candelaria

VK Sportphoto

Jeugd

Feyenoord Onder 21 wint met 1-5 van SC Cambuur Onder 21

Van de redactie

Feyenoord Onder 21 heeft zaterdagmiddag ook het derde duel van de voorjaarscompetitie in de Divisie 1 gewonnen. De ploeg van Melvin Boel won met 1-5 uit in Leeuwarden tegen de leeftijdsgenoten van SC Cambuur. Hierdoor heeft de ploeg nu negen punten uit drie duels en staat bovenaan de competitie.

SC Cambuur Onder 21 kwam al vroeg op voorsprong in het Cambuur Stadion. De ploeg van Melvin Boel deed direct iets terug door een minuut later de gelijkmaker binnen te schieten via Joep van der Sluijs. In de tiende minuut van de wedstrijd was het opnieuw Feyenoord-middenvelder Van der Sluijs die op aangeven van Jaden Slory de Rotterdammers op voorsprong schoot.

Feyenoord Onder 21 bleef doordenderen na het snelle herstel van de achterstand en vergrootte nog voor rust de voorsprong naar 1-5 via Mike Kleijn, Jayden Candelaria en opnieuw Joep van der Sluijs die met drie goals tegen de Friezen een hoofdrol opeiste in het duel. Door de overwinning op Cambuur staat de ploeg van Melvin Boel op negen punten uit drie duels, de maximale score. 

Zaterdag 10 februari staat het volgende duel in de competitie op het programma tegen de leeftijdsgenoten van PEC Zwolle. Het duel wordt om 13:00 uur afgetrapt op Varkenoord.

SC Cambuur O21 - Feyenoord O21 1-5

Scoreverloop:
4' 1-0 
6' 1-1 Van der Sluijs
10' 1-2 Van der Sluijs
15' 1-3 Kleijn
45' 1-4 Candelaria
45' 1-5 Van der Sluijs

Opstelling Feyenoord O21: Van Sas; Arnaud, Valk (C), De Blok (75' Netten), Candelaria; Hokke (65' Zaal), Kleijn (75' Pusic), Van der Sluijs; Slory, Groen (83' Essanoussi), Van der Heijden (65' Alemayehu).

Delen

Reacties

Mooie overwinning! Nu doorpakken en promoveren KKD...
Jong Almere City en Jong Sparta hebben allebei verloren, ze staan nu op plek 8 en 10. Jong Sparta heeft ook twee wedstrijden meer gespeeld dan de nummer 9 en 11 die twee punten voor en twee punten achter staan.
Wanneer spelen die aanwinsten uit Zweden(?)
De Zweedse aanwinst, Isak Alemayehu Mulugeta, kwam in de 65e minuut in het veld.
Ja slecht gelezen.. wist z'n naam niet meer. Dank je wel, amigo
Alvast kudos voor het correct spellen van zijn volledige naam.
Die van der sluijs is geen slechte speler mischien binnenkort eens met 1 mee trainen. Verder die redmond is ook een aardige baller schoot die pingel gisteren lekker binnen.
Onze hattrick held verdiend toch op zijn minst zijn foto boven dit artikel ;-)
Zaten er ook lekker in allemaal.
Is geen hattrick, gewoon 3 doelpunten in 1 helft/wedstrijd. Zit ander doelpunt tussen.
Mooie overwinning hoor en dat zonder Sauer, Milambo en Zechiel
Wow, mooie verbetering! Wat is de verklaring?
Goede vraag. Ik denk dat het elftal wat meer in balans is en dat een aantal spelers ook echt stappen heeft gezet (Slory, De Blok, Hokke, Van der Sluijs)