slory

Jim Breeman Sportsphotography

Jeugd

Feyenoord O21 wint eerste ronde KNVB Beker van NAC Breda O21

Feyenoord Onder 21 is het seizoen vandaag officieel begonnen met een overwinning. De ploeg van trainer Melvin Boel versloeg de leeftijdsgenoten van NAC Breda met 2-1. De doelpunten aan Rotterdamse kant kwamen op naam van Jayden Slory en Amir Rais.

Feyenoord begon sterk aan het duel. Na een knappe passeeractie van Amin Rais kwam de bal met wat geluk voor de voeten van Jaden Slory welke de 1-0 na achttien minuten voetbal op het scorebord zette. Na rust deed NAC Breda al snel iets terug. Na vijf minuten in de tweede helft tikte Jaivy Lourens de bal binnen achter Feyenoord-doelman Kroesen en bracht NAC Breda weer op gelijke hoogte, maar niet voor lang. Amin Rais ontving twee minuten later de bal in het zestienmetergebied na een voorzet van Jaden Slory, kapte zijn tegenstander uit en schoot de 2-1 binnen voor de Rotterdammers.

De ploeg van Melvin Boel mag zich nu op gaan maken voor de start van de competitie. De leeftijdsgenoten van ADO Den Haag zijn op Sportpark Varkenoord zaterdag om 15:00 uur de tegenstander in de eerste speelronde.

Feyenoord O21 - NAC Breda O21 2-1

19' 1-0 Slory
50' 1-1 Lourens
53' 2-1 Rais

Opstelling Feyenoord O21: Kroesen; Arnaud, Valk, Hokke, Candelaria; Zaal (64' Pusic), Kleijn (66' Elmensdorp), Rais (64' De Blok); Slory, Rust, Van der Sluijs (46' Sanyang).