Primeur Bevestigd
hartman-burnely

VK Sportphoto | Edit 1908.nl

Transfers

Burnley heeft miljoenen over voor Hartman

FeyenoordTM

Feyenoord-verdediger Quilindschy Hartman heeft deze zomer de aandacht van Premier League-club Burnley. De Engelsen zijn op zoek naar een vervanger voor de vertrokken Ian Maatsen, die één jaar geleden nog nadrukkelijk op de radar stond bij Feyenoord. Maatsen keerde deze zomer na een succesvolle uitleenperiode aan Burnley terug bij zijn club Chelsea.

Burnley is via hoofdtrainer Vincent Kompany uitgekomen bij de linksback van Feyenoord, die ook deze voorbereiding weer hoge ogen weet te gooien. Burnley heeft dan ook het treffen met Benfica van afgelopen zondag (2-1) in De Kuip bezocht en zag hoe Hartman excelleerde. De geboren Zwijndrechter was in het oefenduel goed voor een assist met een steekpass op publiekslieveling Santiago Gimenez.

Feyenoord is echter niet van plan om Hartman zomaar te laten gaan. De club schat zijn actuele marktwaarde in op méér dan twintig miljoen euro. Daaronder valt voor de Rotterdamse club bij voorbaat al niet te praten. Het genoemde bedrag is echter hetgeen wat Burnley in gedachten heeft. Feyenoord hoopt de boot af te kunnen houden en Hartman over de streep te kunnen trekken met een contractverlenging

Voor Hartman is er ook belangstelling van West Ham United. Bij navraag klopt ook die bekommernis, maar The Hammers pakten vooralsnog niet echt door. Bij Burnley is de noodzaak om een nieuwe linksback aan de selectie toe te voegen groter. The Clarets kunnen voor nu enkel rekenen op de diensten van linksback Charlie Taylor. De ploeg van hoofdtrainer Vincent Kompany zocht vooralsnog géén concrete toenadering met de clubleiding van Feyenoord — maar dat wordt later in de window zeker niet uitgesloten.

De 21-jarige Hartman staat tot medio 2025 onder contract en speelde sinds zijn doorbraak van vorig seizoen al drieëndertig officiële duels in de clubkleuren van Feyenoord. De club, de speler en zijn entourage vonden vooralsnog geen akkoord voor een verlenging van zijn contract, al staan hier nog wel nieuwe meetings voor op de agenda. Feyenoord verwacht niet dat Hartman de club deze zomer zal gaan verlaten.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Niet bedoeld als plagerij maar welgemeend advies: Hou op met jullie taalkundig aan te stellen. Even kijken in een online woordenboek (https://www.encyclo.nl/begrip/bekommernis) en je had kunnen zien dat de zin " Bij navraag klopt ook die bekommernis..." helemaal nergens op slaat.
Schrijf gewoon iets als 'Het klopt dat ook West Ham belangstelling heeft, maar.....'. Opvallen met ongebruikelijke woorden is nergens voor nodig en verkeerd gebruik ervan is gênant. Of zoals mijn opa al zei "Doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg".
@FTM; maakt het hoge salaris van nieuwe spelers (Stengs) de contractverlengingen met de sterkhouders (Hartman, Bijlow) niet een heel stuk lastiger?
Dat zou kunnen alleen denk ik dat Bijlow niet ver van zijn salaris afzit.
@FTM hoor geruchten dat ABBA weer een album uit gaat brengen. Is dat waar of grote nonsens?
Lekker blijven Q. En ff bijtekenen zou ook niet verkeerd zijn. Heerlijk fel mannetje. Lijkt kroeptok wel.
Het ruikt naar paniek bij Ajax en psv.
35 miljoen dat kunnen we pas Praten
Hartman zou wel gek zijn als hij naar Burnley gaat terwijl hij CL kan spelen.
Transferwaarde meer dan twintig miljoen, zo lust ik er nog wel een paar.
Iedere onnozele hals ziet dat die jongen zich onder Slot geweldig ontwikkeld, dus bij een transfer zal het bedrag eerder bij de 40 dan 20 liggen,
Als de markt dit allemaal gaat betalen dan kunnen we binnenkort een nieuw stadion neer laten zetten...
40 voor een jeugdspeler met 1 seizoen achter zijn naam
Wanneer komt die Ueda nou? Duurt wel erg lang
Naja heel simpel dit eigenlijk, of hij verlengd zijn contract of direct verkopen.
We Lopez ook nog die meer als prima een adequate vervanger is.
Uiteraard gaat mijn voorkeur uit naar hartman, maar volgend jaar de helft ervoor krijgen is niet acceptabel.
Direct verkopen. En wat nou als Hartman niet naar Burnley wil?
Dan zet hé hem op de bank en zet je Lopez er in.
Feyenoord mag dit niet accepteren dat een speler voor een grijpstuiver weg gaat, ongeacht welke speler het ook is.

Het feyenoord belang gaat boven het individuele speler belang.
Maar nogmaals ik hoop dat hij zijn contract verlengt met een sterk verbeterd contract. Dit zou hij in mijn optiek ook verdienen, maja inderdaad hij heeft daar zelf ook wat over te zeggen.
Dus zakelijk zien en daar ook naar handelen.
Als het belang van Feyenoord boven alles gaat speelt hij gewoon.
Haha ben jij dom? Dus omdat een speler liever bij Feyenoord blijft spelen en niet naar een andere club wilt, zet je hem op de bank? En dan notabene nog een eigen jeugdspeler ook nog? Die zn contract laatst verlengt heeft tot 2025? Wat ben jij voor een achterlijke gladiool. Man man man, het niveau bij sommige hier is echt verbijsterend.
Wel erg grappig dat je het woord niveau typt betreft reacties......
Heb een beetje klasse en fatsoen en reageer op de inhoud wil je.

Het betreft de tendens dat feyenoord niet zoals in het verleden gebeurt is berooid achter blijft omdat feyenoord nu eindelijk in de mogelijkheid is om de club door te ontwikkelen.
Dit door ontwikkelen kan alleen als je geld genereert van uit de transfers. (zakelijk zien)
Dus ja of verlengen, verkopen of banken.
Het signaal wat je hiermee uitzend dat de club geen loyaliteit heeft naar de speler die uitsluitend met bezig is met zijn eigen BV. En daarmee dan ook geen loyaliteit heeft naar de club Feyenoord.
Graag zie ik je inhoudelijk reactie tegemoed!!
Kijk als voorbeeld naar Royston Drenthe, 1 jaar leuk mee gedaan met Feyenoord 1,
Transfer verdiend naar Real Madrid, te hoog gegrepen, Everton, nog wat andere clubs, via Sparta weer terug de eredivisie in, nu Kozakken Boys. Zal best serieus geld verdiend hebben, maar was hem toch een grotere carrière voorspeld.
Dat gaat onze Q beter doen, die blijft nog minimaal 1, misschien zelfs 2 jaar bij ons, dan eens kijken hoe de vlag er voor staat (hoop ik)
Bullaude voor 18 maanden verhuur naar Boca.
@FTM: Wat is de status van Ueda? Alleen nog medische keuring of kink in de kabel?
Die kan ik ook al antwoorden its happening staat al op de site en medische keuring zal geen probleem zijn en gaat de presentatie snel volgen
Ik hoop dat je gelijk hebt, maar vanwaar dan die ijzige stilte ?
Hij zat het weekend al niet meer bij de selectie maar waar blijft hij dan?
Geweldig allemaal complete leegloop en spelers die moeten komen zijn er nog steeds niet ook de japanner nog niks van gehoord
Japanner is al binnen alleen nog niet gepresenteerd dat weet je zelf ook wel mag ik hopen maar oke hier je antwoord
Die ‘Japanner’ heeft ook gewoon een naam hoor. Best wel een simpele ook nog.
Danilo bozenik conteh azarkan bannis taabouni bullaude benita hartjes hall kokcu marciano troost jansen diemers szymanski idrissi rasmussen

Heerlijk door geselecteerd alleen antonucci rest nog
Wie hiervan gaan we daadwerkelijk missen?

Kokcu, Danilo, Szymanski wie meer?
De meeste namen die je noemt, kwamen niet eens in aanmerking voor het eerste.
Het gaat waarschijnlijk over luka ivanušec daar gaan ze morgen verder over praten na de wedstrijd tegen astana zoals gisteren gemeld door ftm
Helemaal verstopt, ik heb zojuist Chinees gegeten dus daar ga ik straks ff goed voor zitten.
Oh ja, ik was inderdaad even vergeten dat je nergens op de wereld grappen mag maken behalve op FR12.

Mijn welgemeende excuses, hopelijk heb ik je niet gekwetst.
Je kan volgens mij wel zeggen dat hij burnley ziet zitten en al gesprekken heeft gehad met de trainer want hij volgt kompany klopt dit ftm
Eerst een jaartje de CL in met Feyenoord Q
Te vroeg een stap maken eindigt ook niet altijd goed.
Die gaat dus bijtekenen waarschijnlijk. Je wil toch zelf ook niet naar Burnley toe? Hij zal zelf toch ook wel bedenken dat de kans zeer groot is dat er na komend seizoen een echt mooie club voor hem komt. Tuurlijk hij zou dan komend seizoen zo’n 4 miljoen meer verdienen dan bij ons, maar dit wordt daarna ruimschoots ingehaald.
Tis wel belangrijk dat als we deze zomer jongens als Bijlow, Geertruida en Hartman behouden dat we hun contracten gaan verlengen anders verkopen we ze aankomende zomer niet voor de hoofdprijs I.v.m hun 1 jarig contract op dat moment.

Willen die jongens niet bijtekenen moet je er wellicht 1 deze transferwindow voor de hoofdprijs laten gaan.
Als Bakayoko voor 30 miljoen vertrekt bij PSV sla ik mijn hele servieskast kapot
Die kerel is nog geen 10 miljoen waard.
Misschien een niet belangrijke vraag, maar waar zet je het servies dan in?
Besef even wat een tijd jongens! WE HOEVEN NIET TE VERKOPEN! Heerlijke tijd! Alleen weg bij een niet te weigeren bod!
Ueda zag ik vandaag bij het Maasgebouw lopen. Of het waren toeristen, dat zou ook zomaar kunnen😇
Stond hij met een tablet in de lucht foto's te maken?
Ja jij heb het dus ook gezien!
En zo wreven velen zich in de handen, wat een geweldige selectie hebben we nu toch. Voor je het weet zijn we over een maand nog Hartman en Geertruida kwijt. Zie dat maar weer eens adequaat te vervangen in de korte tijd die rest, waarbij de competitie al is begonnen.
Dan zijn we dus financieel heel erg gezond en nog best in staat om bij de eerste twee te eindigen in de competitie komend jaar.
Dat het glas bij jou altijd halfleeg is, lijkt me een understatement. Bizar hoe negatief en fatalistisch sommigen kunnen zijn.
Altijd nog wel. Ik zou de moeite eens nemen mijn berichten te volgen. Dan zul je zien dat ik veel positieve input heb. Dat ik me nu wat zorgen maak, ok. Hoef je nog niet zo’n ongefundeerde reactie te geven.
Excuus. Zo heb ik het opgeschreven, maar bedoelde het niet op die manier. In dit geval was het glas half leeg! :)
We hoeven niet te verkopen, we mogen verkopen. Ik ga er vanuit dat we niks weg goen die wij niet kunnen vervangen.
Maar misschien blijven ze wel. Ik heb er vooral vertrouwen in dat als er nog sterkhouders weggaan, ze wel weten hoe het opgelost moet worden. We gaan nu ook augustus in. Des te langer ze wachten, des te lastiger zal het worden om ze nog weg te halen.
Die gaan ze op het einde van de Windows echt niet meer verkopen.
Wel grappig om dit weer allemaal te lezen wat men schrijft. Ze kunnen wel 30 mil bieden maar wat wil Q zelf!!!!! Als ik dat zo inschat denk ik gewoon dat hij lekker in R,dam blijft
Ja idd. Volgens mij ook de enige correcte conclusie. Ik denk geen seconde dat hij Rotterdam gedag gaat zeggen voor zo'n club hoor.
Lopez is een leuke speler voor eredivisie de vraag is of we aan selectielijst maken voor de cl .,Zoniet Hartman verkopen voor 20 plus want geloof zelf niet dat hij kan doorgroeien voor engelse top. Ondanks dat het Engelse onderkant is speel je wel in alle topstadions
Jij weet helemaal niet waar Lopez' plafond ligt. Deed het prima in de Arena waar Hartman de mist in ging. En natuurlijk kan Hartman nog flink doorgroeien, heeft pas een jaartje ED ervaring. Volgend seizoen staat de Engelse (sub)top voor hem in des rij.
Om maximaal 12 miljoen af te tikken als Hartman niet verlengt. Zo gaat dat dan met nog maar een 1-jarig contract. Puur financieel gezien zou je nu ook moeten cashen.
Hartman gaat waarschijnlijk bijtekenen. En anders gaat de prijs met tegen elkaar opbiedende Engelse (sub)toppers alsnog naar 30+ miljoen.
Nee is ook een antwoord aldus the don
Ik wil me als supporter kunnen identificeren met m’n team en dat lukt alleen als spelers wat langer bij ons blijven. Vgl. Kokcu die we jaren geleden zagen debuteren en langzaam maar zeker uitgroeien tot de leider van het elftal. Als supporter zijn we met hem meegegroeid. We hebben ‘memories’ met hem gemaakt. Als ons team ieder jaar uit 11 nieuwe spelers bestaat ontstaat die binding niet. Een speler als Hartman zou ik graag minimaal 100 wedstrijden voor Feyenoord zien spelen, wat voor bod er ook komt en hoe goed/slecht Lopez ook is. Hij is nog tekort speler van Feyenoord om afscheid van te nemen, we moeten met Hartman eerst nog wat extra ‘memories’ maken voordat hij in een rijtje met memorabele Feyenoord-spelers terecht kan komen.
Neem aan de Hartman zelf nog 1 jaar wilt blijven?
Lees in Italië dat sassuolo, Pedersen wil hebben en Bologna, Bullaude, is hier iets over bekend?
Bullaude kan nu ook naar Boca Juniors.
Stel je voor hij gaat weg, heb je een goede backup maar zal ik wel kijken naar een vervanger zoals gijs small of ian maatsen als dat haalbaar is.
ian maatsen gaat nooit gebeuren chelsea wil 25 miljoen pond.
vandaar dat burnley niet meer bij maatsen uitkomt
Verkopen als het bod boven de 25.000.000 is.
En wijndal halen.
Pardon wie halen? ben jij niet helemaal koekoek.
Wijndal? Ben je aan de drugs of zo........
Slot krijgt m wel weer aan het voetballen. Was onder slot international
Al krijgen we 10 miljoen erbij.
Never nooit die engnek in ons mooie shirt.
Probleem is dat je niet snel een vervanger haalt van hetzelfde niveau
Lopez is gewoon minder
Kan je bv Malacia huren dan kan je Hartman verkopen voor een hoog bedrag
Ik zie hem het liefst blijven, is een heel belangrijke schakel net als Hancko achterin
Lopez is gelijkwaardig en op sommige punten zelfs beter
hartman is veel maar dan ook veel overtuigender in de duels, zit veel meer drive op.
lopez is overigens een prima backup( alleen zeker niet zo aanwezig als Q)
Lopez is echt stuk minder als Hartman
Jammer genoeg zie je dat echt verkeerd
Hoffenheim gezien? Tweemaal was van de kant van Hartman, Hartman niet te bekennen, betekende dan ook 2-0
Is echt niemand opgevallen 🤣
Even wat anders wat vinden jullie van het idee karsdorp als extra rechts achter om de concurrentie aan te gaan met pedersen? Of zeg ik nu wat heel doms?
Zie geertruida het allerliefst centraal
Veel te duur, verdient miljoenen in Rome.
Zo snel kan het gaan, vorig jaar bijna naar Excelsior en nu wil burnley al flink uitpakken.
Kompany is niet gek, zelf een top verdediger geweest. Krijgen zoveel televisie geld daar in Engeland. Hoop dat hij zal blijven en dat hij nog jaar zal bijtekenen. Qua salaris gaat hij er daar wel zeker op vooruit.
Ik ben benieuwd of hij zelf al wil.... Maar ja PL = PL, dus het zou niet zo gek zijn als hij wel zou willen, nuchtere jongen of niet. Juist die nuchterheid zou hem kunnen helpen door het inkomsten (verstand) te laten prevaleren boven clubliefde (gevoel). En deze club en de Maatsen-vacature is natuurlijk een prefecte instap in de PL voor Quilindschy.
Malacia probeerde het een stap hoger, deed het niet onverdienstelijk maar is zeker geen vaste waarde bij Man U.
Nuchterheid kan hem ook zijn ontwikkeling onder Slot met CL laten prevaleren boven het snelle grote geld. 1 jaartje ED is een erg wankele basis voor de PL.
Ik hoop het en ken uiteraard de -eventuele- aanbieding van Burnley niet maar als die echt goed is, dan is jouw redenering een beetje 'liever 1 vogel in de lucht dan 10 in mijn hand', en of dat nuchter is?
Terwijl ze voor 10 miljoen de beste linksback van Europa kunnen ophalen elders in Nederland?? Slechte scouting!
Denk niet dat hij gaat. Nuchtere jongen, pas net 1 jaar basisspeler, gaat onder Slot de Champions league in en heeft het prima naar zijn zin. Dat de interesse er is, is natuurlijk volkomen terecht
Burnley is vergeleken met Feyenoord een behoorlijke stap terug
Na Feyenoord mooi naar Italië of Spanje gaan 💪
Premier League past veel beter bij hem en hij heeft ook al aangegeven daar naar toe te willen

Hopelijk tekent hij bij met deal dat hij volgende zomer voor 25 weg mag (naar sub-topper PL)
De Premier League is in 20NU nooit een stap terug: ££££££££££
niet qua salaris, kan daar 4, tot 5 x zoveel verdienen
Premier League is wel een geweldig podium om een stap hogerop te maken
Ik vind hem meer een speler voor Barcelona of Inter
Zou best kunnen,maar het is wel de mooiste competitie ter wereld en ze betalen idiote salarissen. En daarnaast is Company geen koekenbakker..Zou het best snappen als hij het wel wil.
35 mil plus pas rond de tafel gaan, dit zeg ik niet zomaar over spelers maar Hartman wordt later echt een grote. Veel betere linksback dan Malacia. Zonder Hartman zitten wij ineens weer met een groot probleem opgescheept. Je moet er niet vanuit blijven gaan dat elk gat wonderbaarlijk opgevuld blijft worden, zoals dat de afgelopen tijd godzijdank wel is gebeurt.
volkomen mee eens , dit gaat een heel goede LB worden wat hij eigenlijk al is , 35+ en anders niet praten , selectie bij elkaar houden kampioen worden en de spelers worden weer meer waard
Voor dat bedrag gaat hij volgend jaar z9nder inspanning ook wel weg. En wie weet nog wel meer.

Niet doen dus (als Feyenoord zijnde).

Sportief gezien is hij volgens mij in staat om volgend jaar, na CL ervaring, een stap te maken naar een betere club. Dus vanuit dat oogpunt ook niet doen.
En dan zijn kansen op speeltijd in Oranje nog, hier wordt elke minuut opgemerkt. Of hij speeltijd krijgt elders en of daar elke minuut van op zal vallen, is maar de vraag.

Dus lekker blijven.
Nee dus. Volgend jaar heeft hij nog maar een 1-jarig contract en zal het minder zijn. Tenzij contract verlengen toch nog lukt, maar dat is een onzekere factor.
Alleen een zwakbegaafde zou op dit moment van Feyenoord naar Burnley of West Ham gaan ;-) next
iedere week tegen de absolute top spelen in de mooiste competitie ter wereld voor een idioot hoog salaris , om dat te willen moet je echt zwakbegaafd zijn ja 🤔😳
Want hij heeft het nu zo slecht hé? Als hij nu een goed seizoen speelt, gaat hij nog veel meer verdienen, en komen er mooiere clubs voor hem. Ik gun hem wel iets beters.
Ben het wel met je eens dat hij beter nog een jaartje kan blijven , maar dat maakt hem nog niet zwakbegaafd als hij deze kans wil pakken
Met het woord ,zwakbegaafd, overdrijf ik idd een beetje. Maar zo lok je reacties uit ;-) Hij moet in beeld blijven bij de bondscoach, dus moet hij zeker wekelijks spelen. Bij ons heeft hij een vrijwel zekere basisplaats, en hij neemt deel aan de CL. Alleen als geld je enigste drijfveer is, zet je dit op het spel.
Wordt het wel een rijke zwakbegaafde.
Er zit meer in voor hem. Maar als hij hier tevreden mee is, en met alle geweld weg wil. dan vind ik het ook goed hoor. Hij heeft nu de kans om zijn naam te bevestigen, maar als hij na 1 leuk seizoentje, voor meer geld het risico wil lopen om op de bank te belanden, dan ben je zeker geen slimmerik. Komend jaar moet hij sowieso in beeld blijven bij de bondscoach, dus hij moet zeker spelen. Ik weet zeker dat hij niet met een vertrek bezig is.
Er kan nog heeel veel gebeuren deze maand
Komt u over twee jaar maar opnieuw proberen.
@ FTM zien ze Omar Campos nog als eventuele opvolger? Die volgden ze vorig jaar zomer.
Het is een jonge vent en erg 'down to earth'. Ik zie hem niet vertrekken. Geld is (denk ik) voor hem niet alles. Hij verdient natuurlijk nu al prima bij Feyenoord (meer dan jij en ik), komt eigenlijk nét kijken, is met zíjn club kampioen geworden, kan de titel verdedigen en gaat, als basisspeler, de CL in. Dan kun je een mooie zak geld voorgeschoteld krijgen, de droom van de PL erbij, maar tegelijkertijd geen zekerheden en waarschijnlijk als club toch meer een rol in de marge, als het niet vechten tegen degradatie is. Daar valt geen eer te behalen, lijkt me.
Deze jongen wordt 60 mln waard over 2 jaar, gaat de top halen.
Denk dat Feyenoord een soortgelijk standpunt zal innemen als bij Geertruida. Feyenoord heeft topspelers nodig, dus waarom verkopen? 40M vraagprijs, vanaf 30M logisch om te verkopen.
  • 1
  • 2