Bevestigd
nick-marsman-bron-intermiamicf-twitter

@InterMiamiCF

Transfers

Feyenoord legt contact met Marsman en Van Sas

FeyenoordTM

Nick Marsman keert mogelijk terug bij Feyenoord. De Rotterdamse club heeft recentelijk contact gezocht met de 32-jarige sluitpost. De Zwollenaar is sinds korte tijd clubloos, nadat hij zo goed als uit contract is gelopen bij Inter Miami. Marsman keepte uiteindelijk dertig duels voor de club uit de Major League Soccer. 

Tussen 2019 en 2021 kwam Marsman eerder uit voor Feyenoord, waar hij dertig officiële duels op zijn naam zette. De doelman staat positief tegenover een nieuw verblijf. Feyenoord denkt aan een kortdurig contract voor Marsman.

Ook Mikos Gouka meldt het nieuws. De naam van Mikki van Sas (19, Manchester City) is eveneens een thema. Lees hier meer over de voorwaarden die Feyenoord heeft opgekregen om hem te strikken.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Ook ik zou gaan voor Olij. Er bestaat geen enkele twijfel over zijn talent en zou zelfs eerste keeper kunnen of moeten worden.
Olij is alleen wat duurder dan Marsman of van Sas. Volgens mij vragen ze een paar miljoen voor Olij en Feyenoord wil niet veel voor een keeper betalen, die over enkele weken weer op de bank zal zitten (al kan Olij het Bijlow nog lastig maken, sowieso is het nadeel van Bijlow dat hij elk seizoen wel 2/3 keer geblesseerd is).
Zolang Bijlow bij Feyenoord zit (en ik denk dat er geen club meer zal zijn die hem voor veel geld overneemt) is hij eerste doelman. Wellenreuther is aangetrokken als tweede doelman van en schuift nu uiteraard op in de pikorde. Aangezien Kostas Lamprou blijkbaar echt alleen als trainingsmaatje is aangetrokken zou ik voor Marsman gaan. Die brengt de benodigde ervaring en dan hoef je niet met een volstrekt onervaren keeper in de CL of Eredivisie aan te komen als er iets is met Wellenreuther.
Wat ik gek vind, als je Kostas Lamprou aantrekt, als 3e keeper, hij net deze constructie nooit in de *** orde doorschuift. Salaris voor iemand betaald, die nooit zal keepen. Ik zou Olij kopen, is echt vrij betaalbaar, met Wellereuter uitvechten wie 1 ik zou zeggen Olij, Wellereuther is gehaald als 2e man. Ik ben bank dat Bijlow vaker geblesseerd zou zijn. Voor 20 miljoen had ik hem lekker naar ManU laten gaan. Maar Lamprou is sowieso zonde van het geld.
Lamprou is gekocht om te helpen met trainen en voor de langere termijn aan Feyenoord verbonden te blijven. Dat was alleen niet gecommuniceerd destijds… nu een beetje dom want dan lijkt het weggegooid geld.
Als je hem als (keepers)trainer wil hebben op 1908 later, prima. Maar anders wel eens. Je trekt een speler aan die je hoopt dat die nooit gaat keepen, want zelfs als 3e keeper vertrouw je het niet.
Ik begrijp jou zinnen niet helemaal..
Als het een tactische aanschaf is om hem als trainer te binden prima. Anders eens met dat het een overbodige uitgave is. Je haalt iemand die je niet onder de lat wil hebben staan. Dus dan ben je ook niet 2e, 3e of 4e keeper waardig
Ah juist. Ja dat is zo. We gaan zien of het wat wordt als onderdeel van de staf komende jaren. Of bij de jeugd.
Waarom is *** met sterretjes geschreven?? Het gaat hier namelijk niet om het mannelijk geslacht maar om de pikorde, zoals deze ook bij kippen (ja, die pikken elkaar) voorkomt.
Iedereen heb wel wat te zeiken
Als marsman niet komt
Wellenreuther raakt geblesseerd hadden we nu maar marsman
2de scenario
Feyenoord haalt topkeeper van paar miljoen
Mensen: waarom betaalt feyenoord miljoenen bijlow is zo weer fit waarom ook niet goed
Wat willen we dan hou op met zeiken niet op jou bedoeld persee maar valt op
Marsman beter dan lamprou kan zeker tegen bijna de helft keepen
Waarom het in vredesnaam een extra oude keeper ? Hebben we echt geen goede 3e keeper in de jeugd? En als het dan toch zou moeten, haal dan Is Olij. Dan hebben we een vervanger als er een koper komt voor Bijlow
Noppert of Unnerstal de juiste keuzes. Bijlow lekker verkopen zodra het kan heb je helemaal niks aan continu geblesseerd.
Lekker verkopen? Als hij geblesseerd is? En dat denk je dat Unnerstal mag kosten? Noppert zien keepen zondag?
‘Zodra het kan’….. Unnerstall is al best oud dus hoeft niet veel te kosten. Je reden om Noppert niet te halen slaat natuurlijk werkelijk waar nergens op.
Noppert heeft hetnu even niet. Teveel onrust in het hoofd, gaf hij zelf eerlijk aan. Is een enirme klasbak, ook erg goed in de groep.
Unnerstall net verlengd tot 2027 ga je nooit krijgen en is al 33 nooit meer aan beginnen daar miljoenen voor uit te geven. Noppert keept als een natte krant ook niks voor ons.
😂😂😂😂😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂wat n leuke mop
Gaat natuurlijk gewoon Marsman worden. Hij heeft ervaring, kent de club en de Eredivisie en heeft geen bijzondere voorwaarden.
Zou lekker voor die doelman van Sparta gaan, kan gewoon eerste doelman worden,over
Bijlow zal altijd twijfel bestaan omtrent zijn fysiek
Onzin , wil graag naar Feyenoord
Afgelopen weekend nog gezegd alleen naar het buitenland te willen onzin dus wat jij zegt. En komt bij Feyenoord gaat geen 5 miljoen betalen
Als Olij komt weet hij ook wel dat hij weer 2e keeper wordt.
Voordat wij naar het uitvak liepen bij Sparta, parkeerde hij zijn auto achter ons. Wij zeiden gekscherend van nu naar Feyenoord zeker, begin hij te lachen, noemde Bijlow ook veruit de beste keeper van Nederland. Die zou dolgraag naar Feyenoord willen natuurlijk.
Ik heb zo'n gesprek een keer met Branderhorst gehad toen hij nog bij NEC speelde. Wilde graag weg bij NEC omdat hij geen 2e man achter Cillisen wilde zijn, wilde wel graag naar Feyenoord.
Toen ik zei dat hij dan 2e man zou worden achter Bijlow, was zijn antwoord dat Bijlow een topkeeper is maar wel elk seizoen geblesseerd. Wat Branderhorst dan weer als kans zag voor zichzelf
Ten eerste kost hij geen 5 miljoen en ten tweede wil die op z’n knieën naar Feyenoord
Onzin om nu miljoenen te gaan uitgeven voor een doelman
Ja joh. Lamprou in het doel in CL.
Deze is alleen langer,zeker geen betere keeper
Fak mij...

Voor elk positie hadden ze 11 shaduwspelers op een lijst... beginnen ze dus toch bij de keepers
Ten eerste heeft het geen prioriteit, ten tweede geen haast.

Transfervrije spelers kan je ook na de transfer deadline halen, dus in het geval nodig kan je altijd Marsman of een andere clubloze keeper binnenhalen en die zijn er genoeg.

Zet je liever focus op de nr8 positie, wat een zorgenkindje blijft en haal die Bitello binnen. Ook direct een investering voor de toekomst daar je op hem een mooie winst gaat pakken bij een verkoop
@FTM altidj begrepen dat er echt een lijst met goede namen van keepers klaar ligt bij een vertrek van Bijlow. Is deze Mikki er daar 1 van? Kan t me niet voorstellen dit lijkt weer een geval de Nederlandse tour.
Die lijst met goede vervangers zijn keepers die geld moeten kosten (een transfersom dus) de keepers die ze ny willen zijn vooral keepers die amper tot niets hoeven te kosten op salaris na.
Maar goed zelf een beetje nadenken zit er niet in.
Is bijlow definitief weg dan?? Geen miljoenen uitgeven voor een keeper nu totale onzin
Die van Sas is 19 jaar, we hebben toch een jeugdkeeper, dan zou die Marsman logischer zijn.
De beste jeugdkeeper is verhuurd aan de Graafschap. Lang niet alle jeugdkeepers halen überhaupt het betaald voetbal.
Onzin zeg. Zonde van het salarisbudget.
Bijlow is in oktober weer terug, werd gezegd.
Dan heb je 4 keepers. Het aantrekken van Lamprou is dan echt voor de show geweest, blijkbaar hebben ze 0 vertrouwen in hem en Berger in het uitzonderlijke geval dat je naar je 3e of zelfs 4e keeper moet grijpen
"Bijlow is in oktober weer terug"

We zullen zien....
Ik hoop het maar we hebben al vaker langer moeten wachten op Justin.
Daarna weer van januari tot maart eruit
Ik hoop het niet, maar het is ook niet ondenkbaar.
Zijn fysiek is helaas niet erg betrouwbaar.
Ook korter dan verwacht, zie conference league finale.
Dat zijn fysiek wat te wensen over laat dat kunnen we 5 seizoenen wel stellen ja.
Maar het aantrekken van Lamprou is toch een compete schijnvertoning geweest als er nu blijkbaar toch een 5e keeper moet komen?
In oktober? Hij is drie maanden out ongeveer.
Dacht dat ik ergens oktober had gelezen.
Maar dan nog, 3 maanden dan komt ie in november terug. Blijft hetzelfde staan, hebben ze dan zo weinig vertrouwen in Lamprou en, in het uiterste geval, Berger?
Mikos Gouka zegt 9 weken... Dat is 2 maanden
Och, salarisbudget. Die krijgt tot de winterstop 1 ton, dat kunnen we wel lijden.
Is Marsman beter dan Wellenreuter? En zo niet is Lamprou dan echt alleen maar hier als trainingspartner?
heb ik hier direct al gezegt bij het bericht dat slot een nieuwe doelman wilde marsman in 3 2 1. zo voorspelbaar
jammer dat dit nieuwtje niet uitgerekt kon worden tot deadline day. waren toch weer paar extra dagen aan interacties geweest
Marsman doe toch normaal 🤣🤣🤣
Dus jij wilt met Lamprou in het doel in CL. Stel dat Wellenreuther wat krijgt
Feyenoord zit prima met Bijlow - Wellenreuther - Lamprou - Berger, zou je zeggen. Eerstgenoemde is 2-3 maanden out.
@FTM: Dat onvoorstelbare is dat een lokkertje geweest? Zo nee, kan je ons dan vertellen of het een positieve of negatieve onvoorstelbaar is?
Inkomend, gaat over een veldspeler. Laatste woord is daar nog niet over geschreven.
Oei spannend, ben benieuwd!

Bedankt voor je terugkoppeling 👌
Wanneer zou je het eventueel naar buiten mogen brengen of pas op Deadline day?
@ftm, Dat onvoorstelbare is dus ook niet realistisch? Ik neem aan dat je het bekend maakt maar dat daar niks aan gedaan word door feyenoord. Toch geen berghuis terug? Dat komt in de buurt van onvoorstelbaar
Hij had wel gezegd dat het positief nieuws was. Hoop niet dat die dan dit bedoeld.
Bitello vermoed ik.....je zei in een vorig bericht, Bitello blijft gaande tot einde deadline....
Waarom staat hier het bericht over Soulle nog niet gemeld? Die is naar Frosinone
Volgensmij (verbeter me als het niet zo is) is die nooit op deze website vernoemd dus waarom moet daar een bericht over komen?
Dan zal ik het wel op 1908.nl Instagram gelezen hebben
Dit was het onvoorstelbare jongens...helaas! 🤣😉
Harstikke goed . Was niet echt nodig. Maar de baas beslist. Dan is dit een heel verstandige keuze.
We hebben een prima salarisbudget volgens mij, als we het zomaar uitdelen aan onnodige spelers.
Helemaal goed toch als Slot zijn wens daarmee in vervulling gaat en hij een kortstondig contract tekent.

Kost het ons iig niet onnodig geld en blijven we hoop houden op Bitello.

Lijkt mij als die daar niet speelde omdat hij teveel met zijn hoofd in Europa was en met een beetje geluk Arsenal en Porto niet doorpakken.
Dat het bedrag dat we hebben geboden uiteindelijk toch meer in de buurt komt dan ze eerder wilde vangen.
Prima om erbij te hebben. Beter dan Lamprou mocht er iets gebeuren met Wellenreuther. 9 weken hopen dat er niets met Wellenreuther gebeurd is ook niet lekker.

Het halen van Lamprou is wel belachelijk geweest, maar dat vind elke supporter denk ik wel.
Nee dat vindt ik juist helemaal niet.
Ik vindt het juist een heel goede beslissing en hij koste ook niks.

I hoorde dat het te maken had met de hown grown spelers voor CL.
Maar vooral toch goed omdat je Thijs Jansen als talentvolle 3de keeper had die een goed seizoen achter de rug had bij Top Oss.
Die jongen moet gewoon lekker keepen ipv van kansloos als 3de keeper op de bank zitten(helaas is hij nu ook geen 1ste doelman bij de Graafschap🤣)
Ja als er gedurende de eerste wedstrijden in de CL iets gebeurt met Timo is het wel beter om Marsman te hebben dan Kostas...
Prima, heeft het goed gedaan bij ons!
Ligt eraan wat hij verdient. Stel hij moet 2 potjes keepen en zorgt dat je die wint dan is 1,5 ton prima. Lamprou lijkt meer zonde van het geld omdat die blijkbaar niet goed genoeg is als 2e keeper maar enkel als 3e / 4e