img-0362

VK Sportphoto

Nieuws

Feyenoord O21 vanavond in actie tegen Manchester United O21

Moreno

Feyenoord Onder 21 speelt vanavond in een prachtig affiche om 20:00 uur tegen Manchester United Onder 21. Dit is de laatste wedstrijd van de Premier League International Cup, een jeugdtoernooi waar twaalf Onder 21-teams uit de Premier League spelen tegen twaalf clubs uit de rest van Europa.  

De formatie van Melvin Boel kent de nodige moeilijkheden in de competitie. De eerste twee wedstrijden gingen verloren tegen FC Groningen en Almere City. Ook in de Premier League International Cup zijn de resultaten nog niet om over naar huis te schrijven, al is de weerstand van een ander kaliber dan in de Nederlandse O21-competitie. Tegen Arsenal werd knap gelijkgespeeld (1-1), waar Brighton and Hove Albion (2-0) en West Ham United (3-0) te sterk bleken voor de Rotterdamse beloften.

Ook Manchester United O21 heeft nog weinig succes in het toernooi. Zij speelden hun eerste duel gelijk tegen Sparta Praag (0-0) en verloren vervolgens van AS Monaco en PSV (beide 2-0). Voor beide ploegen is dit dus de laatste kans om de Premier League International Cup op een positieve wijze af te sluiten.

De 19-koppige selectie van Melvin Boel ziet er als volgt uit:

27. Noah Naujoks
40. Guus Baars
43. Youssef Amyn
44. Nesto Groen
45. Tidjany Touré
47. Dermane Karim
48. Antoni Milambo
50. Délano van der Heijden
51. Devin Remie
52. Milan Hokke
54. Mike Kleijn
57. Sem Valk
58. Shiloh 't Zand
59. Jaimy Kroesen
60. Twan van der Zeeuw
62. Leo Sauer
63. Jaden Slory
64. Gjivai Zechiël
67. Lugene Arnaud

De wedstrijd is niet via een livestream te bekijken. Wel geeft Feyenoord via de officiële kanalen op Instagram en Twitter updates van de wedstrijd.

Delen

Reacties

Ik ben zwz nog niet heel erg onder de indruk van dit team.
Kwaliteit genoeg zou je zeggen.