varkenoord

VK Sportphoto

Jeugd

Feyenoord O21 - FC Twente/Heracles O21 [Livestream 15:00]

Van de redactie

Feyenoord Onder 21 treft zaterdag FC Twente/Heracles Academie O21. De ploeg van Melvin Boel won eerder dit seizoen het uitduel al met 1-3 en zal nu ook de drie punten op Varkenoord willen veroveren.

Bekijk hieronder de livestream via het YouTubekanaal van Feyenoord.

Delen

Reacties

Enige optie om dit nog op de rit te krijgen is Benita & 't Zand met hun gebrek aan speeltijd terug te halen en Zechiel, Sauer en Milambo hier tijdelijk aan te laten sluiten de tweede seizoenshelft. Dat lijkt me een kwaliteitsimpuls die wel voldoende is om de voorjaarscompetitie te winnen.
Wat Benita betreft heb je gelijk. Die speelt nagenoeg nooit. 't Zand krijgt nog behoorlijk wat minuten bij Dordrecht. Voor hem is het beter daar te blijven.
Sodeknetter, wat is dit slecht! Hoogste tijd om de omkadering van deze selectie eens kritisch tegen het licht te houden. Ik geloof heus wel dat dit geen gouden generatie is, maar zoveel slechter dan de selectie van andere profclubs die niet in de voetbalpiramide zitten, dat lijkt me nou ook weer niet de werkelijkheid te zijn. Dus moet de oorzaak mede ergens anders liggen. Ik wel geen namen noemen maar de -21 is een beetje een 'dooie Boel'... 😜
Ik mag hopen dat er in de winterstop goed wordt gekeken hoe Feyenoord verder gaat met de o21 want dit slaat nergens meer op. Te Kloese mag zich dit ook wel aanrekenen want de versterkingen die zijn gehaald bakken er ook weinig van
Je denkt toch niet oprecht dat Te Kloese de tijd heeft om spelers voor O21 te scouten of te beoordelen?
@Mitchell zeker niet. Hij is alleen wel technisch directeur en vanuit die rol verantwoordelijk voor het hele transferbeleid. Dus ook dat van de o21
Dat scouten hoeft hij ook niet alleen te doen. Maar je kunt met de 'betrekkelijke' waarheid van jouw kanttekening (en die telt, voor alle duidelijkheid!) wel de vraag stellen of de combi Algemeen en Technisch Directeur een verstandige is.
Ik heb, de grote verdiensten van Te Kloese ten spijt, van meet af aan gezegd dat niet te vinden. Je kunt met name in de voetbalorganisatie wel allerlei taken elders gaan beleggen maar daarmee creëer je ook (vooral?) een versnippering van verantwoordelijkheden en dat werkt zelden goed. Als je de directie had willen 'versmallen' was het veel logischer geweest om Pieter Smorenburg Algemeen Directeur te maken met een extra controller onder hem. Dan kan Te Kloese zich op het voetbalbeleid concentreren en kan de Algemeen Directeur de consistentie en financiële degelijkheid van dat beleid bewaken.
Wat een kansloze bedoeling zeg .. weet niet waar ik naar zit te kijken.
Overal te laat, veel balverlies, fysiek de mindere, geen beleving.
Weet die coach ze niet te motiveren? Dan moet je hem er onderhand eens uit kegelen. Die boekenwurm bakt er niks van.
begin het mij ook af te vragen is die Boels nou wel zo'n goede trainer of is de selectie talent loos
Ik weet het niet.
Slory, de Blok, Kleijn, Zechiel, Arnaud .. zitten best goede jongens bij.
Maar elke week ook andere opstelling, weet die Boel wel wat ie wil.
@Sannie78 en @freduc laatst kwam er wel naar buiten dat er crisisoverleg was gevoerd en dat het collectieve niveau omhoog moet van de spelers. Er lijkt Boel dus niet zoveel te worden verweten, maar het wordt gewoon eens tijd dat Te Kloese hier fors in investeert. Kaap gewoon een paar goede jeugdspelers weg bij andere clubs en zet een ervaren trainer voor de groep (of naast Boel)