ousamma-idrissi

Nieuws

Idrissi: ''Blij dat ik van waarde kan zijn voor het team''

T457

Oussama Idrissi maakt tegen Sturm Graz (6-0) zijn eerste goal voor Feyenoord. Na de wedstrijd was Idrissi dan ook in goede doen.

''De beginfase was een beetje stroef, maar toen we de 1-0 maakten had ik het gevoel dat we goed in de wedstrijd zaten", zo vertelt de aanvaller tegen Voetbal international. "We hebben goed gespeeld en veel gescoord. Wat we bij vlagen goed deden, is het wisselen van kant. Dat hebben we ook besproken en we hebben erop getraind. Dan is het mooi als je dat in de wedstrijd terugziet.''

Aan het begin van het seizoen had Idrissie wat fysieke tegenslag. Inmiddels lijkt hij helemaal terug. ''Ik ben ervan overtuigd dat voetballers pas goed in vorm komen als ze fysiek in goede staat zijn. Ik heb keihard moeten trainen. Soms willen je hersenen dingen die je lichaam niet kunnen opbrengen, dat is frustrerend. Nu ben ik blij dat ik van waarde kan zijn voor het team".

Idrissi kan terugkijken op een goede wedstrijd tegen Sturm Graz. "Ik ben blij dat de trainer voor mij heeft gekozen, want er hebben wel meer spelers op zijn deur geklopt.'' 


 

Delen

Reacties

Slot weet wel hoe je buitenspelers aan de praat krijgt. Alireza speelt meer dan behoorlijk, bij Idrissi lijkt het er wat aan te komen, hij kreeg zelfs Nelsson naar een behoorlijk niveau. Knap.
Goed om te zien dat hij blijft gaan en leuk voor hem dat het gisteravond ook echt wat oplevert ookal blijft er ook nog veel fout gaan.
Uiteindelijk zal paixao toch de eerste keus worden, al is het maar omdat idrissi gehuurd is. Maar het is top om een alternatief op de bank te hebben die zo kan leveren!
Leuk voor hem en goed voor ons dat hij weer richting zijn oude niveau groeit.
Ik zie liever Paixão. Ik ben niet zo onder de indruk van hem.
Wat een zielig mannetje ben je.

2 voorzetten en een goal en nog is die niet goed genoeg voor je.

Ga lekker in de spiegel kijken
Idrissi gaat met de week beter spelen. Slot gaat het nog moeilijk krijgen met zijn keuzes komend seizoen. En dat is alleen maar lekker, wisselen en er niet zwakker op worden. Denk dat we in de breedte sterker zijn, dan vorig seizoen. Kan een mooi seizoen worden.
Ja hopen dat psv nog wat vaker wisselvallig gaat spelen dan lonkt CL voorrondes 🙌
Nog ff goed doen in de Europa League en dan 2x een te kloppen tegenstander loten.
Hoeft niet meteen zo toch, Willem geeft gewoon zijn mening.