnen we er prima bij hebben, Kasanwirijo heeft mij nog nooit kunnen bekoren, mag wat mij betreft als eerste vertrekken en Wålemark heeft zich niet genoeg ontwikkeld. Trein gemist, wat jammer is, maar wij moeten doorrrrr, dus nog weg, evt toch nog een jaartje ergens stalken en dan kijken....
Pedersen ging vorig jaar ook weg omdat ie 1e keus wilde zijn, vandaar dat Nieuwkoop werd gehaald als backup. Denk dat pedersen niet de 1e keus op rechts wordt wanneer geertruida vertrekt. Vindt die Posch van Oostenrijk het wel aardig doen op dit EK en heeft ook nog maar 1 jaar contract. Zou dat niet een optie zijn?
Jeyland = Beast !
Snel, sterk, fel..
Die staat z’n mannetje…
Laat maar komen..
Hoeveel rode kaarten heeft deze man al gehad? Wat een slager met zijn vliegende tackles.
@Bombarda is Gimenez al dichtbij een transfer? Kan me voorstellen dat de clubs wat minder positief zijn na zijn tweede seizoenshelft en de Copa Amerika.
Als dat zo was hadden ze het wel gemeld net zoals bij Wieffer en Hancko.
Hancko is niet per se dichtbij een transfer
Is twee keer een bod op uitgebracht probeer ik ermee te zeggen. Op Gimenez niks daarom is er niks vermeld.
Wanneer kunnen we wat horen over de vervanger van Wieffer verwacht je? @Bombarda
Niet, als je een stukje naar beneden scrolt heeft hij dit gereageerd: 'Vervanger Wieffer is al weken geleden benaderd; komt nog niets over in de media. Speler wil het niet (hebben hem gesproken) en het is nog niet concreet tussen de clubs. Bovendien is Wieffer nog niet weg. Nog niet.'
Zijn ze nog bezig met die speler van de Spurs?
Ze hebben 97/98 ene Ledezma verkocht aan ajax voor 4,5 miljoen. Daarna nooit meer bedrag ver boven de miljoen gekregen.

Dus ga maar uit van max. 2 miljoen
@Bombarda, zijn er al gesprekken gaande met spelers die ons aan de bovenkant kunnen versterken? Rechts en/of linksbuiten? Links hebben we ook niet bepaald veel (goede) keuzes. Ook achterin zullen ze zich goed moeten versterken als er toch één of twee toppers vertrekken
Feyenoord gaat geen 'versterkingen aan de bovenkant' halen deze window. Maar wel directe versterkingen!

Vervanger Wieffer is al weken geleden benaderd; komt nog niets over in de media. Speler wil het niet (hebben hem gesproken) en het is nog niet concreet tussen de clubs. Bovendien is Wieffer nog niet weg. Nog niet.
@Bombarda klasse dat jullie het gewoon geheimhouden! Speler en club voorop! Zegt iets over de kwaliteit van dit platform, complimenten!
En effe nog wat zeker top van @Bombarda zeker , maar uit deze tekst blijkt ook dat de speler er zeker voor openstaat feyenoord omdat hij ook niet wil dat het naar buiten komt dus ja binnen 1/2 weken goeie deal sluiten met wieffer en zijn aanstaande club met respect gezegd dit ook dik verdiend en doorknallen op deze top optie
Goede, nuchtere jongen. Gaat komen als Feyenoord concreet wordt, is de verwachting. Wel lastig verhaal.
Wieffer gaat sowieso weg dat is duidelijk wanneer en waarheen nog steeds niet helemaal duidelijk , maar als ik u zo hoor @Bombarda verwacht u dus dat feyenoord wel concreet wordt en het ondanks lastig verhaal wel gaat lukken .

Lastig verhaal zal verschillende redenen hebben

1. Club wil niet dat 1 van hun beste spelers vertrekt

2. Hoge transfersom

3 . Meer clubs achter hem aan
Wat is de reden dat het een lastig verhaal wordt?
Dus een ajakkesiet of eentje van pisvee? 😉👌
Kan iemand mij één keer uitleggen wat het verschil is tussen een directe versterking en een versterking aan de bovenkant?
Versterkingen van de bovenkant komen van de Inter’s, Man City’s, Barcelona’s van deze wereld. Feyenoord gaat niet aan overbetaald, reeds ondekt/doorgebroken materiaal beginnen.

Feyenoord gaat wel toppers halen van clubs net onder ons niveau. Zoals Hancko (Sparta Praag), Aursnes (Molde), Trauner (LASK), Beelen (PEC Zwolle).. noem maar op 😀
Dus met terugwerkende kracht blijkt Arne Slot toch ook een dromert geweest te zijn die stiekem hoopte op een gearriveerde speler van de europese top:
"Slot is 'ontzettend blij' met zijn selectie bij Feyenoord, maar wil graag versterking aan de bovenkant. Werd Feyenoord vorige zomer leeggekocht, nu is de selectie bijna intact gebleven. Slot is er 'ontzettend blij' mee, maar wil nog altijd graag een speler die Feyenoord 'aan de bovenkant versterkt.'
Goede zaak @Bombarda, Feyenoord heeft meer aan talentvolle hongerige spelers die zich willen bewijzen richting de Europese top dan doorgebroken materiaal dat het niet heeft gehaald en de bovengrens al heeft bereikt. Eindelijk geen focus meer op overpriced eredivisie meuk maar op gescoute spelers die meerwaarde hebben. Zo hoort een Nederlandse topclub te werk te gaan. Laat die Europese topclubs zich daarna maar bij ons melden voor versterkingen aan de bovenkant.
'Net onder ons niveau' en dan aankomen zetten met Molde en PEC Zwolle....
Dat gaat dan dus niet de vervanger van Wieffer worden. Als de speler niet wil, houdt alles op. Het is graag of niet
Als de speler zelf toch niet wilt is het dan al wel mogelijk een naam te noemen van die speler al is het maar om een beeld te hebben waar Feyenoord naar kijkt
Speler wil niet dat het in de media komt of speler wil niet naar Feyenoord?
En waarom niet? Ligt het gevoelig?
Dat ligt toch altijd gevoelig? Kijk naar hoe het toen ging met Smal.
@Bombarda ik begrijp dat we directe versterkingen halen die net onder het niveau van Feyenoord zitten zoals Hancko, Aursnes etc. Maar als ik kijk naar onze concurrent PSV: zij halen spelers als Dest, Tilman en Lang. Dit zijn 'kampioenmakers'. Moet Feyenoord ook niet meer van dat soort spelers halen? Ik denk dat iedereen dat soort spelers bedoeld als het draait om 'versterkingen aan de bovenkant'. En hoe kan het dat wij dit soort spelers niet (kunnen/ willen) halen en PSV wel?
Priske gaat ook minder met de buitenspelers spelen. obv de analyse.
Links geen goeie keuzes

Ivanušec geloof me die gaat vlammen die man is echt goed

En paixao is ook gewoon goed

Sauer toptalent

Rechts moet zeker wat gebeuren
Sauer een talent natuurlijk, ivanusec is afwachten. Persoonlijk vind ik het wat mager en is het net als op rechts te wisselvallig.
Tot 2x toe Paixao vergeten/negeren 🤷🏽‍♂️
Ik wel over paixao😉 even goed kijken😉
Oh reageerde ik op jou? Mijn fout. Was als reactie op Tom bedoeld.
Geen keuzes op linksbuiten... Ivanusec, Paixao, Sauer en Sebaoui zitten overval man. Rechtsbuiten moet er nog wel een bij daar hebben we maar 1 speler. Term aan de bovenkant versterken kun je ook weglaten was een woordje van slot, directe versterkingen hebben we nodig.
Verwacht je dat Feyenoord concreet gaat worden voor grotere namen deze transferwindow?

Bekende namen waarvan iedereen denkt wow.

@Bombarda
Trauner, wieffer, gelimenez, hancko waren ook geen spelers waarvan we dachten "wow".

Ivanusec daarintegen, dat was een en al media circus. Maar laat die nou net degene zijn die de verwachtingen nog maar sporadisch heeft laten zien.

In dat opzicht hoop ik liever gewoon weer op goed scoutingswerk met onbekende namen.
Om eerlijk te zijn dacht ik bij Gelimenez wel meteen wow…………
@Bombarda komen er ook nog spelers die Nederlands spreken of is dat niet meer belangrijk? (Natuurlijk Smal is al gehaald...)
Eigenlijk moet je proberen om Nederlandse spelers voornamelijk uit eigen jeugd te laten doorstromen. We hebben echt veel talent rondlopen en dat kunnen op termijn gewoon directe versterkingen worden. Natuurlijk is een Smal een prima breedtespeler, maar voor talent wat moet wennen, betaal je al snel teveel. Flamingo prima speler, maar daar betaal je makkelijk 8-10 miljoen voor en ik verwacht dat hij a la Timber ook gewoon een jaartje nodig heeft. Enige wat voor ons dan overblijft, zijn de jong oranje/u19 talenten (Proper, Rijkhoff) of laatbloeiers zoals Wieffer en Beelen.

Ik ben wel van mening dat we een kleine Nederlandse kern moeten hebben. Eerst even kijken wie er kunnen aanhaken vanuit Varkenoord.
Altijd leuk, die onbekende spelers uit de onbekende competities. Zo dacht ik ook ooit dat we met Kermit Erasmus goud in handen hadden (overigens dacht ik dat puur gebaseerd op z'n naam).
Kermit ja.
Wat een muppet was dat hè.
Leuke speler. Maar de naam Mitchell in relatie tot Feyenoord, daar heb ik geen geweldige herinneringen aan. Maar iets zegt me, dat dit niet de broer van Dave is. 🙃
Dus daar was je niet 'te Vrede' mee? 😆

Die speelt ook in een lekker landje tegenwoordig...
Voor de mensen die ook de slaapverwekkende wedstrijd Portugal - Slovenië aan het kijken zijn, Adam Cerin van Slovenie kan best wel een balletje trappen hoor. En die Bijol is ook echt een goed verdediger. Zitten echt leuke spelers in dat team.
De leukste nieuwtjes om te brengen voor de Feyenoord fans. Namen die niemand wat zegt en nog wel eens voltreffers kunnen worden in De Kuip... :-) :-)
@Bombarda geldt dit ook voor de opvolger van Wieffer? Of is dit wel een vrij bekende naam?
Komt van een club van ongeveer een zelfde formaat als Feyenoord (was geen grote stap vooruit) is vermeld, dus dan denk ik dat het geen onbekende speler zal zijn.
Ik volg al sinds mn 6e Alajuelense. Dit seizoen ook veel wedstrijd gezien. Dit is echt een jongen die ver kan komen. Groot talent.
Andere kinderen knikkerden op hun 6e en jij volgde gewoon even Alajuelsense…… 😎
Haha met name omdat ik als kind in Costa Rica ben opgegroeid. Heb van die tijd nog een foto met Bryan Ruiz voor hij naar België verkaste.
Hahah die highlight video. Dit is een beetje de Hadj Moussa maar dan van de verdedigers: Zie ziet hij heeft álles, en tegelijkertijd helemaal niks. Ik wil dit zo graag zien bij Feyenoord, hopelijk komt het rond!
@Bombarda over Hadj Moussa gesproken, het feit dat hij nog geen welkomsvideo heeft gekregen en de nieuwere aankopen al wel, dat zegt zo'n beetje wel alles toch of niet? Zou het je niet ook verbazen als hij een volle voorbereiding mee mag draaien?
Was ook een van de jongens die het laatst arriveerde. Had vakantie na z'n interlands. En beginnen nu volop met de voorbereiding. Gok dat er deze week van hem komt.
Het is inmiddels al 3 maanden lang rond (en bevestigd op officiële kanalen). Smal kwam ook vroeg en kreeg al een interview. Het is heel pijnlijk eigenlijk
Smal kreeg ook pas z'n interview na het seizoen. Toen was Hadj Moussa weg voor z'n interland verplichtingen. En tijdens het seizoen mag dat presenteren niet, vandaar toen gewoon die simpele post. Nu wordt het wel tijd idd.
Ik meen dat Bombarda aangaf dat Moussa sowieso verhuurd gaat worden komend seizoen
Hebben we ook een idee hoe die situatie zo snel veranderd is? Of was dit altijd al de bedoeling?
Klopt. Mag uitgeleend worden indien we twee andere rechtsbuitens halen. Daar leven ideeën over.
Heel pijnlijk dus... Hopelijk wordt er snel een oplossing gevonden, de beste man heeft voor 5 jaar getekend
Nee hoor niet echt, niet veel betaald want hoor hier soms bedragen wat totaal niet betaald is . Soort minteh situatie moet je het een beetje zien kopen en voor een jaartje doorverhuren
Pijnlijk voor hem bedoel ik. Aankoop gehaald in een opwelling en kan nu alweer vertrekken. Er was hem geschetst dat hij de vervanger van Jahanbakhsh zou worden
Au..... Inderdaad best pijnlijk lijkt me voor die jongen was bij het degraderende Vitesse nog een basisspeler die wel uitblonk Vitesse lijkt voor alsnog in de KKD te blijven spelen als licentie behouden blijft. En dan denkt hij een stap omhoog te maken wordt ie uitgeleend aan een club uit de KKD
Lijkt me een goede optie. Zou niet weten of we hem een kans moeten geven of eerst verhuren als hij komt. Hij lijkt mij goed, maar weet niet het niveau van de tegenstanders in de video buiten het Braziliaanse elftal
Dit zijn leuke onverwachtse transfers. Hopelijk komt het rond. Deze jongen heeft snelheid, felheid en is enorm sterk. Wat een potentie! Geef deze jongen 3 jaar en we verkopen hem voor een mooi bedrag aan een premier league club.
Fysiek beresterk en zo te zien vrij snel maar moet veel te veel corrigeren met zn sliding.
Talentvol maar nog niet voor Feyenoord 1. Hopelijk gaan we binnenkort los voor het 1e elftal
Volgens mij zijn we al aardig bezig daarmee, en hebben we zelfs al meerdere spelers binnen
Inderdaad. Waarom zou deze gozer niet in het 1e kunnen spelen als hij al tegen Vinicius heeft gestaan.
Bedoel een directe versterking die ons sterker maakt
Staat Neco Williams nog op een lijst als mogelijke vervanger voor Geertruida, of is hij inmiddels een onhaalbare speler geworden?
hoopte deze naam terug te zien komen
Een droom die uitkomt! Eindelijk een Costa Ricaan bij Feyenoord
Is nog niet binnen maar zit er goed uit voor feyenoord
Laat een mens vooral dromen 😉
Ik zou het zelf in ieder geval schitterend vinden
Dat snap ik jaaa hoop met je mee big talent
Dit is wel echt zo'n ouderwetse Zuid-Amerikaanse slager als je dat filmpje ziet haha. Kan zomaar wel eens positief uitpakken zo'n gozer.
Ik zou hem naar dordrecht voor 1 jaar en tsoungi een kans geven om van de bank in te vallen
Ik vermeen van velen hier dat hij Dordrecht al ontgroeid is, misschien is hij wel een van twee verdedigers die we nog aan de selectie toe willen voegen (hij speelt links centraal miss wel linksbenig).
Wij moesten vroeger bij elke onnodige sliding 5 gulden in de pot doen.
Als deze man dat ook zou doen, kunnen we binnen een jaar de kuip renoveren...
Dat kunnen we niet want de Kuip is niet in handen van Feyenoord
En aan guldens heb je niets meer
Euros binnenkort ook niet meer. Beter paar gouden muntjes in een oude sok doen.
Gelukkig hèb jij het geld in een gouden mic zitten 😜
De meeste slidings zijn niet onnodig. Maar wel corrigerend, omdat hij op de eerste meters voorbij werd gelopen.
@Bombarda klopt het dat Noah Pusic vandaag bij de Graafdchap op het veld verscheen?
Lijkt mij niet onwaarschijnlijk
Zou kunnen. Contract liep jun 2024 af en cluboptie is niet gelicht ?
Niks voor Porto? Als vervanger voor Pepe, wat een wildebras.
Dit zou typisch zo'n speler zijn die normaal bij een Club Brugge of Brighton terecht komt en iedereen hier vraagt waarom wij nooit dat soort spelers scouten. Nou, hier je heb je er 1!

Zal ongetwijfeld de nodige aanpassingsproblemen krijgen maar deze heeft wel heel veel potentie mits hij goede begeleiding krijgt, zowel op als naast het veld.
Hebben ondertussen aardig wat Spaanstalige rondlopen waaronder DTK die jongen heeft wel een aanspreekpunt, dat was toen Sini hier bijv kwam wel anders. Dat helpt zo'n jongen echt wel.
Lijkt een geboren verdediger, speelt en onderschept heel makkelijk
Moet wel meer op zn benen blijven staan
Tackle op 0;41 zegt in mijn ogen heel veel. De rust daarna ook. Leuk dat Feyenoord dit soort spelers scout.
Beresterk, lijkt t, maar als ie Zeister scheidsrechters tegen krijgt dan zal er links en rechts weleens een kaart vallen
Misschien een goed idee eerst eens rustig afwachten tot hij een tijdje meedraait en wat de staf ervan vindt alvorens te roepen dat hij naar Dordt moet of naar onder 21.
Inschrijven bij onder 21 en dan kan hij met beide teams meedoen. Kan zelfs nog in de Youth League meedoen qua leeftijd.
19 jarige international van Costa Rica waarom niet. Jaartje bij Dordrecht of verhuren aan Heerenveen. Je kan hem altijd nog voor meer verkopen met zo’n lage transferwaarde.