Primeur Bevestigd
Luciano Rodríguez | Bron foto: @SebasGiovanelli op X.com / Twitter

Afbeelding via @SebasGiovanelli op X.com

Transfers

De Rodríguez deal blijft in leven

FeyenoordTM

Feyenoord is ruim vierentwintig uur voor het scheiden van de transfermarkt nog altijd vólop in de strijd om Luciano Rodríguez. Een deal is dichterbij dan ooit, terwijl de klok in Rotterdam én in Zuid-Amerika hard doortikt.

De Rotterdammers hebben bijna beet en laten niet los. Feyenoord is er nagenoeg uit met Liverpool Montevideo, maar tijdnood kan nog wel eens een serieus probleem gaan worden. Op het moment van publicatie is er nog ruim zesentwintig uur resterend om de Rodríguez-transfer af te ronden.

Of Rodríguez vanavond laat (23:15 Nederlandse tijd) op het vliegtuig stapt, valt te betwisten — maar er liggen noodscenario's klaar. Feyenoord kan er nog altijd voor kiezen om met een delegatie richting Zuid-Amerika te reizen om Rodriguez zijn medische keuring te doen.

De spits zit momenteel in Venezuela, waar hij met Uruguay onder 23 actief is voor de kwalificatie van de Olympische Spelen. Het jeugdelftal raakte vannacht uitgeschakeld, waardoor er geen acute nood is om in Venezuela te blijven.

Rodriguez, die eerder al zijn jawoord gaf aan Feyenoord, moet vóór donderdag 23:59 ingeschreven staan om een definitieve transfer te beklinken. Het enige gevaar? De klok die doortikt. Lukt het niet, blijft Rodríguez een target voor de zomer — terwijl zijn marktwaarde zeer waarschijnlijk hard door stijgt.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Ik ga pitten, word hier ook nie goed van.
Ik verwacht morgen een done deal Rutger!
Truste iedereen
Uhm… straks bedoel ik, anders zijn we nog te laat ook😂
Niet zo zeiken allemaal, die gozer komt gewoon morgen!
Hoop dat je gelijk hebt maar waarom zou Feyenoord dan nu in gesprek zijn met Excelsior
Zijn ze niet! Hooguit om PSV te pesten
Driouech wordt gehaald zodat Paixão naar rechts kan

Driouech Gimenez Paixão
Ivanusec Ueda Minteh
Sauer ……………… Jahanbakhsh
Sauer
X staat inmiddels ‘vol’ met berichten over River plate die een nieuw bod aan het voorbereiden zijn. #justsaying

@FeyenoordTM is er bij het mislopen van Rodrigeuz nog een alternatief of zijn we dan fu*ked
Ja, in dat geval kunnen we de club wel opheffen.
River Plate verhoogt het bod op Rodriguez... Die ruiken bloed natuurlijk en zien de seconden ook weg tikken.
speler gaat er zelf niet mee akkoord hij wil naar Europa, toch????
volgens mij stond er ook iets over noodscenarios. maar eens ben wel bang dat het niet deze winter wordt
Denk dat het hem ook niet gaat worden. In de zomer zal hij wel door een grotere club opgepikt worden. Als er maar een goede vervanger voor dilrosun komt (wat ik niet Driouech vind), tot nu toe zijn we deze window alleen achteruit gegaan haha.
@FTM is het eventueel mogelijk te kopen zonder medische Keuring? en durf je het risico te nemen als dat al mag
Kan me gewoon niet voorstellen dat je Dilrosun van handen doet en er vervolgens niets voor terughaald. Of tenminste, niet iets beters. Driouech is in mijn ogen niet een extreme vooruitgang, de verkeerde positie en gaat je meer centen kosten dan dat Dilrosun oplevert.
Als ze zo graag willen dan nu met een delegatie op het vliegtuig en afronden die handel
Er staat de klok tikt door oftewel als de wiedeweer daarheen om de keuring af te ronden... de clubs zijn er zo goed als uit zie hierboven
Zal fijn zijn mocht hij hij komen zeker nu Dilrosun weg is. Ben toch ook erg benieuwd hoeveel we precies voor Dilrosun gaan vangen.
In Argentinië wordt nu gespeculeerd dat River een nieuw bod gaat doen
Ja dus waarschijnlijk is alles voor niks geweest mocht dit waar zijn!!
Deal blijft staan maar na de zomer
Let maar op
Kwamen 30 sec te kort 🤔
@FeyenoordTM, in het artikel van 29 januari stond ook al dat de transfer in een "vergevorderd stadium" zou zijn, nu hebben we ook weer "bijna beet". Als het om de laatste details gaat kan Feyenoord daar toch gewoon op toegeven, zeker nu er weer wat geld binnen komt voor Dilrosun.
We zijn veel te laat gestart met concrete toenadering. De redenen kunnen jullie zelf invullen.
En wat nu dan,gaan ze nog weer voor een 2e rangs rechtsbuiten @FeyenoordTM
Hoe groot schat je de kans in dat het rond komt en dat alles op tijd geregeld is?
Maar als Feyenoord nu doorpakt en een delegatie naar Venezuela stuurt, met een miljoentje extra moet het toch zo voor elkaar zijn?
Ongelofelijk toch!? Misschien toch is gaan overwegen om een TD aan te trekken!
Komt niet! Laten we ophouden met deze illusie
WTF het lijkt hier wel een kinderopvang...elke einde transferwindow komen ze in puberale hordes aansluiten 😂 begrijpend lezen kunnen ze niet, concentratie vermogen van een gebakken ei. En hier posten over zogenaamde andere "bronnen" gebakken lucht artikelen. Eej maar AD,Krabbedam zegt 3..2...1 Zucht
Maar het is toch bijna niet te geloven dat dit doorgaat tenzij al maatregelen zijn genomen dat daar mensen heen zijn om medische keuring te doen
Even volhouden. Vrijdag is het fr12 publiek weer weg.
Vi en ad hebben nu gewoon gelijk
Nu Dilrosun weggaat, is het wel te hopen dat er nog een speler komt.
Het heeft toch iets treurigs dat zo’n soap zolang moet dooretteren en je uiteindelijk bij een speler van Excelsior uitkomt die ook nog eens op de andere flank uit komt én al dagen met PSV praat. Dat lijkt zelfs een beetje te duiden op paniek. Er móét kennelijk iets op de vleugels bij omdat men niet overtuigd is van het huidige materiaal. Dus ook niet van onze Kroaat waarmee we bijna een zelfde soap hebben beleefd als nu met Rodriquez. Al met al dus een hoop geld verbrand afgelopen zomer en dat is toch wel doodzonde!
Wat ik dan niet kan begrijpen is dat deze speler uit de scouting komt. Die zijn helemaal positief. Slot geeft al heel lang geleden door wat die er graag zou bij willen! Je weet dat onderhandelen met Zuid-Amerikaanse clubs heel lang duren! Waarom ga je dan zo kort dag beginnen aan de onderhandelingen!?
Wie zegt dat ze pas geleden zijn begonnen?
Misschien vanwege financiële redenen?
Deze transfer word deels extern gefinancierd, misschien is diegene pas vorige week gekomen dat ie wel geld wil investeren
Omdat je anders de hoofdprijs betaalt.
Ik houd het nieuws van het ad aan dat geloof ík eerder
Denk dat het niet gaat gebeuren, misschien einde van het seizoen. Dus dit gaat nog spannend worden
Driouech zou heel raar zijn, spelen ook op een andere positie
Wat klopt r van het verhaal van het AD?
Oh nee ik was enthousiast, haha verpest het nou niet AD
@FeyenoordTM AD meld dat feyenoord Top geen vertrouwen in deal meer heeft.?
Ontzettende bagger krant met hun nog vervelendere podcastje waar die Etienne, Gouka en de nog vervelendere Wijffels alles aangrijpen om Feyenoord in diskrediet te brengen of te veroordelen bij ongeregeldheden. Waar de veld bestorming bij Vitesse allemaal niet zo erg was. Bah…

Maar goed, wie weet hebben ze gelijk 😒
Volgens AD wil Feyenoord nu last minute toeslaan bij Excelsior voor Driouech.
Klopt dit @FeyenoordTM ?
PSV-watcher Rik Elfrink meldt dat PSV volle bak bezig is met Driouech en dat Feyenoord niet in beeld is. Excelsior zal wel wat verspreid hebben om de prijs op te drijven
Feyenoord kan wel vasthouden aan deze transfer. Dit volgens 1908. De media in Uruguay is heel duidelijk. De club heeft geen accoord. En geen gehaaste beslissing nemen. Want men denk dat Rodriguez in de toekomst meer zal opbrengen. De club zelf heeft geen acute geld probleem.
Het gros van de berichten in deze periode kan je in de prullenbak komen. Dat komt van zaakwaarnemers en clubs zelf om de transfer re beïnvloeden
@FeyenoordTM Als de deal niet voor de aankomende deadline in orde komt, maakt Feyenoord het resterende papierwerk dan in orde om de transfer voor de zomer door te laten gaan. Ofwel per 1 juli 2024. Of valt de hele deal dan in het water?
Ziet het er goed uit of gaat het hele feestje niet door,wat is jou verwachting @FeyenoordTM
Je leest in dit artikel toch de laatste stand van zaken, dat is de verwachting
Over een uurtje vertrekt het vliegtuig richting Madrid…
Zit die erin of niet…

Volgend AD wordt het pas van de zomer, wel met de kanttekening dat het AD er wel vaker naast zit
Er zijn ook gewoon privé vliegtuigen de je kan huren hé.
AD bericht dat er geen hoop meer is binnen de Feyenoord leiding https://www.fr12.nl/nieuws/ad-top-van-feyenoord-schat-komst-rodriguez-niet-hoog-meer-in
Ik heb gewoon het gevoel dat hij niet komt.
Gewoon telaat begonnen met onderhandelen!!
Gok dat AD nieuws oud nieuws is van paar uur geleden.
ZIT IE NOU IN DAT VLIEGTUIG OF HOE ZIT DAT
KOMT NIET
WILLIAMS PRECIES HETZELFDE GEKUKEL
@FTm
Hoezo dichterbij dan ooit ik bedoel het echt niet negatief en waardeer je update’s maar is het niet meer hoop dan realistisch? Nogmaals echt niet om negatief te doen want laten we hopen dat jij gelijk krijgt
Omdat we hem daar gaan keuren. Dus geen issue meer met vliegen..
Als Feyenoord ervoor kiest om naar zuid Amerika te reizen dan moeten ze al onderweg zijn lijkt mij. Maar ik ga er vanuit dat ze dat zelf ook wel weten en dat de keuring geen probleem moet opleveren.
Is dit niet het vorige artikel maar op een andere manier geschreven? Zie geen nieuwe info, jammer!
Er is wel nieuwe info, namelijk dat het akkoord dichtbij is.
Wat is het verschil met: “Hoewel een deal nog altijd héél dichtbij is, hebben Feyenoord en Rodríguez' club nog geen totaalakkoord bereikt.” van het vorige artikel?
De teneur in de comments onder het vorige artikel gaf aan dat het voorbij was. Bovendien zegt dit stukje dat we nog iets meer tijd hebben dan tot 23:15.
Maar wat kan het mij schelen of dit artikel nieuws geeft als het doorgaat?
Nou beste MeneerAart, dat weet ik niet of het jou wat kan schelen. Maar ik stelde een vraag en jij reageerde op mij. Als het je vervolgens niet kan schelen, lijkt het me niet zo handig om op mij te reageren.

De laatste 3 woorden hoop ik ook. Als (dat) het doorgaat
We mogen het toch gewoon even oneens zijn? Ik werd wel blij met dit artikel.
Tuurlijk mogen we het oneens zijn. Dat hoort erbij. Fingers crossed in ieder geval dat het goed komt
@FeyenoordTM je spreekt over noodsenarios welke opties zijn er nog meer dan? Later keuren? Zou dit kunnen dan hoeft Feyenoord alleen nog met Liverpool akkoord te bereiken
Geloof er niks meer van. Er zijn hier weer 1000 namen genoemd maar allemaal uit de grote duim.
Ja uit de duim man daarom report iedereen het
hier zijn maar enkele namen genoemd en als er andere namen genoemd werden werden die meteen ontkracht....

er zijn 4 of 5 spelers die concreet waren, maar ja weet niet hoe groot jou duim is
Als de transfer maar niet sterft voor de deur. Zou een rampscenario zijn 🙏
Omdat we duidelijk te kort komen, en het binnenhalen van de tweede plek zónder versterkingen allees behalve 'n zekerheidje zal zijn. Bij het mislopen van €70M aan CL bonus gaan wij drie stappen terug en de concurentie drie stappen vooruit
En deze 20 jarige jongen, die waarschijnlijk toch nog een paar maanden moet wennen (zie sini, paixao, gimenez onder andere), had daar verschil in gemaakt?
We hebben geen van tweeën een glazenbol dus dit wordt een eindeloze discussie. Btw, als hij 20 is, ben ik het ook
Wat voor obstakels zijn er nog betreft de onderhandelingen tussen Feyenoord en Liverpool Montevideo?
  • 1
  • 2