Feyenoord - Midtjylland goed voor slechts 49 zuivere minuten speeltijd

FeyenoordTM

Het UEFA Europa League treffen tussen Feyenoord en FC Midtjylland was goed voor slechts 49 zuivere minuten speeltijd. Dat blijkt uit navraag van Kenneth Perez bij ESPN.

Scheidsrechter Rade Obrenovič uit Slovenië liet Feyenoord en FC Midtjylland niet verder komen dan het genoemde aantal zuivere speelminuten; mede door een aantal discutabele momenten in de wedstrijd.

Ook met de gegeven blessuretijd zat het niet mee. In de eerste helft trok de Slowaakse arbiter 1 minuut bij, in de tweede helft 3.

Beide clubs kwamen uiteindelijk, net als vorige week in Denemarken, niet verder dan een 2-2 gelijkspel.