feyenoord-fans

VK Sportphoto

Nieuws

Feyenoord passeert de grens van 30.000 verkochte seizoenskaarten

Moreno

Feyenoord staat op de drempel van de zestiende landstitel en de laatste thuiswedstrijden van dit seizoen zijn al weken stijf uitverkocht. Ook volgend seizoen stevent Feyenoord in rap tempo af op een volle Kuip.

De teller op de website van Feyenoord staat inmiddels op ruim 30.000 seizoenkaarten. Ondanks de forse prijsstijgingen heeft de club dit aantal snel weten te bereiken. Ook komend seizoen kan Feyenoord weer rekenen op massale steun van het Legioen.

Feyenoord biedt voor het seizoen 2023/2024 circa 31.000 seizoenkaarten aan. Dit zijn er zo'n 2.000 minder dan vorig seizoen, en dat aantal is al bijna bereikt. De kans lijkt dan ook klein dat Legioenkaarthouders en Kameraadjes in aanmerking komen voor een seizoenskaart in het nieuwe seizoen. Desondanks heeft het lagere aantal aangeboden seizoenskaarten ook een voordeel voor hen; de kans om een kaartje te bemachtigen via de losse kaartverkoop groeit door deze beslissing van de club. 

Delen

Reacties

Is niet meer dan terecht. Iedereen die een seizoenkaart heeft dit seizoen moet kunnen verlengen. De teller staat nu op 31.581

Weer vak NN volgend seizoen voor mij. Minder sfeer maar wel beter zicht op het veld.

Europese uitwedstrijden sta ik altijd in uitvak dus dan pak ik mijn sfeer wel mee :)
Volgens mij is de limiet toch 33k want in fase 2 kennen skhouders nog verplaatsen
K0p zou eigenlijk moeten zijn, LET OP! 2000 Seizoenskaathouders dreigen volgend jaar voor de TV te eindigen.....
Zijn ze te laat het is *** al 9 mei morgen kunnen andere mensen ze kopen. Dus die mensen die er geen hebben gehaald jammer. Wel idioot dat je minder seizoenskaarten verkoopt dan het jaar ervoor