robin van persie vanpersie vpersie feyenoord o16 u16 onder16 under16 onder 16 under 16 assistent assistenttrainer assistent-trainer

Foto: VK Sportphoto | Tekst: Feyenoord.nl

Jeugd

Feyenoord O18 met Paulo Rudisill op weg naar Zagreb

Van de redactie

Feyenoord Onder 18 is vandaag vertrokken naar Zagreb. In Kroatië neemt het team van trainer/coaches Robin van Persie en Brian Pinas voor de vierde keer deel aan het internationale Mladen Ramljak Tournament, dat dit jaar voor de 20e keer wordt gespeeld. Tijdens dit sterk bezette toernooi speelt de winnaar van 2018 en 2019 vier duels in vier dagen tijd. Op het complex onder de rook van het Maksimirstadion zijn Club Brugge (Bel), Rapid Wien (Oos) en Flamengo (Bra) de tegenstanders.

Woensdag werkt het team, dat dit seizoen ook in de UEFA Youth League uitkomt, een training af. Op donderdag 3 augustus treft Feyenoord in de eerste groepswedstrijd om 9:30 uur Club Brugge. In de andere poule nemen Dinamo Zagreb, Udinese, AS Monaco en Manchester United het tegen elkaar op. Op zondag wordt het toernooi afgesloten met de finalewedstrijden.

Hoofdtrainer Robin van Persie zal een beroep kunnen doen op 21 spelers.

De volledige selectie:
1. Marleyson Cruz
2. Lucas Diniz Lima
3. Jayson Ezeb
4. Mohammed Fuaad
5. Djomar Giersthove
6. Tim Haksteeg
7. Nassim el Harmouz
8. Ismail Ka
9. Thijs Kraaijeveld
10. Troy Moses
11. Björn Otte
12. Jan Plug
13. Givairo Read
14. Zépiqueno Redmond
15. Sam Ringeling
16. Paulo Rudisill
17. Marouane Sebbar
18. Aymen Sliti
19. Zino Sneijer
20. Furkan Ulutas
21. Storm Vloemans

Delen

Reacties

Nee is nog wat jong en als ik het goed begrepen heb een late fysieke groei. De een is met 14 al een echte vent de ander pas op zijn 18e, maar die traptechniek is net zijn vader.
Oke, komt nog wel voor hem dan, zou cool zijn als hij ook in Feyenoord 1 uitkomt over een paar jaar!
Heerlijk als mensen wat onzin schrijven. Hij is nog niet wedstrijdfit ma zijn blessure waardoor hij eerder deze zomer ook een toernooi met oranje mistte helaas
Ah, bedankt voor de betere info! Jammer, maar hoort bij het leven van profvoetballers helaas.
Sorry ik was vergeten toe te voegen dat dit de info is die ik vorig jaar las. Ik kijk zelf erg uit naar zijn eerste minuten, maar hij speelde vorig jaar niet in onder 21.
Beetje overdreven om met zo veel man Ivanusec te gaan kapen…
Inkoppertje. Neem gelijk onze vriend mee.
Koffers zat zal toch wel in eentje passen.