Bevestigd
thijs-jansen-bron-de-graafschap

De Graafschap

Transfers

Thijs Jansen gepresenteerd bij De Graafschap

FeyenoordTM

De Graafschap versterkt zich met doelman Thijs Jansen van Feyenoord. De 21-jarige sluitpost komt komend seizoen op huurbasis uit voor de Achterhoekse trots.

'Volwaardige concurrent toevoegen'
“Wij wilden heel graag voor het einde van de transferperiode nog een volwaardige concurrent aan onze goede keepers toevoegen”, aldus technisch directeur Peter Bijvelds. “Het moest dan wel een buitenkans zijn en een doelman met ervaring. Ik ben enorm blij dat Thijs ons komt versterken en ik wil Feyenoord bedanken voor de zeer bereidwillige samenwerking.”

'Kijk uit naar het seizoen'
“Ik ben erg blij om op De Vijverberg te zijn”, aldus de doelman. “Ik kijk ontzettend uit naar het komende seizoen. Ik ga er alles aan doen om als eerste doelman tussen de palen in dit prachtige stadion te zijn. Samen gaan we D’RAN dit seizoen!”

Ervaring in de KKD
Het afgelopen seizoen deed Thijs ervaring op in de Keuken Kampioen Divisie, waarbij hij eerste doelman was bij TOP Oss en 34 wedstrijden speelde voor de Brabantse club. Daarbij hield hij in zeven duels zijn doel schoon.

Tekst via De Graafschap

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Ah, dus speeltijd moet hij wel verdienen. Hopelijk lukt dat en kan hij stapje voor stapje naar Feyenoord 1 groeien. Maar gezien stijging niveau in het 1ste, wordt het steeds lastiger om aan te sluiten natuurlijk. Dat is in Football Manager ook altijd een probleem met talenten wanneer je vanuit de lower leagues komt :P
Gaan we dan nog een derde keeper halen? Of wordt er iemand vanuit de jeugd doorgeschoven?
Top, deze jongen lekker laten keepen. Kan zomaar een prima opvolger zijn voor Bijlow.
Met een wat betere verdediging voor hem zie ik ze zomaar promoveren.
Jammer, ik zag hem liever aan een Eredivisieclub verhuurd worden.
Maar deze jongen komt er wel.