Hancko

VK Sportphoto

Europees

Feyenoord pakt leiding in Groep F, Midtjylland vernedert Lazio

Van de redactie

Door de eclatante overwinning op Sturm Graz (6-0), heeft Feyenoord de leiding gepakt in Groep F van de Europa League. De Rotterdammers leiden op basis van het doelsaldo (+4).

Vorige week verloor de ploeg van Arne Slot nog kansloos van SS Lazio (4-2). De Italianen liepen vanavond echter tegen een flinke zepert aan. Op bezoek bij FC Midtjylland gingen de Romeinen hard onderuit: 5-1. FC Midtjylland verloor eerder in Oostenrijk tegen Sturm Graz (1-0), waardoor alle ploegen nu drie punten uit twee wedstrijden hebben.

Tot dusver laat Groep F dus zien dat iedereen van elkaar kan winnen.

Europa League: Groep F 

# TEAM GW DS P
1 FEYENOORD 2 4 3
2 MIDTJYLLAND 2 3 3
3 SS LAZIO 2 -2 3
4 STURM GRAZ 2 -5 3

 

Delen

Reacties

Leuke poule zo! Het lijkt erop dat alle 4 de teams thuis een stuk sterker zijn dan uit. Het verschil kan dus in Denemarken en Oosterijk gemaakt worden!
Stukje overschatting van Lazio? Iemand samenvatting gezien?
Zelfde geldt voor Jahanbaksh : eerst kon hij er niets van en zie nu daar...........................................
Ik denk dat de 4 2 tegen lazio wel eens heel belangrijk kan gaan worden. Er wordt veel gescoord in onze poule. Nu er 6 maken en er met 4 tegen er ook nog 2 bij prikken is tot nu toe heel degelijk. Het team groeit Ik hoop dat we dit bij benadering zondag tegen de lampjes ook op de mat kunnen leggen.
Geweldige pot jongens!
Jahanbaksh wereld van verschil met vorig jaar, Lopez een topper in wording.
Gimenez hopelijk zondag in de basis tegen Psv, hij maakt toch weer een geweldige goal.
Ik heb genoten. Al scoort Danilo aan de lopende band, Gimenez heeft toch iets speciaals. Wordt interessant om te volgen tussen die twee. Hančko een held in wording. Doorpakken.
Sorry dat ik nog steeds erg sceptisch blijf over Danilo, ja hij scoorde weer (in een praktisch leeg doel) tegen een ongelooflijk slecht Vitesse 2x en een keer een penalty en goals tegen minder sterke tegenstanders.

Kopbal van Gimenez gisteravond jezus wat sprong hij hoog en wat liet hij de keeper kansloos die bij deze goal wel gewoon in het doel stond.

Ik ben geen tegenstander van Danilo maar persoonlijk ben ik meer voor Gimenez
Geweldig wat een wedstrijd van ons Feyenoord. Zei al dat Idrissi op zijn daden moest worden beoordeeld en niet neergesabeld moest worden in allerlei commentaren. Zelfde geldt voor Jahanbaksh : eerst kon hij er niets van en zie nu daar .Slot weet in korte tijd iedereen op scherp te krijgen! Een geweldige prestatie .
Ik dacht even dat we 6 keer hadden gewisseld. Rasmussen stond ook klaar, dacht dat er ook in was gekomen voor Hancko.
Verder onvoorstelbaar dat mietjes land zo dik wint van Lazio.