fc-dordrecht-feyenoord-0-2-5-8-2023-jim-breeman-sports-photography-65

Jim Breeman Sports Photography

Jeugd

Feyenoord Onder 21 wint van FC Twente/Heracles met 1-3

Van de redactie

Feyenoord Onder 21 speelde zaterdagmiddag in Hengelo een competitieduel tegen de leeftijdsgenoten van FC Twente / Heracles Academie. De ploeg van Melvin Boel won in Twente met 1-3.

Feyenoord begon uitstekend aan het duel. Na elf minuten spelen stond de ploeg van Melvin Boel al op een 0-2 voorsprong. Beide doelpunten kwamen op naam van spits Nesto Groen, wat ook meteen de ruststand was in Hengelo.

In de tweede helft wisten de Rotterdammers opnieuw te scoren. Jaden Slory maakte de derde van de middag door de bal achter doelman Jansink te schieten. FC Twente/Heracles deed vlak voor tijd nog iets terug door een strafschop hard in de kruising binnen te schieten. Door de overwinning heeft Feyenoord op dit moment negen punten uit zes duels en komt hiermee op gelijke hoogte met de tegenstander van vandaag. 

Volgende week zaterdag wacht op Varkenoord om 15:00 uur de wedstrijd tegen FC Groningen Onder 21.

FC Twente / Heracles Academie O21 - Feyenoord O21 1-3

2' 0-1 Groen
11' 0-2 Groen
58 0-3 Slory
87' 1-3 Marhoum (pen.)

Opstelling FC Twente / Heracles O21: Jansink, Mesbahi (62' Gijsbertha), Driezen, Olde Keizer, Geypens (46' Haakmat), Iylia (C) (46' Kuster), Essakkati, Yegoian, Marhoum, Martina, Sybrandy (68' Slagveer).

Opstelling Feyenoord O21: Van Sas; De Blok, Valk (C), Elmensdorp, Candelaria (69' Essanoussi); Zaal, Kleijn (77' Arnaud), Zechiël; Slory (77' Sanyang), Groen (54' Rais), Van der Sluijs (54' Van der Heijden).

Wissels: Kroesen, Arnaud, Rais, Sanyang, Van der Heijden en Essanoussi.

Altijd op de hoogte blijven van al het Feyenoord-nieuws? Volg ons nu ook via Whatsapp! Klik hier voor ons kanaal.

Delen

Reacties

Ik las trouwens dat ons officieuze tweede elftal (Dordrecht) met 4-0 heeft gewonnen van het tweede van een zekere club uit het rechter rijtje. ;)
Overigens heeft ons tweede (Dordrecht) stevig uitgehaald tegen het tweede van een zekere club uit het rechter rijtje (4-0).
Hopelijk betekent dit dat Coolen ze goed heeft aangepakt.
Mooi! Gaat dan klaarblijkelijk toch een stuk makkelijker wanneer jongens als Zechiel en Van Sas meedoen. Hopen dat Milambo (en misschien zelfs nog Sauer) ook grotendeels hier gaan meedraaien en ze dit jaar eindelijk potten kunnen breken.
Die deden vorig jaar ook allemaal mee🤷‍♂️en toen vielen ze heel vaak ook niet op.Op 1 of andere manier kunnen ze het toch niet opbrengen bij o21 om het beste te geven
We kunnen het er toch wel over eens zijn dat in ieder geval Sauer en Zechiel een stuk verder zijn nu, dan dat ze vorig jaar waren?
Daar ben ik het helemaal mee eens.
Tuurlijk zijn ze weer stuk verder.
Maar ik heb vorig jaar best wel wat wedstrijden gekeken en daar vielen de meeste echt niet zo op.
En met alle respect als je ziet een welke divisie ze spelen mag je toch wel wat meer verwachten toch?zeker o.dat er vorig jaar nog meer spelers bijliepen die ook bij het eerste mochten aansluiten.

Het is ook niet zo dat ze vorig jaar nog niet konden voetballen.

Als je Milambo in de voorbereiding zag dacht ik ook van,die jongen is super goed bezig.
Die zie je nu ook alleen weer momenten toch?