feygro

Nieuws

Feyenoord loot FC Groningen-thuis in halve finale TOTO KNVB Beker

Van de redactie

Feyenoord neemt het in de halve finale van de TOTO KNVB Beker op tegen FC Groningen in De Kuip. De andere halve finale is SC Cambuur - N.E.C.. Door de loting spelen de Rotterdammers bij winst op de Groningers ook thuis in de finale van het bekertoernooi op 21 april in De Kuip.

FC Groningen plaatste zich als laatste club voor de halve finales van de TOTO KNVB Beker. De club uit de Keuken Kampioen Divisie versloeg Eredivisionist Fortuna Sittard na strafschoppen. FC Groningen wist de felbegeerde KNVB Beker een keer eerder te winnen. In mei 2015 won de ploeg van de toenmalige coach Erwin van de Looi in de finale met 0-2 van PEC Zwolle. Albert Rusnák nam beide treffers voor zijn rekening.

Santiago Giménez moet de halve finale van Feyenoord sowieso aan zich voorbij laten gaan door een tweede gele kaart dit bekertoernooi in de wedstrijd tegen AZ en is hierdoor geschorst. De wedstrijden in de halve finale worden tussen 27 en 29 februari om in ieder geval 20:00 uur afgewerkt. De finale vindt plaats op 21 april 2024 in Rotterdam. 

Delen

Reacties

Gelukkig loten we thuis, werd eens een keer tijd.
Nou de KNVB Beker hebben we binnen, das dan in ieder geval een prijs. Nou hopelijk nog ver komen in europa en 2e worden in de Eredivisie, dan is het een meer dan geslaagd seizoen.
Eindelijk geen Eredivisie tegenstander. Als Groningen zo speelt als afgelopen donderdag dan wordt dit 5-0
Geweldige loting. Het zit ons niet tegen!
Maar een stunt van cambuur tegen nec lijkt me ook leuk.