zechiel

Jeugd

Feyenoord Onder 21 verliest van koploper De Graafschap

Feyenoord Onder 21 heeft zaterdagmiddag de strijd om de koppositie in Divisie I verloren van De Graafschap Onder 21. In Doetinchem werd het 3-2 in het voordeel van de thuisploeg. Timo Zaal bracht de Rotterdammers tot tweemaal terug in de wedstrijd, maar dit bleek niet genoeg om punten mee naar huis te nemen.

Na 18 minuten opende Devin Haen namens De Graafschap de score, 1-0. Daarna ging het snel. Feyenoord-middenvelder Timo Zaal zorgde in de 22ste minuut voor de gelijkmaker voor de Rotterdammers, maar weer drie minuten later leidde De Graafschap door doelpunten van Blnd Hassan en wederom Haen met 3-1.

In de tweede helft miste spits Nesto Groen een strafschop namens Feyenoord in de 75ste minuut. In de 78ste minuut was het opnieuw Timo Zaal die de aansluitingstreffer binnen schoof achter De Graafschap-doelman Ties Wieggers. In de slotfase lukte het de ploeg van Melvin Boel niet meer om toe te slaan en bleek de tweede verliespartij van het seizoen een feit.

De Graafschap O21 leidt na 9 van de 14 duels met 18 punten in divisie I. FC Twente/Heracles Academie staat tweede met 16 punten, gevolgd door FC Groningen en Feyenoord (beide 13 punten). Het volgende competitieduel voor Feyenoord Onder 21 wordt op zaterdag 25 november gespeeld om 15:00 uur in het Kras Stadion in Volendam tegen de leeftijdsgenoten van FC Volendam.

De Graafschap Onder 21 - Feyenoord Onder 21 3-2