Bevestigd
Isaac Babadi | Soccrates Images [uitgeknipt]

Soccrates Images

Transfers

PSV gaat Babadi géén verbeterde aanbieding doen

FeyenoordTM

Hans Kraaij Junior heeft namens ESPN navraag gedaan bij PSV technisch directeur Earnie Stewart omtrent de bewegingen rond Isaac Babadi. Feyenoord wil de aanvallende middenvelder van PSV aankomende zomer transfervrij inlijven, terwijl de Eindhovenaren hem géén verbeterde aanbieding gaan doen. Volgens PSV watcher Rik Elfrink gaat de club hooguit nog een gesprek aan, wat aankomende week gaat gebeuren.

Feyenoord staat zoals vrijdagochtend geschreven op poleposition en blijft dat met de huidige stand van zaken. Kraaij liet het volgende optekenen door Stewart: "We hebben hem meerdere keren een aanbieding gedaan. Een paar weken geleden de laatste keer: daar houden we het ook bij. Wij doen geen aanbiedingen meer. Wil hij blijven, moet zijn entourage naar PSV komen. PSV keert niet meer terug met een nieuwe aanbieding."

PSV hoopt nog altijd dat Babadi voor meerdere jaren gaat bijtekenen, maar momenteel heeft Babadi zowel sportief als financieel gezien de beste aanbieding op zak van Feyenoord. De aanvallende middenvelder, die zaterdagavond nog startte in de basisformatie van PSV uit bij PEC Zwolle (1-7 winst), wil eerst slagen binnen de Nederlandse landsgrenzen voordat hij denkt aan een stap naar het buitenland.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Kraaij Junior...
Geloof er weinig van dat Psv niet met een beter voorstel komt. Gewoon blabla van Stewart om zijn en Psv's imago op te houden als voorbeeld naar andere spelers. Natuurlijk laten ze hun toptalent van 4 miljoen niet gratis naar de grootste concurrent lopen vanwege een paar ton. Krijgt dankzij Feyenoord meer geld en speelminuten daar en blijft lekker op het vertrouwde nest.
Toptalent - altijd gaan voor die goser - echt een topper in dopper - slechtste geval heb je de Lampjes nerveus gemaakt en prijs opgedreven,
@FeyenoordTM

Zijn Hadj Moussa, Flamingo en Sahraoui nog namen die veel voorbij komen binnen de club? Zouden zeker spelers zijn die kunnen groeien tot basisspelers.
Gaat deze jongen de ontwikkeling van milambo niet te veel in de weg staan?
middenveld met Babadi op 10, Milambo en Zechiel op 8 is lang geen gek idee.
Als die jongen slim is komt hij naar ons, of hij nou voor PSV is of niet, Noa lang is ook voor ajax maar koos ook voor zichzelf. Bij Feyenoord speelt die ook CL en is hij de nummer 1 op 10, bij psv heeft die saibari, til, tillman en evt lang voor zich. Gaat 1 van hun weg kopen ze weer een nieuwe dus die jongen komt daar nooit aan spelen toe, hij geeft zelf aan dat die nog niet klaar is voor t buitenland, dus moet hij spelen. Dat gaat hij nou eenmaal bij ons meer doen als bij psv, en als hij ervoor kiest om bij PSV te blijven tekent hij een meerjarig contract waardoor hij wel naar t buitenland moet zonder veel te spelen want dan kan zowel fey als ajax hem niet meer betalen en gaat psv hem nooit aan ons verkopen! Als die jongen wijs is kiest hij slim! De vraag is of hij dat ook is. Zie hem graag komen iig!!! Viel mij al op bij de jeugdtoernooien.
Wishful thinking.
Goede kans dat Tillman weg gaat. Bakari en Bakayoko ook. Babadi kan ook als buitenspeler dus hij krijgt daar ook meer dan genoeg kansen. En bij ons is Stengs voorlopig nr 1 op nr 10.
Waarom zou hij bij ons de nummer 1 zijn op de 10-positie? Daar hebben we Stengs, die het prima doet en Ivanusec als alternatief. Ook Milambo kan daar prima uit de voeten. Ons middenveld is al ruim bezet, ik zou liever een goede aanvaller halen dan nog een middenvelder.
De broer van babadi heeft op insta comments geliket van psv’ers. M.a.w. We worden gebruikt.
Ernie Steward gaat Babadi en entourage een mooi verhaal voorhouden dat Veerman/Saibari/Tillman zeer waarschijnlijk gaan vertrekken van de zomer en dat ze een nieuwe basis willen gaan neerzetten met hem als pijler op het middenveld. Als PSV straks kampioen is en wellicht zelfs (met mazzel desnoods) door is in CL dan kunnen ze hem gewoon een uitgestelde (teken)bonus bieden welke geaccepteerd gaat worden.

Als Feyenoord zondag zonder punten uit Eindhoven vertrekt sta je twee keer in één week voor lul.
Ik zal hier wel duimpjes omlaag voor krijgen, maar het is gewoon een realistisch scenario.
Ik twijfel wel of alle drie die middenvelders vertrekken. Tilman is gehuurd met koopoptie en die wilde PSV wel lichten. Voor Saibari is het denk ik te vroeg om te gaan.

Overigens denk ik dat PSV nu ook wel aan de financiële eisen kan voldoen maar dat ze willen voorkomen dat ze elke jeugdspeler zo'n contract moeten aanbieden. Voor Feyenoord kan dit wat makkelijker omdat ze dan iemand van buiten halen
Dus omdat het risico bestaat dat zo'n jongen alsnog bijtekent moet je maar geen poging wagen? Want dan sta je voor lul?
Nee, dat zeg ik niet. Ik schets enkel een scenario waarvan ik denk dat het 'heter' is dan het 'kokend heet' waar FTM het over heeft.

De overmatige publicaties over spelers welke niet of nog niet gekomen zijn mag ik best iets tegenover stellen denk ik. Bitello, Nino, Rodriguez, nu Babadi.

Allemaal jongens door geld gedreven verdienen in mijn optiek niet zoveel aandacht. om vervolgens te realiseren dat we het met zijn allen weer over gebakken lucht hebben zitten praten.

Ik ben van nuchtere jongens als Wieffer, Beelen, Trauner, Wellenreuther. Geen blabla, geen woorden maar daden. Laat ze die blabla maar in lampendorp en amstelveen doen.
Dus ja, zeker een poging wagen. Maar geef andere media dan niet constant knip en plak voer hier.
Wij schrijven al 4.5 jaar wat er speelt en wij doen het beleid niet. Als je daar over wat te klagen hebt, moet je niet bij ons zijn.
Ik klaag niet, dat zijn jou woorden. Ik deel mijn mening over mijn voorkeur van verslag van 'daden'.

Als dat mag...🙂
Ik denk dat je tekort door de bocht gaat. Transfers die niet plaatsvinden of afketsen horen nu eenmaal bij het voetbal. Het heeft ook niet altijd met geldzucht van de speler te maken. En als 1908 alleen moet berichten over gedane zaken, verschillen ze niet van de rest. Bovendien vind ik het wel interessant om te zien waar de club mee bezig is. Ook al gaat het uiteindelijk niet door. Zo kan ik wel veel beter een oordeel vellen over het technisch beleid.
Feit: Babadi gaat deze week met PSV in gesprek weer
Feit: Zowel de zaakwaarnemer als PSV wil voor PSV-Feyenoord spijkers met koppen slaan
Feit: Babadi komt alleen als Slot blijft, en dat gaat komende week nog niet duidelijk worden

🙄🤔
Dat heeft @FeyenoordTM niet gezegd. Hij zei dat als Slot blijft Babadi zeker komt. Niet dat Babadi alleen komt als Slot blijft
Je hebt het eerdere artikel hier op de site blijkbaar slecht gelezen, want dat laatste staat er niet.
Rodríguez is door zijn eisenpakket toch wel verleden tijd, neem ik aan? Het is goed dat Feyenoord de lat bij aankopen steeds hoger legt, maar dit vind ik toch wel zorgwekkende bedragen. Ik neem aan dat er nog een paar hete alternatieven tussen het lijstje van 300 spelers staat, die betaalbaarder zijn en ook zat potentie hebben.
Feyenoord gewoon alles stil houden en alleen meldingen doen van it,s happening. Is het beste voor iedereen en geen onzinnige discussies😂😂😂
babadi gaat eind volgende week met psv nog in gesprek over het contract dat psv hem als laatste voor geschoten heeft. zoals ik hier ieder al melde ik denk dat feyenoord puur is misbruikt door het management van babadi
Goed dat Feyenoord nu al bezig is met volgend seizoen. Er zal een flinke leegloop zijn, zie zeker 6 spelers vertrekken.
Als er dan per speler gemiddeld 30 miljoen betaalt wordt, plus CL inkomsten mag je in dubbel opzicht rekening houden met een topjaar.
Absoluut, maar Feyenoord kan zich nog steeds niet permitteren om flaters op de transfermarkt te slaan.
Maar houd er wel rekening mee dat je hooguit (als het meezit) maar de helft weer gebruiken kan m nieuwe spelers aan te trekken.
Als ik het goed begrijp van Varkenoordfan dan lopen er nog veel meer jeugdspelers bij PSV uit contract (minimaal 11). Ik snap wel dat als PSV Babadi nu een hoog salaris geeft dat die salarisonderhandelingen er niet veel makkelijker op worden.
ik blijf duimen.
wordt wel behoorlijke "kabel" op het middenveld.
zou toch mooi zijn. hij en milambo als as
Hij heeft volgende week nog een laatste gesprek met psv heb zon gevoel dat hij gaat verlengen. Hoe staat babadi er zelf in wil die graag verlengen of zou die graag naar Feyenoord willen komen @FeyenoordTM
Waarom stel je een vraag die al 100x beantwoord is en lwaarvan het antwoord uitegebreid letterlijk in het originele bericht stond?
Er staat nergens of ie liever bij psv blijft of bij Feyenoord tekent
Waar staat of wie zegt dat hij nog een laatste gesprek heeft?
Waardoor komt het dat de transfer van rodriquez zo lang duurt? Kunnen we deze transfer uitsluiten?
Geloof zijn en broer en vervolgens een andere kerel bij een bureau (klinkt allemaal heel vaag weet het) verdienen aan deze jongen. Die pushen hem naar een nieuwe contract met tekengeld.
Hij wil niet persé weg bij psv maar een nieuw verbeterd contract met tekengeld is wat voor hen belangrijk is.

Schijnt een wat ijdel mannetje te zijn en makkelijk te beïnvloeden door geldwolven om hem heen.

Prima speler, maar moeten we zoiets bij Feyenoord hebben?
Niet eens een klein beetje met elkaar te vergelijken
@FeyenoordTM zou Hansie-Hansie naar je geluisterd hebben nu hij navraag doet bij de juiste personen? 😜
Ik zie hem liever als linksbuiten met stengs op 10 en luciano Rodriguez op rechtsbuiten en Paixao verkopen dan maar
Gewoon stengs ayase ivanoesec volgende seizoen
Stewart houdt de kaarten wat betreft Babadi zelf tegen de borst. Het aanbod voor de middenvelder van PSV staat zeker nog, is wat hij bedoeld heeft. Komende week wil het management van de speler weer komen praten. Kijken wat ervan komt. Zegt Rik Elfrink
Blijft dus " gewoon " in Eindhoven......goh.....wat verassend weer!!
Hoeveel flessen azijn zuip jij per dag? Man man man heb nog nooit iets positiefs ban jou hier gelezen
Met Schouten, Veerman, Tillman en Saibari heeft PSV jongens die eerder worden opgesteld dan Babadi.

Bij Feyenoord kan Stengs naar rechts en is Babadi als nummer 10 zo goed als zeker van veel speeltijd. Lingr heeft vooralsnog niet het vertrouwen van Slot.

Feyenoord is de betere optie denk ik.
Precies dit! Komt ook uit jeugd NEC dus niet echt een eigen speler met jarenlange achtergrond in Eindhoven.
Tillman gaat terug naar bayern en ik denk dat babadi echt naar Feyenoord komt
Heb je een toekomstige middenveld met
Milambo babadi zechiel is toch een droom middenveld
Lingr moet nog flink stappen maken inderdaad!
Hopelijk komt Babadi, zie het wel zitten met hem op 10 en Ivanused op links, Stengs op Recht en hopelijk nog een seizoentje Gimenez in de spits...
Een hele hoop poeha en hele opbouwende hype rondom hem en een eventuele komst naar feyenoord en uiteindelijk loopt het weer met een grote sisser à la gnonto / rodriguez af!!
****** je toch lekker op hoor. Niemand mist je. Ga je lekker kaarten met kritisch en beardguy
Geen enkel medium schreef dat zijn kwamen?
Dat is wel makkelijk, begrijp mij niet verkeerd, maar er wordt hier nieuws gebracht. Wat later als het niet doorgaat afgedaan wordt met ‘geen enkel medium schreef dat ze kwamen’
Wij schrijven wat er speelt, prima toch? Wij doen het beleid niet
Heb je ook gelijk in. Alleen snap ik in deze met Babadi niet wat het nut is om zoals gister gemeld het nut is om dit naar buiten te brengen. Lijkt mij dat Babadi zelf er ook niet bij gebaat is. Plus het feit wat jullie zelf schreven, het nog maar de vraag is of Slot blijft. Wat dus ook niet beloofd kan worden aan Babadi.
Feit: Feyenoord wil Babadi.
Feit: Babadi heeft vorige week met Feyenoord om tafel gezeten.
Feit: Feyenoord heeft Babadi een aanbieding gedaan.
Feit: Babadi is gecharmeerd van de belangstelling, kaarten liggen op tafel.
Feit: Meer dan een hand vol bevestigingen op bovenstaande nieuws.
Feit: Als wij het niet brengen, brengt medium B, C of D het wel.
Feit: Wij schrijven al 4.5 jaar wat er speelt.

Waarom mag er ineens niets meer geschreven worden? Dit is gewoon een hot item.
Dat ie nieuws brengt prima maar dan schrijft ie erbij kans van slagen 80% misschen moet ie daar eens mee stoppen want zoals we deze winter weer hebben gezien niemand kwam en de % vliegen om je oren.
@jaja ja, ook voor jou is begrijpend lezen lastig. Een 'kans van slagen' is iets héél anders dan een 'haalbaarheid' van 80%.
Wat een zeikerd ben jij... ga lekker je vrouw vervelend met je positivisme
Groot talent geen feyenoord mentaliteit
Wat bedoel jij met Feyenoord mentaliteit?
Deze jongen op 10 en dan een selectie neerzetten die kampioen kan worden
Dan moeten we beginnen met niet opnieuw het hele team wegvte laten gaan/verkopen.
Maximaal 3 basisspelers laten gaan en de spelers die je terug haalt moeten echte versterkingen zijn. Babadi is in potentie een versterking en kan je zonder transfersom halen. Dus hou je geld over om je ergens anders te versterken. Hij op 10 en stengs naar re hts en je bent al op 2 posities sterker dan dit seizoen
Hoe groot acht jij de kans dat hij komt en kan het nu ook al in een “stroomversnelling “ komen ?
Daar zit het al behoorlijk in, als ik alles zo hoor
Rustig afwachten, hij moet niet bezwijken onder druk PSV
Als wij sportief ern beter aanbod hebben gedaan zie ik dit wel goedkomen. Mits psv niet stielum toch nog een aanbieding doet.
Vandaag mocht hij ook weer spelen. En daar zullen er ook wel wat concurrenten vertrekken
Kan een mediaspelletje zijn. Heel grote kans dat ze inderdaad alsnog een verbeterde aanbieding doen.
Kan me toch moeilijk voorstellen dat Feyenoord een financieel beter bod heeft gedaan, er vanuit gaande dat PSV al best hoog in de boom is gaan zitten. En indien dat wel het geval is vraag ik me ernstig af of hij dat waard gaat zijn en of het niet voor scheve gezichten/verhoudingen gaat zorgen in de kleedkamer.
Misschien meer tekengeld? Of een deel van zijn toekomstige transfersom?
Zou.een goede zaak zijn. Hou je weer transfer centjes op zak voor de flanken. ( Als Feyenoord deze jongen als middenvelder ziet tenminste.) en anders een transfervrije flankspeler er bij 😉