Varkenoord

Nieuws

Feyenoord O21 doet mee aan U21s' Premier League International Cup

Max1908

Het beloftenelftal van Melvin Boel gaat deelnemen aan de de U21s' Premier League International Cup, dit meldt de Feyenoord Onder 21 trainer via Twitter. In dit toernooi spelen meerdere Engelse O21 teams tegen leeftijdsgenoten uit heel Europa. 

Het toernooi zal bestaan uit 12 Premier League clubs en vier Europese teams. Naast Feyenoord zijn PSV, Sparta Praag en AS Monaco ook aanwezig. De Engelse opponenten die tot nu toe bekend zijn: West Ham United FC, Manchester United, Arsenal en Brighton & Hove Albion. 

De twee beste teams van elke groep, evenals de twee best presterende teams op de derde plaats, spelen in de tweede helft van de campagne van 2022/23 in de kwartfinales van de competitie. 

Delen

Reacties

Mooi tournooi, ook om te meten waar ze staan. Mooie ervaring
Deze site is ook zo dood als wat he?
Niet dood, wachten op bevestiging szymanski en ondertussen sinistera bekijken bij Leeds
Als straks de transferperiode afgelopen is zal er weinig nieuws komen vermoed ik. Jammer, want potentieel om echt een bedreiging te vormen voor FR12 is er wel.
Ftm is er al nieuws over onze Poolse versterking? Normaal zou je zeggen hij was gisteren in Rotterdam dus vandaag medische keuring, contract tekenen en presentatie???
Mooie mogelijkheid voor de jonge spelers om zich te meten met dit soort ploegen.
Mooi! Hopelijk brengt dit het team naar een hoger niveau! En natuurlijk een mooie manier om talenten te scouten :).
Klinkt goed, kan alleen maar goed uitpakken voor de ontwikkeling van onze talenten!