Betrouwbaar
slot-2

VK Sportphoto

Nieuws

'Feyenoord oefent op trainingskamp tegen Rennes'

FeyenoordTM

Eerder werd via deze site bekend dat Feyenoord in december op trainingskamp gaat naar Portugal. Maandag komt er meer nieuws over het bewuste trainingskamp naar buiten.

L'Equipe maakt melding van een geplande oefenwedstrijd. Volgens de Franse krant oefent Feyenoord op vrijdag 16 december tegen Stade Rennes, wat derde staat in de Franse Ligue 1.

Daarmee is direct duidelijk dat Feyenoord in week 50 in het Portugese Faro zijn tenten opslaat. In diezelfde week staan ook de halve- en finale van het WK voetbal in Qatar op de planning.

Feyenoord en Stade Rennes kunnen elkaar ook treffen in de laatste zestien van de UEFA Europa League.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Het lijkt me dat het in Lagos zou zijn als de vorige keer. Toch?
@FTM. Ik zie je reactie. Verwacht je dat slot ja dit seizoen weg is? Dat die weggekocht gaat worden of ze niet met elkaar door willen? En de jongen waar je enthousiast van wordt komt die uit de scouting?
Mijn persoonlijke verwachting ja, geen concrete aanwijzingen. Maar bij clubs als Nice, Valencia of Southampton gaat 'ie gewoon, is mijn gevoel.

Weet niet of die van de scouting komt, lijkt mij wel.
@FTM Thanks voor de reactie. Een teken dat de scouting dus goed op orde is? Je denkt dus dat Slot Feyenoord inlevert voor veel clubs… zou jammer zijn vind het toch een goede trainer
Is er een soort shortlist bij Feyenoord van mogelijke opvolgers van Arne Slot, voor zover je weet?
Ik zou Pascal Jansen van AZ wel een stunt vinden heeft een beetje dezelfde gedachten over spel als Slot.

Maar hoop ergens wel dat Slot gewoon blijft
@Ftm wanneer kunnen we de 2 nieuwe namen van cvm's verwachten waar je vorige week naar hintte?!
Ik denk dat ik er toch nog even mee wacht. Gaat om die donkere jongen, en ook om eentje die we dichter bij huis mogen zoeken.
Oké dan wacht ik (on)geduldig af! Zijn het namen in de categorie van de al bekende targets of wordt je hier nog wat enthousiaster van?
Vrij enthousiast, maar ik weet het antwoord al: Staf hoeft ze niet, want trainer (die er denk ik nog slechts enkele maanden zit) wil alleen maar spelers met (eredivisie)ervaring.
Zonde dat onze staf zo kortzichtig denkt.
Gaat het om een donkere jongen bijvoorbeeld uit de Belgische competitie??