Jim Breeman Sports Photography

Fotoverslagen

Feyenoord O8 en Feyenoord O14 winnen, Feyenoord O12 speelt gelijk

Jim

Gisteren werd er op Varkenoord om half 9 afgetrapt bij de wedstrijd Feyenoord O8 - Spartaan '20 JO9-2. Feyenoord O8 was veel te sterk voor Spartaan '20 JO9-2 en won dan ook met ruime cijfers. (11-1)

Om 10 uur werd er afgetrapt bij het duel tussen Feyenoord O12  tegen ADO Den Haag, HFC JO13-1. De bezoekers kwamen op een 0-3 voorsprong. Feyenoord wist de rug te rechten en terug te komen tot 3-3. Er was niet voldoende speeltijd meer over om uiteindelijk de winst nog binnen te halen.

Feyenoord onder 14 wist wel te winnen. Zij begonnen om 12 uur tegen de leeftijdsgenoten van FC Utrecht. Al voor rust was het duel beslist. Zakhar Hetmanov opende de score. Nadat hij had gescoord liet hij een shirt zien met erop: pray for Morocco. Een mooi gebaar van de Oekraïner.

D'Angelo dos Santos  bepaalde de eindstand op 2-0. In een regenachtige tweede helft werd er niet meer gescoord.

Foto's: Jim Breeman Sports Photography

feyenoord-o8-spartaan-20-jo9-2-11-1-jim-breeman-sports-photography-63
Meer foto's van Feyenoord O8 - Spartaan '20 JO9-2 (11-) zijn

Meer foto's van Feyenoord O8 - Spartaan '20 JO9-2 (11-1) zijn hier te zien.

feyenoord-o12-ado-den-haaghfc-jo13-1-3-3-jim-breeman-sports-photography-72

Meer foto's van Feyenoord O12 - ADO Den Haag,HFC JO13-1- (3-3) zijn hier te zien.

Meer foto's van Feyenoord O14 - FC Utrecht O14 (2-0) zijn hier te zien.