Soccrates Images - Thomas van den Belt, PEC Zwolle middenvelder

Soccrates Images

Nieuws

Van den Belt hoopt op overstap naar Feyenoord

Moreno1908

Thomas van den Belt kent een uitstekend seizoen bij PEC Zwolle en was ook vanavond weer trefzeker in het met 1-2 gewonnen duel tegen Roda JC. Bij ESPN werd de middenvelder gevraagd naar de vermeende interesse uit Rotterdam.

De 21-jarige topscorer van PEC Zwolle is duidelijk over zijn wens. "Iedereen weet hoe ik erin sta", zei hij na afloop van het duel. "Ik hoop dus dat de clubs eruit komen. Het is voor mij een hele mooie kans om naar de nummer één van de Eredivisie te gaan."

Het transfertarget van Arne Slot en consorten ontkent contact te hebben gehad met de hoofdtrainer van Feyenoord. "Hij heeft mij niet gebeld, maar ik hoor het wel via mijn zaakwaarnemer en de club. Komen ze er niet uit, dan blijf ik. Maar ik zou het heel jammer vinden."

Delen

Reacties

Aanvankelijk was ik de mening toegedaan, dat het slimmer was om hem komende zomer (pas) te halen of (voor de zekerheid) hem nu al vastleggen maar hem het seizoen in Zwolle af laten maken. Maar inmiddels ben ik om. Hij is nu al zo goed dat het prima zou zijn om hem nu al als uiteindelijke vervanger van Orkan Kökcü te halen. Is, met de nu wel vaststaande kwaliteiten van Wieffer en de al weer beschikbare Timber een slimmere versterking dan de veel duurdere Zerrouki.
Wel spannend hoor... Alleen had ik de naam Zerrouki niet meer verwacht.
AD zegt vd Belt, VI zegt Zerrouki.

Zal allebei wel niks worden dan.
1 miljoen en klaar