Primeur Bevestigd
babadi-feyenoord-web

Soccrates Images | Edit 1908.nl

Transfers

Feyenoord op poleposition voor Babadi

FeyenoordTM

Feyenoord heeft het afgelopen weekend concrete gesprekken gevoerd met Isaac Babadi (18) en zijn entourage. De speler van PSV is tijdens de conversatie overtuigd geraakt van wat hem voorgeschoteld is door de Rotterdamse volksclub.

Het feit Feyenoord geïnteresseerd is in Babadi, is al even duidelijk. De club heeft belangstelling voor meer dan driehonderd spelers, maar is momenteel voor slechts twee namen concreet in de markt: aanvaller Luciano Rodríguez en nu dan ook eindelijk Isaac Babadi. De mogelijke komst van laatstgenoemde is plotseling dichterbij dan ooit tevoren.

De concrete toenadering voor Babadi is afgelopen weekeinde in de avonduren in gang gekomen. De technische staf van Feyenoord, de entourage van Babadi én de speler zelf hebben fysiek gesproken over een mogelijke overgang van de aanvallende middenvelder en alle kampen zijn positief gestemd over een transfer. Feyenoord ziet niet alleen een aanvallende middenvelder in Babadi, maar ook een linksbuiten.

Babadi is aankomende zomer transfervrij omdat hij uit contract loopt bij zijn huidige club PSV, wat in de Eredivisie lijstaanvoerder is. De Eindhovenaren willen zelf ook graag langer door met de speler, maar het is Feyenoord wat momenteel het verschil maakt met een financieel én sportief beter plan.

Mocht hoofdtrainer Arne Slot — zelf ook betrokken bij de conversaties die gevoerd worden — aankomend seizoen bij Feyenoord aanblijven, neemt de kans op de komst van Babadi naar Rotterdam alleen maar meer toe. Doordat de speler aankomende zomer uit contract loopt, is hij sinds afgelopen jaarwisseling vrij om te praten met een eventuele nieuwe werkgever.

Feyenoord ziet in Babadi een potentiële basisklant en overweegt daarbij om Calvin Stengs de vaste rechtsbuiten te maken. Daarover gaan al langere tijd gedachtes, mede doordat Javairô Dilrosun recentelijk verkocht werd aan Club América én de cluboptie voor een extra jaar Alireza Jahanbakhsh tegen de huidige voorwaarden niet gelicht wordt.

Olympique Marseille is buiten PSV en Feyenoord één van de andere concrete gegadigden — maar een dergelijke stap naar het buitenland ziet Babadi zelf nu niet zitten. De focus ligt op het slagen binnen de Nederlandse landsgrenzen en Feyenoord heeft momenteel de beste papieren voor de international van Oranje onder-19, die naar inschatting van Transfermarkt een transferwaarde van vier miljoen euro vertegenwoordigt.

Babadi speelde dit seizoen al tweeëntwintig officiële wedstrijden, waarvan elf in de Eredivisie, zes in de Keuken Kampioen Divisie, drie in de kwalificatie van de UEFA Champions League en één in het Europese hoofdtoernooi zelf. Daarin was hij vier maal trefzeker en goed voor twee assists. De international van Nederland onder 19 klopt aan de deur, terwijl het Maasgebouw zijn draaideuren hard opent voor zijn mogelijke komst. Babadi verdiende zijn strepen eerder in de jeugdopleiding van N.E.C. Nijmegen.

Let's see what happens next: Feyenoord is dichtbij de komst van Babadi — al helemáál indien hoofdtrainer Slot na dit seizoen aanblijft.

Haalbaarheid: 80%

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Zou Sem Steijn een optie kunnen zijn om Feyenoord in de breedte te versterken voor aankomend seizoen, zeker als Babadi niet zou komen... Hij ontwikkeld zich goed bij Twente. En scoort best regelmatig bij Twente dus zou in een nog betere ploeg die nog dichter bij de 16 speelt nog vaker gaan scoren denk ik. Of zien ze Vd Belt nog als optie op de 10 positie?
Pole position doet vermoeden dat je een betere uitgangspositie hebt dan de rest… als ik alles zo volg zou ik zeggen dat psv op pole position staat.
Psv gaat hem geen nieuwe aanbieding meer doen werd zojuist bij espn gemeld.dus als feyenoord hem een betere aanbieding doet is het toch helemaal niet zo gek wat hier gemeld word?
De interesse vanuit feyenoord zal er best wel zijn , maar is gewoon een spelletje om zijn zin te krijgen in Eindhoven, feyenoord wordt gewoon als stok achter de deur gebruikt. Banadj gaat net als al die andere aan ons gelinkte namen niet komen.
@FeyenoordTM begrijpelijk dat Babadi zekerheid wil hebben of Arne Slot blijft. Maar echte zekerheid heb je daar toch pas over een paar maanden over? Betekent dit dat Babadi pas op zijn vroegst in de maanden mei / juni / juli een beslissing zal nemen?
@FeyenoordTM Om even een inschatting te maken. Wie is dichterbij een stap naar Feyenoord Babadi of Rodriguez?
Ik heb toch sterk het vermoeden dat Feyenoord wordt misbruikt door dit jochie om alsnog een lucratief contract bij psv af te dwingen
Dat is ook zo maar dat mag je hier niet zeggen. Al die laagdrempelige hier willen alleen horen wat ze willen horen.
Ja prima Rutger. Dat hij heeft gesproken met Feyenoord. Maar hij gaat niet voor ons kiezen tuurlijk wil hij alle opties aanhoren gaat gewoon verlengen bij PSV.
Bijna doelpunt van hem en hij was gelijk weer on haalbaar geworden, gelukkig buitenspel
Zonder dit nieuws had Babadi ook basis gestaan: Bosz gaf zojuist bij ESPN aan dat Babadi speelt omdat Tillman wat overbelast is. Til nog niet beschikbaar; Saibari afwezig dus ja dan kom je op Babadi uit.

Ik blijf er bij: Feyenoord leidt de race om Babadi, op dit moment. 🎖️
Wisselspeler van PSV....Wow😱
Edje, dat deze pas 18 jarige jongen moeiteloos mee kan op het middenveld van psv zegt genoeg! Is niet zomaar een wisselspeler 😉
ga er maar niet vanuit. feyenoord wordt gewoon gebruikt om druk te zetten bij het management van psv voor een beter contract. uit eindelijk wil hij bij psv blijven. ik hoop dat hij komt maar feyenoord wordt in deze situatie misbruikt door zijn zakenwaarnemer
Dank voor je terechte stelligheid. Ik denk ook dat de kaarten inmiddels geschud zijn.
Hoop dat je gelijk krijgt maar ik zie het spelplezier en hoe hij omgaat met zijn medespelers vanavond en dan denk ik,die heeft het goed naar zijn zin in Eindhoven
Psv watcher zegt alleen dat hij in gesprek is geweest met Feyenoord. En er ook nog een gesprek volgt met PSV. Dat lijkt meer op 50/50 of minder kans gezien hij al bij PSV zit.
We zullen zie hoe dit afloopt. Wat mij betreft is deze kwestie een mooie test voor de betrouwbaarheid van deze website. Die was ooit groot maar ik begin daar de laatste tijd erg aan te twijfelen. Ik krijg ongelijk maar we zullen zien.
Hahaha, schitterend dit. What the fuck man 😄
Elfrink die zojuist eens te meer bovenstaande bevestigt: https://x.com/rikelfrink/status/1761455786289414575?s=46&t=s-cd8DO-HFGhYI_LTQEeHQ
Dat ze gesproken hebben. De pole position is daar niet uit te halen.
Uit mijn info wel, heel het jaar nog nergens naast gezeten
Start straks in de basis tegen pec, is dit een poging van psv hem te laten denken meer speeltijd te krijgen?
Zie ik los van elkaar, kwam dit seizoen al elf eerdere Eredivisieduels in actie
Bij De Eretribune is zojuist vrij uitgebreid aandacht geweest over de situatie van Babadi. En als ik Hansie-Hansie even vrij mag interpreteren, dan is het vooral een spel van de entourage rondom Babadi. Makelaar en zaakwaarnemer zien eurotekens, maar speler zelf blijft graag zitten waar hij zit.
Guessing van Hansie, moet eens navraag doen bij de juiste personen
Zeiden ze iets over de intresse van Feyenoord?
Feyenoord werd niet genoemd. Het ging vooral over de situatie van Babadi bij PSV.
Leuk bericht voor de clicks maar Babadj blijft gewoon in Eindhoven. Let maar op.
Haha kijk weer iets te voorbarig want babadi blijft bij psv
Beetje clubs tegen elkaar opzetten en dadelijk een mooie salarisverhoging en meerdere basisplaatsen. Je ziet het vanavond wel :)
update please!!!!!of wachten we weer zolang dat een andere club hem wegkaapt zou wel des feyenoord zijn
Doe ff rustig joh. Transfermarkt is niet eens open.
Zie opstelling psv weet je genoeg
Waarom Stengs naar rechts zou moeten is mij een raadsel. De bank lijkt me een betere plek als je ziet hoe hij de laatste maanden speelt. Langer dan een half uur houdt hij het niet vol, dan zakt het in en doet hij niet meer mee.
Benieuwd of hij vanavond bij PSV (uit bij PEC Zwolle) of maandagavond bij Jong PSV (thuis tegen FC Dordrecht) bij de selectie zit. Moeten zijn situatie nu echt goed in de gaten houden: dit is weldegelijk kokendheet
Mooi, ik hou deze site en telegram nauwkeurig in de gaten voor updates Dankje.
Voor de overige bezoekers:

Telegramkanaal ‘1908.nl’ (incl. exclusieve nieuwtjes) ➡️ https://t.me/altijdoveralFeyenoord

Telegramkanaal ‘Feyenoord Transfermarkt’ voor transfernieuws en overige content @FeyenoordTM ➡️ https://t.me/Feyenoord_TM
Bedankt voor de info,afgelopen weken is wel gebleken dat we creativiteit missen . Dus Babadi en Rodriguez zijn echt welkom!! Denk dat ze Walemark ook wel in de verkoop kunnen zetten
Je creëert de meeste kansen van iedereen. Misschien alleen PSV dan wat beter. Afmaken is het probleem, creativiteit niet.
Wel apart dat geen enkel groot medium het er over heeft dan. Staat niks op telegraaf, rijnmond VI, AD of ESPN. Als het zo groot nieuws is en heel dichtbij is, zouden zij erop springen zou je normaal gesproken zeggen.
Is afgelopen 4.5 jaar wel vaker gebleken toch? Komst van Gimenez, Timber, Wellenreuther, Tsoungui etc, om maar wat op te noemen: niemand van de mainstream media hoorde je er over en toch kwamen ze. Datzelfde voor contractverlengingen Bijlow, Hancko, Milambo, etc.
Btw, Elfrink zegt in zijn eigen artikel van gisteren dat er inderdaad recentelijk gesproken is met Feyenoord. Vind ED toch wel groot en betrouwbaar.
Mwah, vind alleen Timber iets vergelijkbaar, daar werd het wel ontkent vanuit Utrecht dat het Feyenoord zou worden. Bij de rest kwam het wel vrij snel in de mainstream dat er iets serieus speelde. Nu zie je alleen dit en Rik die het even kort benoemd, maar verder ook niks mee doet. Vind het toch verdacht stil voor iets wat best groot nieuws is. Een groot talent die transfervrij naar een concurrent gaat. Gebeurd niet al te vaak en daar zou je op moeten duiken want ik neem aan dat ze dit ook zien.

Contractverlengingen worden nooit groot uitgepakt wat Feyenoord betreft en dus niet echt vergelijkbaar.
Hoor je nu ook mensen over de verlenging van Sauer dan? Nee. Maar gaat het gebeuren? Opzeker
Misschien eerst eens lezen wat ik zeg, want dan zou je niet zo reageren. Volgens mij staat het best duidelijk, maar als je daar moeite mee hebt, help ik graag.

Waarom voel je de drang om jezelf zo erg te bewijzen, altijd gelijk te hebben of altijd de eerste te zijn? Probeer eens een keer rustig en normaal te lezen in plaats van meteen om je heen slaan. Dan zou je zien dat er ook op een normale manier gediscussieert kan worden met iemand waar je het niet mee eens bent.
Rik Elfrink zegt dat babadi zelf graag bij psv wil blijven. Zou wel een mooie revanche zijn voor het jatten van Wijnaldum, Til en bijna van Persie.
Babadi staat zelfs in de basis vanavond
met een keuze voor Stengs als rechterflank-aanvaller hoeven we natuurlijk niet te wachten tot de komst van Babadi. Almere City uit lijkt me een prima wedstrijd om hem daar neer te zetten en Ivanušec op de 10 positie. Timber en Wieffer erbij op het middenveld, Paixão en Giménez voorin en je hebt met Wellenreuther, Geertruida, Beelen, Hancko en Hartman een prima opstelling voor de rest van het seizoen. Nieuwkoop, Trauner, López, Zerrouki, Jahanbakhsh en Ueda hun speelminuten gunnen en klaar is Kees... of Arne in dit geval.
Die ben ik idd vergeten te noemen, Shame on me, want de leukste cultheld sinds Jozsef Kiprich. Mar als eerste keus heb ik de apotheker niet meer op mij denkbeeldige lijst staan. ik zou eerder kiezen voor afwisselend Geertruida met Nieuwkoop op rechts of Beelen met Geertruida op rechts. Heel praktisch: Qua niveau is het redelijk gelijkwaardig en met het oog op de toekomst bieden deze spelers meer perspectief. Geertruida wedstrijden als centrumverdediger is ook met het oog op de afkoopsom bij zijn, voor de hand liggende, vertrek. Ook dat is investeren in de toekomst.
Ik zie nu pas dat je Trauner helemaal niet vergeten was. Shame on me🤣😅 Ik heb wel veel vertrouwen in de aanstormende jeugd met Milambo voorop. Hartman reken ik daar gemakshalve niet meer bij. Die is dat traject allang voorbij en zal m.i. deze zomer wel eens een mooie transfer kunnen maken. Het is hem ook gegund. Maar nogmaals, ik heb vertrouwen in de toekomst. Inkomsten van een paar uitgaande transfers en CL deelname moeten bijna wel een garantie zijn op ...!
Arne kiest liever voor Minteh... Pff
Als alternatief voor Dilrosun was MInteh bruikbaar maar gezien het feit dat hij 'huurling' is en dus geen toekomst in de Kuip heeft, zou ik hem nu uitsluitend als stand-in zien voor Stengs.
Hoorde Willem van Hanegem ook zeggen dat Luca op 10 moet. Begrijp niet waarom Slot dit nog nooit geprobeerd heeft
Dat zou best verklaarbaar zijn als je bedenkt dat Ivanušec 'zelfs' voor de positie waarop hij bij Dinamo Zagreb speelde; vanaf de linkerkant in de aanval, aanpassingsproblemen had. Maar nu zonder Europese wedstrijden (helaas) en met Luka in groeiende vorm, zou de toekomst van Feyenoord gebaat zijn met Ivanušec als meest aanvallende middenvelder. Paixão en Jahanbakhsh heb je als rechtspoten voor de zijkant voorin en voor de toekomst heb je Sauer en Slory voor die rol/positie.
Daar ben ik het mee eens. In het begin van het seizoen volgde ik de mening van analisten dat Ivanusec vooral op links goed uit de verf komt. Waarbij het natuurlijk ook zo is dat hij bij zagreb nooit helemaal is doorgebroken op 10. Toch ben ik benieuwd hoe hij het op de 10 positie doet nu hij steeds beter aanhaakt bij de gevraagde intensiteit. Hij heeft verder toch datgene wat je op de 10 positie wil: creativiteit, individuele actie, goede pass en een goed schot.
Inmiddels lijkt het er meer op dat Lilian Marijnissen naar Feyenoord komt dan Babadi.
Omdat Chris Woerts het zegt? Dan is de kans juist klein dat het gebeurd.
Zou wel mega zijn als dit lukt, toch wel een heerlijke voetballer die de ballen aardig neer weet te leggen
Dat Stengs tekort komt voor topwedstrijden als aanvallende middenvelder is nu duidelijk.

Babadi kan je er dan prima bij hebben als 2e keus. Ik zou er wel nog iemand voor zetten als 1e keus die direct voldoet.
Waarom zou babadi niet direct voldoen?
Een snotneus met torenhoge salariseisen, ik weet het niet hoor, lijkt me een behoorlijk risico.
Als je ziet wat hij kan mag het ook wat kosten toch?
Transfervrij binnen hengelen, dan heb je goud in handen
Die beter lijkt als wat we nu hebben. Risico's nemen hoort erbij in de voetbalwereld.
Z'n waarde is op dit moment 4 miljoen.dus als je hem transfervrij binnenhaalt en dat bedrag over 3 of 4 jaar aan salaris kwijt bent is dat toch niet zo'n groot risico?Ook al doet hij het bij ons niet zo goed kun je een jonge speler met talent altijd wel weer verkopen voor een mooie prijs
@FeyenoordTM in het artikel staat "mocht hoofdtrainer Arne Slot .... aankomend seizoen bij Feyenoord aanblijven."
Enig idee hoe realistisch dat aanblijven van Slot zou zijn, en of er een plan klaar ligt mocht hij toch vertrekken?
Of de trainer van Bodo Glimt. Die laat ze daar al jarenlang goed aanvallend voetbal spelen het zeer bescheiden middelen.
Heb je Ajax niet gezien? Dat is een trainer die tactisch niet heel sterk is!
Nee ik kijk Ajax niet 😉 Maar je moet een trainer niet op 1 wedstrijd beoordelen. Dus ook niet op de wedstrijd waar ze AS Roma met 6-1 afdroogden. Blijkbaar hadden ze ook flink van Ajax moeten winnen. Wat ik over de man en zijn werkwijze heb gelezen doet me sterk aan Slot denken.
Bericht is onjuist. Feyenoord is stukken minder ver dan hier wordt gesuggereerd. Tekent naar verwachting bij in Eindhoven. Leuk voor de clicks maar meer niet.
Joh die tekent gewoon bij PSV bij. Als hij toch in NL wilt blijven. Op 10 zal er toch wat binnegehaald moeten worden voor volgend jaar.
Wanneer zal zo'n jongen zijn keuze hebben gemaakt? Is dat echt pas op het allerlaatste moment?
@FeyenoordTM is Albert Gronbaek van Bodo glimt een optie voor ons? In mijn ogen een speler met potentie
Bodo heeft zo veel goede spelers verkocht afgelopen jaren en zijn bijna allemaal mislukt en teruggekeerd. Herinner je Bjørkan nog? Ik zou echt uitkijken met die spelers uit dat team.
Schijnt nogal een fenomeen in de dop te zijn...
Het ed meld dat psv gewoon nog op pole licht
Tuurlijk zeggen ze dat psv- eindhoven(s)- dagblad😉
Maar andersom toch ook? Tuurlijk zegt een Feyenoord site dat ze op pole staan.
Zoals? Niks te zien op AD, VI, Rijnmond, Telegraaf of ESPN. 1908 en ED zijn de enige die er iets nieuws over zeiden. Beiden vanuit hun eigen bril.
En tevens het beste geïnformeerde blad wat PSV betreft...

Tuurlijk komt hij niet naar Feyenoord, hij wil bij PSV blijven en dit is puur een spel zodat PSV met zijn absurde eisen akkoord gaat
Waarom deze reactie? ? Staat toch heel anders in het bericht.? Hoe weet u dat hij bij PSV wil blijven en absurde eisen heeft.? U brengt nepnieuws.De redactie van deze site is wel ingelicht . Laat hun de berichten sturen .Uw nepniews slaat helemaal nergens op.
Het is echt Feyenoord, uit alle hoeken bevestigd
Mooi nieuwtje Rutger. Hulde. Zou top zijn.
Eerst tekenen, dan geloven. Ringo Meerveld van Willem II is ook een interessant talentje
Mooi verhaal maar wij worden gewoon gebruikt om een beter contract te krijgen! Slimme zaakwaarnemer! Gaat psv niet laten gebeuren!
Maar ook dat is prima: laat PSV maar lekker dokken!
Wij hebben Slot die spelers kan overtuigen naar Feyenoord te komen. Het is een NEC'er. Zo hecht zal zijn band niet zijn met PSV.
@FTM Is er maximaal aantal sterkhouder dat Feyenoord wil verkopen komende zomer? 3 a 4 lijkt me namelijk toch echt wel de max, maar ben benieuwd hoe daar intern over gedacht wordt.
Als je echt wilt doorgroeien moet je er max 2 verkopen per seizoen en bij uitzondering 3. Want daarnaast zal je je ook in de breedte moeten versterken mbt spelers die niet voldoen. Dan zit je al snel op zo'n 5 a 6 nieuwe spelers die je er bij hebt. Meer moet het naar mijn mening niet zien als je een volgende stap wilt zetten richting een volgende ronde CL behalen bijvoorbeeld en beter mee doen om het kampioenschap tov dit seizoen.
Mee een.elk jaar met een nieuw elftal beginnen en hoge verwachtingen hebben is niet reëel. Om door te kunnen groeien zal je je team zo veel mogenlijk intocht moeten houden en investeren in spelers die beter zijn als dat er nu loopt..
Ik heb liever dat we nu een heel nieuw team bouwen onder Slot, waar we de komende 2 a 3 jaar plezier van hebben. Het zou mooi zijn als van het rijtje Hancko, Geertruida, Hartman, Wieffer, Timber en Giménez er twee blijven. 4 weg, kopen we 6 gruwelijke talenten terug. En dan niet in de categorie 8 tot 10 miljoen, maar net even iets hoger.
Onzin is het 12 mil dan wordt 14 is het wordt het 16 de markt blijft opschuiven...Nederland blijft te klein en te oninteressant voor echt grote sponsors en tv inkomsten dus je blijft altijd laag in de markt...dus top Nederland ja top Europa nooit niet....totdat het voetbal zichzelf opblaast en terug naar de basis gaat
ik zou giminez, wiefer, geertruida, bijlow, paxoui, timber zo verkopen als er goed genoeg wordt geboden. Kopen wel weer iets dat ook goed is.
Wat is de status van Bullaude? Komt die nog voor in de plannen van Slot? Die jongen heeft ene fantastische balbehandeling en een diepgaande nummer 10. Iets wat Slot graag ziet.
Kan zich niet aanpassen en is bij Boca ook niet denderend. Gewoon verkopen.
Hij is nog steeds niet gewend aan ons gras.
Behalve dat wat ie in de coffeeshop kan krijgen…
Leuk, maar dat laat Psv echt niet gebeuren. Die gaan gewoon hun veel dikkere buidel trekken en dan blijft Babadi lekker waar hij zit. Deze zomer vertrekken Bakayoko en Tillman waarschijnlijk en dan krijgt hij genoeg kansen daar.
..."Babadi speelde dit seizoen al tweeëntwintig officiële wedstrijden, waarvan elf in de Eredivisie, zes in de Keuken Kampioen Divisie, drie in de kwalificatie van de UEFA Champions League en één in het Europese hoofdtoernooi zelf. "...
11 + 6 + 3 + 1 = 21 en geen 22
Scherp! Zie het inderdaad ook op transfermarkt...
In het Eindhovens Dagblad staat nu: PSV doet Babadi 'spectaculair' aanbod, Feyenoord-interesse niet 'kokend heet''
Eindhovens dagblad schrijft wat ze graag zien gebeuren
nu snel doorpakken,geef hem een goed contract en hoppa,echt een talent!!!
Zou een hele leuke deal zijn! Kan me voorstellen dat hij Feyenoord ziet zitten. Er is hier minder goede concurrentie op de vleugels. Maar of het doorgaat... Eerst zien
Zou op dit moment een versterking zijn maar, zolang hij zelf niets zegt of hier tekend ga ik ervan uit dat hij niet komt.
@FeyenoordTM Is de kans groot dat dit op korte termijn al rond komt of denk je dat dit pas in een later stadium rond gaat komen ook door eigen belang qua speeltijd bij PSV ?
Gevoelsmatig denk ik; Zo’n speler ziet gewoon wat wij doen qua individuele ontwikkeling (fysiek, tactisch, technisch) met Beelen, Wieffer, Timber. Babadi is niet alleen uit op geld maar hongerig om de beste speler te zijn die hij kan worden. Daarin lopen we gewoon voorop.
Ik heb het knagende gevoel dat we gebruikt worden door zijn zaakwaarnemer....
Natuurlijk klopt dat niet: Feyenoord wil, het kamp wil, de speler zelf wil en hij is transfervrij. Door zijn status is hij sinds de jaarwisseling vrij om te praten met een eventuele nieuwe werkgever en Feyenoord heeft nu de beste papieren.
maar dat weten we pas zeker aan het einde van de zomer lijkt me
@FeyenoordTM Wanneer zou het duidelijk moeten worden of Slot gaat blijven? Zo gauw mogelijk Babadi en Rodriguez vast leggen
Kan Babadi eigenlijk al voor de transferperiode ergens transfervrij tekenen of is dit alleen mogelijk tijdens de transferperiode, tenzij Feyenoord bereid is een transfersom aan PSV te betalen?
Hij is nu nog niet transfervrij; van de zomer pas. Dan loopt zijn contract af.
Tekenen kan altijd, maar overschrijven alleen in de transferperiode.
Dat begrijp ik; anders gezegd: kunnen wij hem nu alvast ''vastleggen'' zonder te betalen en dan in de zomer laten overkomen.
Lingr wordt van de zomer definietief gekocht, maar welk rol ziet slot voor hem? Ik dacht echt dat ie ook vaker vanaf het begin zou spelen wil hem ook echt een keer vanaf het begin zien. Elke keer maar 20 minuutjes gaat een speler toch niet veel kunnen laten zien?
Slot zit hem dagelijks op de training en ziet daar waarschijnlijk continu wat wij ook in die invalbeurten kunnen zien;
Een speler met veel drive, loopvermogen en de kwaliteit om op het juiste moment aan te sluiten en goed positie te kiezen voor de goal. Maar ook een speler die op voetbaltechnisch vlak flink tekort komt en daarin uit de toon valt. Zeker als je bedenkt dat wij in 90% van de Eredivisiewedstrijden de dominante partij zijn die in de kleine ruimtes door een muur heen moet zien te komen.
Dat zou geweldig zijn en hij speelt bij Feijenoord altijd!
Voor Ivanusec (Sauer - Sebaoui), Ueda (van Persie - Osundina) en Stengs (Slory - Walemark)
Midden met zerrouki (zechiël), Timber (Milambo) en Babadi (Lingr)
Achter López (Hendriks - Kleijn) , Tsoungui (Kasanwirjo), Beelen (Trauner) en Read (Nieuwkoop)
Keeper Bijlow, Wellenreuther en Sas
Hartjes, 't Zand en vd Belt als aanvulling en voor de toekomst op papier zeer sterk
Haha, ik vraag me af of je het merendeel van de jeugd wel eens echt heb zien voetballen of dat je maar gewoon wat schrijft op basis van de namen die je soms voorbij ziet komen.
Ik kijk waarschijnlijk meer voetbal dan menigeen.
Zechiël de eerste keer dat hij voor Dermane Karim erin kwam geweldig!! blijkt ook!
Alle wedstrijden van FC Dordrecht. Sebaoui, Tsoungui, 't Zand en Osundina.
Hartjes bij Excelsior, Mike Kleijn helaas nog niet verlengd en natuurlijk de YL en O21 ja ik houd van voetbal.
Dan zou je ook moeten weten dat Hartjes er al vanaf de zomer uitligt bij Excelsior, Osundina max 15 min speeltijd per wedstrijd krijgt de laatste paar wedstrijden. Wålemark nog niet veel heeft kunnen laten zien en van Persie pas zijn minuten in de o18 aan het maken is.
Van Hartjes wist ik niet, jammer.
Van Persie in de YL en O 18 lijkt materiaal voor het eerste achter Ueda (Osundina heeft ten Kloese hoog zitten. Een beetje vroeg daar ben ik het mee eens!
López daar had ik Malacia die we terug kopen staan (weet niet of dit haalbaar is).
Bijna alle spelers worden door Slot beter gemaakt ook al kosten ze een hoop geld.
De jeugd van Feijenoord wordt onderschat, ben ik van overtuigd.
Ik volg 021 en de YL ook en kijk ook af en toe bij Dordrecht en is maar afwachten natuurlijk of 1 van die spelers aanhaakt en stappen maakt als ze niveau hoger spelen.

Je houd van voetbal maar heb er alleen nog nowt zoveel kijk op🤭want met zon opstelling zullen we waarschijnlijk geen Europees voetbal meer halen🤣🤣🤣
Met zo een team ga je om 5e plek spelen
Hier kan je de CL niet mee in. Ik denk dat Mats zeker nog een jaar blijft. Lopez is veel te licht.
Eerst zien dat deze wel komt E.D. ontkent dat Feyenoord dichtbij is
geweldige speler en groot talent , zou perfect passen bij ons , van stengs wordt ik niet vrolijk die laat het veel te weinig zien en lingr gaat het ook niet redden die komt in veel in veel te kort
  • 1
  • 2