feyenoord-sparta-web

Edit: @KayneKVisuals

Nieuws

MATCHDAY • Feyenoord - Sparta Rotterdam

Van de redactie

Het is weer matchday! Deze keer staat voor Feyenoord de stadsderby tegen Sparta op het programma in speelronde 21 van de Eredivisie. Het duel is om 20:00 uur in De Kuip en staat onder leiding van scheidsrechter Pol van Boekel.

Met de Rotterdamse derby wacht voor Feyenoord opnieuw een speciale wedstrijd in eigen stadion, volgend op de topduels met PSV, AZ en FC Twente van de afgelopen weken. Daarin werd geen enkel tegendoelpunt geïncasseerd, iets wat het vertrouwen in de groep ongetwijfeld goed heeft gedaan.

Ten opzichte van de tegenstander uit Rotterdam-West heeft Feyenoord nog wat recht te zetten, zo beaamde ook Arne Slot woensdagavond na de gewonnen kwartfinale in De Kuip. Daarmee doelde hij op de eerdere ontmoeting van dit seizoen op Het Kasteel, die in 2-2 eindigde. "Wij kwamen daar goed weg, omdat we een kwartier voor tijd nog met 2-0 achter stonden."

Voorspel de uitslag van Feyenoord - Sparta in de reacties hieronder!

Derby edit
@KayneKVisuals

Delen

Reacties

Jammer door ziekte voor deze wedstrijd mijn kaart afgestaan aan een andere kameraad. Hopelijk een winst, het zal wel moeilijk worden maar ga ervan uit dat mede door de rest kameraden in de Kuip de winst naar ons gaat. Succes vanavond iedereen!!
Lachen: 3-2 in Heerenveen.
Trouwens: ik ben wel onder de indruk van Haye: voortdurend aanspeelbaar, snel wegdraaiend, het spel versnellend en ook verdedigend sterk.
Ik van die marokaanse buitenspeler
Hij zou wat meer afspeelopties mogen krijgen waardoor hij er niet alleen voor staat elke keer. Was trouwens 100% een goal op t eind maargoed dit heeft elke club wel eens.
Die vind ik net wat te licht in zijn acties. Maar Haye zou voor ons wel eens wat kunnen zijn.
Stengs zou ik op 8 zetten als vervanger van Timber. Daar speelde hij bij antwerp ook vaak. Dan heb je in ieder geval een spelversneller op die cruciale plek. Op 10 kun je dan kiezen tussen Lingr, Ivanusec, Ueda (die speelde daar ook wel bij Cercle) of Milambo. Op rechtsbuiten zou ik kiezen voor Jahanbakhsh.
Ivanusec niet traag en slechte bal controle
Balcontrole is volgens mij juist goed. Het probleem schijnt vooral het afjagen en meeverdedigen zijn.
Wie riep hier ook alweer steeds dat Ajax tweede zou worden? Ik hoop dat die gast nu ook zit te kijken….
Nee, een van die gastjes met ‘eeuwig’ in hun naam vlg mij
Nou kan nog hoor dan moet je wel die andere namen wegvouwen 🤣🤣🤣🤣.hendesson wat n matige speler.
Je kan je enige concurrent op 5 punten weer zetten.
Ik denk dat Milambo de kans krijgt als 8 vandaag (de wens is de vader van de gedachte). Slechte reden hiervoor is, omdat hij in zijn insta story de wedstrijd deelt. Dit doet hij niet zo vaak. Enfin, ik hoop gewoon dat Zerrouki niet speelt. We hebben een techniek en snelheid nodig om Sparta kapot te kunnen spelen. Fijne wedstrijd vanavond iedereen!
Volgens mij krijgt Santi nog één kans. Hij zal toch weer moeten leveren. We gaan het zien.
Groningen thuis: Moet kunnen, maar waak voor onderschatting!
Ik ga voor 3-0 als Olij op doel staat anders 6-0
iemand een kaartje over voor vanavond ? Noem mij maar in een reactie! Dank alvast
Ik zag wel een kaart Feyenoord Roma Twitter voorbij komen, inclusief qr code.
Hoop voor die jongen, dat hij een nieuwe qr aanvraagt. 😀
3 - 1, de eerste goal valt in de eerste 10 minuten