Bevestigd
joep-van-der-sluijs-feyenoord

Feyenoord.nl

Transfers

Feyenoord O21 versterkt zich met Joep van der Sluijs

Stan

Joep van der Sluijs voegt zich per direct bij de selectie van Feyenoord Onder 21. De club lijft de 21-jarige aanvallende middenvelder transfervrij in. Van der Sluijs maakte de afgelopen weken al onderdeel uit van de ploeg van trainer Melvin Boel en tekende donderdagochtend op Varkenoord een overeenkomst tot medio 2024 met een optie voor nog een seizoen.

Rini Coolen, Head of Academy van Feyenoord, ziet de komst van Van der Sluijs naar Feyenoord Onder 21 als een win-winsituatie. "Met de komst van Joep voegen we per direct een speler aan het team toe die al de nodige duels in de Keuken Kampioen Divisie achter zijn naam heeft staan. Wij hopen dat hij deze ervaring kan overbrengen op de rest van het team en zien hem daardoor als een toegevoegde waarde."

"Vanaf het eerste contact wist ik eigenlijk al meteen dat dit een mooie stap voor mij zou zijn,’ licht Van der Sluijs zijn keuze voor Feyenoord Onder 21 toe. ‘Het is prachtig om voor deze mooie club te mogen spelen. Ik zie dit als een kans om mijn kwaliteiten te laten zien en om veel speelminuten te maken. Ik kijk uit naar hopelijk een zeer succesvol seizoen."

In de zomer van 2018 maakte Van der Sluijs via amateurclub DIO’30 uit Druten de overstap naar de jeugdopleiding van N.E.C. Na twee seizoenen werd de aanvaller beloond voor zijn goede prestaties en werd hij een vaste waarde in het eerste elftal. In het promotiejaar van de Nijmegenaren stond de linkspoot 20 officiële wedstrijden binnen de lijnen. Afgelopen seizoen speelde Van der Sluijs op huurbasis bij TOP Oss en kwam hij tot 16 wedstrijden.


Tekst via Feyenoord.nl

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Het wordt toch echt eens tijd om een serieuze gooi te doen naar promotie. Doorstroom verbeteren vanuit de jeugd lijkt toch essentieel te gaan worden de komende jaren
Welkom Joep, schiet O21 maar ff naar de Tweede divisie.
Wat is waar over de geruchten van hancko en wieffer naar liverpool?
Mats wieffer heeft ftm vanochtend al ontkracht door te zeggen onzin en hancko ga je niet de laatste week laten vertrekken en natuurlijk jullie zeggen waarschijnlijk op mij antwoord waarom geertruida wel- beetje ontevreden misschien en nino topvervanger
Mooi. Krijg langzamerhand het idee dat we nu wel serieus voor promotie willen gaan.
Geen neus maar nek voor de goal!
Succes, en moge je snel doorbreken bij het 1e team
Deze jongen wordt puur gehaald om promotie voor de -21 af te dwingen. Echt niemand denkt dat dit een potentiele Feyenoord 1 speler is.