Fotoverslagen

Feyenoord O16 wint met 2-0 van PSV O16

Jim

Feyenoord onder 16 heeft gisteren in een boeiend duel van PSV onder 16 gewonnen.

In de eerste helft bleef het 0-0. Opvallend moment in de eerste helft was dat een speler van PSV O16 een gele kaart kreeg voor het neerhalen van een doorgebroken speler. Echter had de grensrechter iets gezien waardoor de gele kaart werd ingetrokken en de vrije trap naar PSV O16 ging.

Bij PSV O16 speelde twee bekenden mee die vorig seizoen nog bij Feyenoord in de jeugdopleiding speelden. Aanvoerder Rivas Mananhutu en Jaden de Guzman. Na de rust kwam Feyenoord op voorsprong uit een rake vrije trap van het veelbelovende talent Yaoub Ouarghi. Tobias van den Elshout maakte er 2-0 van wat tevens de eindstand is geworden.

Foto's: Jim Breeman Sports Photography