timber

Opinie

Vermoedelijke opstelling • Feyenoord - PSV

Van de redactie

Voor Feyenoord ligt de focus na de uitschakeling in de Champions League vol op de volgende wedstrijd tegen PSV. Feyenoord hoopt zondag de kloof met PSV voor een deel te kunnen dichten. De Eindhovenaren – dit seizoen nog zonder puntenverlies in de Eredivisie – komen naar De Kuip met een voorsprong van zeven punten.

Bij Feyenoord ontbreken Bart Nieuwkoop en Alireza Jahanbakhsh. De Eindhovenaren missen Noa Lang en Hirving Lozano. Yorbe Vertessen lijkt de meest logische vervanger in de startopstelling van de ploeg van trainer Peter Bosz. Bij Feyenoord worden dezelfde elf als afgelopen dinsdag tegen Atlético verwacht aan de aftrap.

Feyenoord – PSV begint zondag om 12:15 uur en is live te zien op het hoofdkanaal van ESPN of te volgen via 1908.nl. Het duel staat onder leiding van scheidsrechter Danny Makkelie.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Bijlow; Geertruida, Trauner, Hancko, Hartman; Wieffer, Timber, Stengs; Minteh, Gimenez, Paixão.

Vermoedelijke opstelling PSV: Benitez; Teze, Ramalho, Boscagli, Dest; Schouten, Veerman, Til; Bakayoko, De Jong, Vertessen.

Delen

Reacties

Vermoedelijk, definitief... Als we maar winnen. Dat maakt de competitie om plek 1 en 2 interessant. Gelijk of verlies is definitief geen kampioen.
Laat Paixao kwaad worden op de bank, dan weer getergd erin de 2e helft. Gezien ons gebrek aan geluk en de blakende vorm van PSV zou ik niet te driest aanvallen. PSV is kwetsbaar in de omschakeling als zij de bal verliezen. Die situatie moet je hebben, niet dat wij de bal verliezen en Vertessen een zee aan ruimte heeft. Als je ook nog weet dat scoren moeizaam gaat zou ik behoudend beginnen en dan zien hoe de hazen lopen en wat er mogelijk is. SNEEUW WEDSTRIJD?
Ik zou nu toch met Zerrouki spelen.
Stengs naar de vleugel voor paixiao, en Ivan op 10