background-o21-in-engeland-050922

Jeugd

Feyenoord O21 verliest van Manchester United O21

Moreno

Het is de Onder 21 van Feyenoord niet gelukt om de Premier League International Cup af te sluiten met een overwinning. De leeftijdsgenoten van Manchester United waren met 2-1 te sterk.

Na ruim een kwartier kwamen de Rotterdammers op achterstand tegen Manchester United. Feyenoord kreeg via Jaden Slory en Nesto Groen al kansen om te scoren, wat vlak voor rust dan toch lukte. Shiloh 't Zand legde aan voor een vrije trap, die verdediger en aanvoerder Milan Hokke binnenwerkte. De ploegen gingen met 1-1 de rust in.

Manchester United en Feyenoord gingen in de tweede helft van de laatste wedstrijd van de International Cup allebei op zoek naar hun eerste overwinning. Uiteindelijk was het United dat daarin slaagde via een counter.

En dus slaagde de Onder 21 er opnieuw niet in om een wedstrijd winnend af te sluiten. Buiten de nederlaag viel ook Mike Kleijn uit met een blessure. Hoe ernstig zijn blessure is, is nog onduidelijk.

Manchester United O21 - Feyenoord O21 2-1 (1-1)