Jaden Slory (VK)

Jeugd

Feyenoord O21 kan de vele kansen niet benutten en speelt gelijk tegen N.E.C.

Dennis

Feyenoord Onder-21 heeft voor het eerst punten gemorst in de voorjaarscompetitie. Na een reeks van vier gewonnen wedstrijden, gingen de leeftijdsgenoten van N.E.C. vandaag met één punt terug naar Nijmegen: 0-0 

De talenten van de Rotterdammers hadden het puntenverlies aan zichzelf te wijten, gezien de vele gemiste kansen tegen de hekkensluiter. In de eerste helft had Jaden Slory al binnen de minuut de score kunnen openen. De aanvaller, die afgelopen week zijn handtekening zette onder een nieuw contract tot medio 2027, kon vrij op doelman Rijke Jansen afgaan, maar wist niet te scoren. Ook in het vervolg van de wedstrijd wist de keeper van N.E.C. zich te onderscheiden door zijn doel knap schoon te houden. Het zat Feyenoord O21 derhalve niet mee. Een afstandsschot van Milan Hokke eindigde op de lat.

Ondanks het gelijkspel staat Feyenoord O21 nog steeds bovenaan in de voorjaarscompetitie. Het elftal van trainer Melvin Boel heeft echter wel een wedstrijd meer gespeeld dan de leeftijdsgenoten van FC Groningen. Bij winst kunnen de Noorderlingen de koppositie overnemen.

De eerstvolgende wedstrijd van Feyenoord O21 staat gepland op 2 maart, in een uitwedstrijd tegen de leeftijdsgenoten van PEC Zwolle. Een aantal spelers zal komende woensdag met Feyenoord Onder-19 in de Youth League spelen tegen de talenten van FC Bayern München.

Opstelling Feyenoord O21
Berger; Arnaud, Netten, De Blok, Candelaria; Hokke, Kleijn, Van der Sluijs; Slory, Groen, Alemayehu.

 

Delen

Reacties

Kleijn en Slory vond ik goed spelen vandaag, Alemayehu maakte ook een goede indruk. Geen idee wat Boel in de winterstop heeft gedaan maar het ziet er een stuk beter uit
Echt ongelofelijk hoeveel kansen ze vanmiddag hebben gekregen. Lijkt in dat opzicht enigszinsnwel op het 1e elftal.

Toch is deze selectie zonder Milambo, Sauer, Zechiel, Van Sas (en zelfs Valk) toch wel heel erg matig. Hopelijk mogen zij nog vaker aansluiten deze seizoenshelft, want anders zie ik het somber in.
Maar met deze matige selectie had je makkelijk kunnen winnen, dat NEC was helemaal niets. Typisch weer om paar wedstrijden goed te spelen en dan tegen de onderste punten te verspelen. Kunnen aan het einde van het seizoen wel hele dure punten zijn natuurlijk.
Ze speelden ook vrij aardig hoor, ze maakten voorin alleen niet altijd de goede keuzes, de keeper had een topdag en de scheidsrechter een off-day. Dit soort wedstrijden heb je er wel eens tussen zitten...