Betrouwbaar
Ramiz Zerrouki

Nieuws

Feyenoord meldt zich wederom bij Twente voor Zerrouki

FeyenoordTM

Volgens Voetbal International heeft Feyenoord een dag voor het verstrijken van de winterse transfermarkt nieuwe toenadering gezocht om Ramiz Zerrouki in te lijven.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Zondag is duidelijk geworden dat Wieffer minimaal gelijkwaardig is aan Zerrouki en waarschijnlijk beter. Timber is ook al weer terug voor de uiteindelijke Kökcü-vacature van komende zomer is Thomas van de Belt die ideale opvolger. Die nu halen geeft hem wel wat extra acclimatisatietijd en zou dus heel verstandig zijn.
Maar (dus!) als dit waar is, wat vooralsnog ernstig te betwijfelen valt, dan is Te Kloese stapelmesjokke geworden en dient hij uit al zijn functies ontheven te worden ;-)!
Het wordt tijd dat er weer een echte technisch direkteur komt want om nou alles in handen te geven van de algemeen direkteur dat lijkt mij niet goed voor Feyenoord. Laat alsjeblieft Frank Arnesen terugkeren die op zijn conto heeft staan de komst van de succesvolle en door topclubs felbegeerde Arne Slot.
BS. Deze site heeft dit zomer elke keer naast gezet en gerucht geroepen in het leven
Heeft Twente plotseling financiële problemen ofzo dat Feyenoord nog een poging waagt?
rupsje-nooit-genoeg moet snel hulp zoeken voor zijn obsessie voor Zerrouki
Pff....dat wij als topclub zo gaan bedelen bin FC Twente, die zo duidelijk is dat Zerrouki NIET in de winter verkocht mag worden. Streuer zal NIET op zijn stelling terugkomen. Zou groot gezichtsverlies zijn. En dat is het laatste wat hij wil!
Hoe verkracht je je onderhandelingspositie, brought to you by Feyenoord
Uhm..ik ben even sprakeloos. Zo'n goede speler erbij is altijd prima. Maar volgens mij was Twente toch heel duidelijk dat ze hem in de winter niet wilden verkopen? En een deel van het transferbudget is nu al uitgegeven.
Zat ‘ie als verstekeling in de bus terug?!
Dit wordt onderhand voorspelbaarder dan de berichten ‘Lens komt naar Feyenoord’
kunnen beter voor van den belt gaan en dan hopelijk nog een aanvaller maar dat zal wel niet gebeuren.
Het wordt nu een beetje lachwekkend.
Maak ons gek!!!!🙏🏽🙏🏽
Zo dom... We hebben 2 verdedigende middenvelders nodig... We hebben Kokcu die blijft sowieso en Timber en Wieffer en die doen t allebij erg goed. LAAT HUN 2 UITMAKEN WIE DE VASTE MIDDENVELDER WORD! Gekut zeg met die zerrouki
Komen zware wedstrijden aan ook europees. Slot kan dan rouleren
Eens hoor! Als je overal mee wil blijven doen is dit gewoon nodig.
Wat is dit joh. Heeft Twente een verkoopsignaal afgegeven?
Here we go again 😃. Hij begint langzaamaan wel een beetje onhaalbaar te lijken. Misschien gaan ze akkoord met 5 miljoen + 1,5 miljoen bonus bij overwinteren in de Champions League volgend seizoen.
Ik gok dat Twente eerder 9mln verlangt + 2 miljoen aan bonussen ofzo... Zeker aangezien spelers richting t einde van de window duurder worden