timber-1

Foto: VK Sportphoto | Tekst: Feyenoord.nl

Europees

Timber: "Ik ga alles doen om zondag weer fit te zijn"

Van de redactie

Quinten Timber heeft gemengde gevoelens overgehouden aan het gelijkspel. De doelpuntenmaker blikte met een tevreden gevoel terug op het veldspel van zijn team, maar zag ook dat veel kansen niet werden benut.

Volgens de middenvelder kan zijn team voldoende positieve punten meenemen richting de laatste twee Europa League-duels. "We speelden een goede wedstrijd met veel kansen en konden vooral in de tweede helft dominant voetbal laten zien. Uiteindelijk moet je vanavond winnen in eigen huis. Ik houd daarom dubbele gevoelens over aan deze wedstrijd."

Timber voelde zich in de uitverkochte Kuip goed op zijn plek op het middenveld. "Ik zocht vandaag meer de diepte op en daardoor wist ik uiteindelijk ook te scoren." Timber gaf daarvoor complimenten aan Lutsharel Geertruida, die volgens de doelpuntenmaker ‘het fort bewaakte’ als andere middenvelders voor de aanval kozen.

Een klein persoonlijk smetje is de stevige tackle waar Timber zichtbaar een pijnlijke voet aan overhield. "Nu voel ik nog pijn, maar ik ga er alles aan doen om zondag weer fit te zijn."

Delen

Reacties

Gaat ie dan ook juichen als die zondag scoort of blijft die weer als een strontemmer staan?
Who gives a fuck, als hij maar scoort.
Geertruida komt terug van een periode Ziekte van Pfeiffer. Is daar nog niet helemaal 100% van herstelt