Primeur Bevestigd
yv2024128yv2024128a1c05690

VK Sportphoto

Transfers

Feyenoord verkoopt Dilrosun aan Club América

FeyenoordTM

Feyenoord en Club América zijn er uit: Javairô Dilrosun gaat verkocht worden aan de huidige nummer twee uit de Mexicaanse Primera División.

Het heeft er alle schijn van dat Dilrosun, die woensdag nog meetrainde bij Feyenoord, zijn koffers gaat pakken en binnen enkele uren afreist naar Midden-Amerika. De laatste plooien voor het spelerscontract moeten nog wel gladgestreken worden, maar het ziet er allemaal goed uit.

Feyenoord houdt een licht miljoenenbedrag over aan de uitgaande transfer van de buitenspeler, die in de zomer van 2022 voor naar verluidt vier miljoen euro overkwam van Hertha BSC. De deal moet vóór vrijdagochtend 07:00 (NL tijd) afgewikkeld zijn: op dat tijdstip sluit de Mexicaanse transfermarkt.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Geweldige deal dit als het klopt. Kan het bijna niet geloven. Was niks, is niks, wordt ook nooit wat. Geef nu een jeugdspeler maar de kans om meters te maken.
Winbeleid. Verkopen zonder vervanger. Waanzinnig toch?
Als we die 2e plek verkloten zijn we echt de lul.
Belachelijk hoe kun je hem verkopen als je niemand ervoor terug haald en je opties op de bank zit.
Maar wel verlies geleden aan de verkoop ?
Jammer dat het er bijna nooit uitkwam. Is zeker een goede speler maar vleugelspelers hebben allemaal problemen . Misschien moet slot ze eens langer praten staan en ze de kans geven ritme op te doen.
Volgens mij lachen ze zich in Eindhoven kapot als Feyenoord hun 'laatste' centen stuk gooit aan een Driouech. Bij Feyenoord moet hij ons uit de brand helpen als gemiste vleugelspeler en bij hun zien ze hem als breedtevulling voor tegen Heracles in de 70e minuut. Ëén CL ronde verder en ze hebben hem dubbel en dwars terugverdiend.
Zou kunnen alleen hebben die meer gaatjes te vullen
Ramalho want zowel sporting als groningen zijn niet happig volgens mij op verkoop.
Noano zijn vervanging want die is ff eruit en onze vriend vertessen die zijn hakken in het zand zet.
Borussia zal geen abctje worden.
Wanneer wordt er weer is doorgeschakeld naar onze jeugd? Slory en Sauer laten wat mij betreft regelmatig zien dat ze hier minuten kunnen gaan krijgen. En tegen Twente start je v/d Belt terwijl je met Milambo een top talent in huis hebt. Daarnaast wat mensen niet opvalt is dat Nesto Groen als spits ook wel wat balletjes binnenschiet in de onder 21 en de youth league, dus wanneer gaat die nou eens op de bank komen. Loopt genoeg rond dus voordat we weer met miljoenen gaan smijten geef die gasten is een kans.
Daarvoor moet bij ons eerst weer een financiële crisis ontstaan waardoor aankopen niet meer mogelijk zijn en er noodgedwongen moet worden overgeschakeld naar eigen jeugd. Zo gaat het al decennia, en zo zal het ook nu weer gaan. Ik lees overigens hier en daar dat we alweer aardig op weg zijn naar een nieuwe crisis...kan niet lang meer duren of we zijn weer afhankelijk van een aantal eigen jeugdspelers, die een slechte periode moeten overbruggen en zich daarin prima ontwikkelen. Die kunnen vervolgens weer goed verkocht worden, waarna we met die centen weer dure aankopen kunnen doen....die de tijd krijgen om te mislukken...en dan is het cirkeltje weer rond
Maar Milambo, Zechiel en Sauer moeten zeker meer minuten krijgen.
Tis geen topspits, maar t niveau van Gimenez laatste tijd ook niet best, bedoel alleen maar van zet hem eens op de bank dan voelt Gimenez druk, en dan heb je op z’n minst n spits achter de hand.
Dan hadden ze een spits moeten halen ook al vanwege afwezigheid ueda
Tja daar was die Uruguayaan voor, want die kon ook in de spits, maar dat is niet gelukt, moeten door met de mogelijkheden die we hebben.
en als ze dat doen en de jeugd faalt zeurt iedereen over dat ze wat hadden moeten kopen
Wanneer gaan al die geweldige talenten van O 21 eens promoveren dan? Waarschijnlijk zijn ze toch niet allemaal klaar voor Feyenoord 1?
Niet allemaal dag zeg ik toch ook niet wel dan? De eerste 3 die ik noem zijn gewoon je grootste talenten en die kun je echt wel mee gaan laten draaien op eredivisie niveau. En buiten dat zijn we door in de Youth League dus ze kunnen echt wel presteren
Of je kijkt nooit O21, gezien de namen die je hier oppert. Of je realiseert je gewoon echt niet dat het niveau dat je daar ziet bij lange na niet in de buurt komt van wat Feyenoord nastreeft.
Ik kijk elke wedstrijd van de onder 21. Slory, Sauer en Milambo zijn momenteel gewoon je drie grootste talenten (Zechiël er buiten gelaten ivm blessure) die kunnen op eredivisie niveau echt wel minuten gaan maken, kom op man tegen Almere city of PEC.
Sauer en Milambo lijkt me duidelijk ja. Groen en Slory kunnen echt niet aanhaken op het niveau.
Slory mag echt wel kans krijgen vindt ik. Zo goed doen onze vleugelspelers het zelf ook niet, en je zal het toch ooit moeten proberen, groen komt idd tekort maar was meer omdat we geen tweede spits hebben momenteel.
Scheelt toch weer een dikke 8 ton per jaar op zijn salaris.
Het grootste mankement is het gebrek aan een fatsoenlijke TD. Een td hoort zich 100% te focussen op het technische beleid/pad in overleg met scouting en staf. Te Kloese is een prima AD, maar faalt nu al twee windows en degene die dat moet beoordelen is hij ook zelf. Dit is totaal geen beleid. De scouting wordt genegeerd. Feyenoord met geld het blijft geen gelukkige combinatie.
Rodriguez komt notabene uit de scouting.
Eens.
Al is een TD ook geen garantie voor succes.
Neem bijvoorbeeld van Geel, heeft een gigantische puinhoop achtergelaten en onder hem werd de scouting ook compleet genegeerd.
Of die Mislintat die Ajax bijna naar het faillissement bracht…

Maar een Te Kloese die 2 functies bekleedt en zijn oren teveel naar Slot laat hangen, werkt inderdaad ook niet.

Maar die Jelle Goes kwam afgelopen zomer om Te Kloese te ondersteunen bij de technische zaken. Dan vraag ik me serieus af wat deze Pipo nou precies uitspookt, in ieder geval geen ondersteuning
Deze Rodriguez komt toch via de scouting?😳
RIVER DOET NIEUW BOD OP RODRIGUEZ!
Waar haal je dat vandaan kan het nergens vinden
Had je kunnen verwachten toch,komt door het getreuzel!!
Hebben alle tijd, markt Argentinië tot 18 februari open
Maar gaat Liverpool niet zwichten voor dat bod dan?
Gaat Feyenoord er nou heen? Of is het klaar
Zoveel berichten sinds jouw bericht dat de deal nog staat
Kun je al zeggen dat de deal van de baan is @FeyenoordTM
Scouting wilt Rodriguez, Staf Driouch. Gaan gewoon 5+ betalen voor Driouech.
Toch nog een kleine pleister op de wonde na het mislopen van Rodriquez
@FeyenoordTM is er niet tijd voor een space want dit is allemaal niet goed voor m’n hart
Krabby: Feyenoord meldt zich voor Driouech.
Wat mij betreft wijst dit alles op een truc van Excelsior om PSV meer te laten betalen
Gemeld bij Excelsior ongelooflijk wat een wanbeleid
Neeeee! Waarom nu weer te beste buitenspeler weg doen??
Beste? Donder op joh. Je kan nog beter Slory alvast opstellen
Nou succes dan maar. Hopelijk krijgen we toch meer dan 2 miljoen maar ik ben er bang voor aangezien wij dat nooit voor onze wissels krijgen. Wel fijn dat er een groot verdiener weg is.
Wat gaat hij in Midden-Amerika doen dan? Mexico is Noord-Amerika.
Bijdehand, Mexico, Costa Rica, Nicaragua, Cuba, Panama; het zijn allemaal landen die behoren tot Midden-Amerika. Het is officieel niet eens een continent want het hoort bij Noord-Amerika. Maar omdat het zo anders is dan Noord-Amerika én Zuid-Amerika, wordt het toch vaak apart genoemd.
Iedereen roept al een seizoen dat we van Dilrosun af moeten en nu moeten we hem ineens houden.

Dat hij op dit moment een van de betere vleugelspelers is komt niet omdat hij ineens zo goed is gaan spelen maar omdat de rest in een dip zit.

Het is volgens mij een prima gozer en altijd zijn best gedaan maar Feyenoord moet echt betere vleugelaanvallers hebben dan Dilrosun (met alle respect voor hem)
Ik heb het idee dat ze hem nog even in de etalage hebben gezet de afgelopen weken. Dit maakt mooi ruimte voor bijvoorbeeld een willekeurig Uruguayaans talent.
@FeyenoordTM gaat er nog een nieuwe rechtsbuiten komen voor het einde van de transferperiode? Ik neem aan dat de tijd nu wel gaat dringen..
Prima, je verlies pakken en het vrijgekomen salaris besteden aan iets beters. Dilrosun is een speler die nergens echt geslaagd is en dat is geen toeval.

Nu Alireza nog, want die drukt ook behoorlijk op het budget en heeft alleen in de kleedkamer nog zijn waarde.
Die flanken….het mot perfect wezen hee!
Oh z’n stoute vleugelflitse hee, die moet lekker langs die lijn kunnen grazen hee
Het ga je goed. DF is zo slecht nog niet.
Dank DtK maar, zonder zijn contacten in Mexico was deze club nooit gekomen durf ik wel te zeggen.

Met Alireza nog in Azië-cup en Dilrosun vertrokken lijkt mij dit sowieso een voorbode dat er nog iemand komt, maar wie....
Dat zeg ik ook niet, goed lezen.

Een brandweerauto is rood, maar niet alles wat rood is is een brandweerauto.
Ik gun het die jongen. Al speelde hij de laatste tijd met meer vertrouwen.

Ik vind dit ook een goed bericht voor de deal met Rodriguez,
Driouech speelt aan de andere kant, waar slaat het dan op om hem te halen als vervanger van dilro?
Dom dom ...dadelijk ga je er kwantitatief op achteruit en verspil je de 2e plaats
Al zet je er de rechtbuiten van de 021 neer…
Je beste vleugelspits de laatste tijd. Moet echt wat komen wil je tweede worden
Als dit je beste vleugelspeler is, dan moet je maar overwegen zonder vleugels en met 2 centrum spitsen te gaan spelen. Grootverdiener met weinig toegevoegde waarde voor miljoenen verkopen is gewoon prima, ongeacht het verlies dat je pakt.
Geen gek idee om met twee spitsen en een ruit op het middenveld te gaan spelen.
En dan je tweede plaats verneuken loop je zo 40 miljoen mis.
Licht miljoenen bedrag: vertaling ze gaan verlies maken op dilrosun en die moest moven om het salaris budget in balans te brengen check.....
Je kan zeggen wat je wilt, maar hebben nooit een wanklank of weerwoord gehoord. Bedankt voor de bewezen diensten en hopen dat dit goed nieuws wat betreft Rodriguez betekent.
@FeyenoordTM is rodriguez deal nu streep erdoor volgens AD of is het heel close en lijkt hij wel te komen.?