gimenez-feyenoord-2

Foto: cfcruzazul.com

Transfers

Technisch directeur Cruz Azul bevestigt onderhandelingen Giménez

Van de redactie

Jaime Ordiales, de technisch directeur van Cruz Azul heeft donderdag in een persconferentie bevestigt dat Feyenoord met Cruz Azul in onderhandeling is over de 21-jarige spits Santiago Giménez. Dat meldt Marca Claro.

Ordiales is bezig aan zijn laatste maand als TD van de Mexicaanse club. Over Giménez sprak de directeur dat zijn vertrek bij Cruz Azul zou kunnen gebeuren: "Er is niet alleen interesse van dat team (Feyenoord), er zijn verschillende geinteresseerde partijen en zolang ik bij Cruz Azul ben, zal ik proberen een overeenkomst te bereiken die het beste is voor iedereen."

Cruz Azul is in de Liga MX al drie wedstrijden onderweg. Hierin scoorde Giménez drie goals. De Mexicaans-international van 21 jaar bezit nog een contract tot medio 2023 bij Los Cementeros.

Blijf ook via onze sociale kanalen op de hoogte van al het Feyenoord nieuws via Facebook, Instagram en Twitter.

Delen

Reacties

Ik hoop dat ie snel komt - spannend ! Een echte spits is altijd welkom zeker als hij in 3 wedstrijden 3 x het doel weet te treffen- nu wachten op t verlossende antwoord en ik hoop en vele met mij dat dat niet lang duurt !!!
Dit gaat wel goed komen. Focus nu op een linksback (en/of Hancko)!
Ik hoop dat deze jongen snel komt!
Voor zijn vriendin hoop ik dat niet
Ha ha ha wat een lol. 1 van de lolbroeken van fr-12 zeker?
Julio Ricardo Cruz Azul naar Mexico sturen.
Nu begrijp ik dat de Mexicaanse media vergelijkbaar is met de Turkse media, anders kan ik de geluiden van 3 miljoen voor 50% van de transferrechten voor een speler met een contract minder dan een jaar niet begrijpen.
Fingers crossed.
En gauw vast leggen, ik denk dat ze dan eerst een zeer goede vervanger voor Aursnes zoeken
Perfecte site hier en die Rutger en zijn team doen het echt prima, maar als ik hier af en toe dan vragen zie van hoeveel is transfersom en hoe ver zitten ze uit elkaar, sorry maar ook Rutger zit niet overal bij. Van belang is dat die speler komt en als die club deal wil maken met doorverkoop ja dat doet Feyenoord ook.
@ftm hoe zit het met het herinvesteerbare percentage van de transferindkomsten. Dit was 40%, maar is dit na het vertrek van Sini en Malacia verhoogd? Aangezien nu veel gaten wel gevuld zullen zijn.
Want in dat geval is het wel gunstiger om bijvoorbeeld een Aursnes te verkopen bij een echt goed bod. Dan kun je van dat geld en de eerdere inkomsten Gimenez, Gnonto een middenvelder en Hancko halen bijvoorbeeld.
"er zijn meer geïnteresseerden" echt standaard verkoop praatje haha.
Die praatjes op 50% rechten. Is toch niet waar mag ik hopen.
Zou een geweldige aankoop zijn. Snel afronden die hap!
Zoveel nieuws, toe aan een nieuwe studio 1908!
Hopelijk komt het snel tot een akkoord
Hi @ftm,

Liggen de partijen nog ver uit elkaar? Hoelang denk je dat de onderhandelingen nog zullen duren?
We hadden niet anders verwacht. Alles duurt lang bij Feyenoord . Alleen verkopen kunnen ze snel .
Ik zat het net te lezen op Twitter haha. @FTM is het waar dat Feyenoord een ultimatum heeft gesteld?
of IJslander, weet het allemaal niet meer met de driehonderd namen van deze week :-)