thumbnail-kameraadjes-voetbalshow-2

Feyenoord.nl

Nieuws

Feyenoord organiseert ook dit jaar Kameraadjes Voetbalshow

Moreno

Feyenoord en Feyenoord Supportersvereniging De Feijenoorder organiseren op woensdag 1 mei de tweede editie van de Kameraadjes Voetbalshow. Na het succes van vorig jaar zijn ook deze meivakantie weer duizenden Kameraadjes welkom in De Kuip voor een spetterende show vol voetbal, quizjes en optredens.

Thema
De Kameraadjes Voetbalshow staat dit jaar in het teken van het thema ‘durf te dromen’. Leden van de Feyenoord Juniorclub kunnen hun dromen opgeven en wie weet ook zien uitkomen tijdens de show.

Programma
De Kameraadjes Voetbalshow vindt plaats op woensdag 1 mei, midden in de meivakantie. De start is om 15:00 uur met presentatoren Pepijn Gunneweg en Mascha Lange. Kameraadjes kunnen meezingen met een exclusieve Feyenoord-medley. Daarnaast kunnen ze genieten van optredens van bekende artiesten, leuke quizjes en voetbalspellen, waar ook de spelers van Feyenoord 1 aan zullen deelnemen. Het programma duurt tot ongeveer 16:15 uur.

Kaartverkoop
Kameraadjes-leden kunnen de show gratis bezoeken. Zij hebben allemaal een kortingscode per mail ontvangen die ze kunnen verzilveren in de Feyenoord Ticketshop. Ouders, broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes betalen € 8,50 per ticket.

Meer informatie
Alle gedetailleerde informatie over het evenement en bekendmaking van de artiesten volgt op een later moment. Voor alle informatie over de Kameraadjes Voetbalshow kun je terecht op deze pagina.

Delen

Reacties

Daar ben ik met zoonlief (toen zes jaar of zo) nog wel eens geweest. Beetje jammer dat het voetbal gedeelte relatief kort was. De selectie deed dat overigens prima. Maar daarvoor was het een lange zit met voor een kleine supportertje niet heel veel spannends. Pas toen de selectie kwam veerde hij op. De moraal uit dit verhaal: Ook kleine supporters komen voor de voetballers naar het stadion.