team-o21-1

Feyenoord O21 verslaat Jong FC Volendam en wint de KNVB Beker

Feyenoord Onder 21 heeft zaterdagmiddag in het KRAS Stadion in Volendam de bekerfinale met 0-1 gewonnen van Jong FC Volendam. Milan Hokke is de matchwinner welke al na vier minuten zorgde voor het enige doelpunt van de wedstrijd.

Feyenoord begon sterk en kwam al na vier minuten spelen op een 0-1 voorsprong. Milan Hokke wipte de bal over de Volendamse doelman en zorgde voor de vroege voorsprong voor de ploeg van vertrekkend trainer Melvin Boel. Gjivai Zechiël maakte zijn rentree op het veld en speelde de gehele eerste helft waarin beide ploegen een aantal mogelijkheden kregen.

Direct na rust was Jong FC Volendam sterker en drong Feyenoord Onder 21 terug op de eigen helft. Doelman Mannou Berger had een aantal cruciale reddingen te verrichten om de voorsprong vast te houden voor de Rotterdammers. Spits Nesto Groen miste na 77 minuten spelen een strafschop en de uitgelezen mogelijkheid om Feyenoord meer lucht te geven, maar stuitte op de Volendamse doelman. In de slotminuten werd het nog spannend, maar het vroege doelpunt van Milan Hokke bleek genoeg voor de overwinning en dus mocht Feyenoord Onder 21 de beker na afloop omhoog houden.