slot

VK Sportphoto

Nieuws

Feyenoord naar De Lutte voor mini-trainingskamp

Ference

Feyenoord trekt komende maandag voor een kort trainingskamp naar De Lutte. Tussen maandag en woensdag staan vijf trainingsessies gepland. De twee ochtendtrainingen zijn openbaar toegankelijk.

De selectie vertrekt op maandag 18 juli naar Overijssel, waar hoofdcoach Arne Slot hen die avond meteen aan het werk zet. Een dag later gaat om 9:45 uur de eerste openbare training bij voetbalvereniging SV De Lutte van start.

Ook op woensdag zijn supporters welkom om de ochtendtraining van 9:45 uur bij te wonen. De sessies in de middag of avond worden achter gesloten deuren afgewerkt.

Bron: Feyenoord.nl

Delen

Reacties

Fijn ook dat alle spelers die nog moeten komen beide trainingskampen hebben gemist. Je kan nog 10x op trainingskamp gaan met wat je nu hebt maar daar wordt het echt niet beter van
Ik heb alle vertrouwen in Slot en Te Kloese, die laten zich niet gek maken en zorgen voor een goede selectie straks.
100 procent, als de rest nu ook zo gaat denken, kan het weer gezellig worden
Er zijn dus blijkbaar ontwikkelingen in de onderhandelingen met nieuwe aankopen. Komende week moet het dus gebeuren. 2 of meer aankopen
is toch echt ook tijd. Geen linksback, geen nummer tien, geen extra spits. Dat zijn toch echt de plekken die het eerst opgevuld moeten worden. voor 40 miljoen verkocht + 20 miljoen CL verdiensten.....jeetje wat duurt het lang!!
Vergeet een basiswaardige vleigelspeler niet. Dilrosun kan Nelson vervangen, maar wie vervangt Sini??

Spits, vleugelspeler, 10 en Linksback moeten er nog voor de basis gehaald worden. Kan je daarna kijken voor de breedte van de selectie.
Ff frustratie eruit.

Vraagprijs voor die Martinez 45 miljoen - hij gaat weg voor 64 miljoen. United betaald 4 keer de prijs van Malacia en gewoon de prijs van Malacia BOVENOP de vraagprijs.

Tegelijk halen ze een back uit Portugal voor 5 mio die veel meer waard is.

Jammer dat het bij ons nooit zo gaat en daar wel!
Kampioen en Champions League, en dat laatste maakt dat grote verschil.
Dat verklaart natuurlijk wat de hogere vraagprijs van 45 mio.

Maar de transfersom van Malacia wordt daarbovenop nog ff extra uitonderhandeld waarbij Flappie zich naar ik lees ook nog met de onderhandelingen met United heeft bemoeid.

Dat doet wel pijn.
Hele dag al steen in mijn maag vanwege Feyenoord. Als je kijkt naar hoe daadkrachtig PSV en Ajax zijn, dan lijken we net een amateurclub met dit beleid. Ik zeg niet dat we dezelfde categorie spelers moeten aantrekken maar we moeten wel sneller en vloeiender handelen. We hebben het geld, we hebben de gescoute targets, waarom staat alles dan stil?
Ik voel hetzelfde maar ik besef ook dat Feyenoord belerkt geld heeft. Ze willen/moeten zich versterken op meerdere posities. Het geld kan maar 1x worden uitgegeven en daarvoor willen ze de beste spelers hebben. De beste spelers in de vijver waar Feyenoord kan vissen. FTM zei al in de video dat hoe langer het duurt hoe goedkoper ze worden. Dat is deels zo. Voor clubs als Zürich die een speler (Gnonto) willen verkopen vanwege zijn contractduur (1 jaar). Maar er zijn ook spelers zoals Timber, Aouchiche en Hancko die nog langer dan een jaar vast liggen. Die clubs voelen geen haast om te verkopen. Dat moet je als Feyenoord zijnde een keuze maken. Meer betalen en de speler direct hebben, wachten en hopen dat de verkopende partij gaat zakken (vanwege bijv. een ongemotiveerde speler) of je moet verder gaan kijken. Wat kan betekenen dat de volgende speler van mindere kwaliteit is.

Na vandaag is het wel duidelijk dat het zo niet verder kan. Slot moet binnen 3 weken een team smeden die klaar is voor de start van de competitie. Het is zaak voor de directie nu een keuze te makken. Lappen of genoegen nemen met minder. Wachten is eigenlijk geen optie meer.
We hebben vorig jaar gezien wat de gevolgen kunnen van een incomplete selectie aan het begin van het seizoen. We begonnen tegen Drita met Fer centraal achterin en die knikkerden ons er bijna uit. Door de directe plaatsing van de Europa League hebben we het voordeel dat we dit seizoen niet abnormaal vroeg moeten beginnen, maar maak daar dan ook optimaal gebruik van door te zorgen dat je gewoon 2 weken lang met een zo goed als complete selectie kunt trainen.

Zie het zomaar gebeuren dat we straks tegen Vitesse moeten met Pedersen op linksback en met Toornstra rechtsbuiten, en dat we het seizoen beginnen met een frustrerende 2-2 ofzo. Feyenoord moet gewoon nu doorpakken. Twee linksbacks, een buitenspeler, een spits, een centrale verdediger en het liefst nog een technisch begaafde middenvelder. Het geld is er, de targets zijn duidelijk, leg die duiten dan maar neer of kom naar buiten met een statement dat we dit jaar voor kwalificatie van de play-offs gaan...
Arne hoopt de komende week een paar nieuwe spelers te verwelkomen lees ik in verslag van AD... Lets hope so
Nog meer KKd spelertjes halen.
Weer met al die clowns waar we niks aan hebben. Haal eens een paar spelers
Als je 2 internationals verkoopt kan je er geen 7 voor terug kopen.
Dus waarschijnlijk eind augustus weer een peleton huurspelers om de selectie een klein beetje te versterken.
Voor nu dus veel geduld en hopen dat we het begin van de competitie zonder al teveel kleerscheuren doorkomen
Zou fijn zijn als je dat doet met wat nieuwe spelers maar goed dat zal wel niet
Strafkamp voor die 2 wanvertoningen