Primeur Bevestigd
folkert-boer-bron-foto-rkc-waalwijk

RKC Waalwijk

Nieuws

Feyenoord plukt sport- en data scientist weg bij RKC Waalwijk

FeyenoordTM

Feyenoord is bezig met de komst van een sport- en data scientist. Vanuit Brabant moet Folkert Boer overkomen naar Rotterdam.

Boer deed eerdere teamanalyse-ervaring op bij FC Eindhoven. Later werden zijn werkzaamheden uitgebreid met procesbegeleiding, metingen en tests. Daarmee hield hij zich ook bij zijn huidige werkgever RKC Waalwijk bezig.

De huidig sport- en data scientist van RKC Waalwijk verlaat de Brabanders na vijf seizoenen. Bij Feyenoord kan zijn contract op korte termijn ondertekend worden.

Dit nieuws wordt mede mogelijk gemaakt door de heren van RKCNU.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Kieboom is inderdaad een legendarisch figuur in de (toen nog) Feijenoord geschiedenis. In zijn tijd werd er ook geld in flatgebouwen gestoken, om nieuwe aankopen in te huisvesten. Heeft de club later nog van geprofiteerd door het te cashen. Kandidaat aankopen nam hij mee naar de lege Kuip, liep met die speler naar de middenstip, en zei dan: "Moet je jezelf eens voorstellen. Hier spelen, voor volle tribunes iedere 14 dagen. Het is toch een eer om hier te mogen spelen!"
MatigeMarijn
MatigeMarijn
Kan hij ook op linksback??
Kun je er niet genoeg van hebben.
Is hij toevallig familie van huidig teammanager bij Feyenoord Frank Boer?
Bedankt voor deze nieuws
AursnesAusTirol
Ja deze nieuws is echt goeie man.

Ik vind het oprecht gruwelijk hoe Feyenoord zo op de zaken vooruit loopt ineens. Dit is denk ik voor het eerst sinds het bestaan van de club dat er zulk goed beleid wordt gevoerd.
Niet voor het eerst, maar ik denk niet dat er nog veel mensen zijn die de tijd van Kieboom scherp op het netvlies hebben.
Dus in ieder geval veeeeeeeel te lang geleden
JPvanEesteren
Om Kieboom bewust te hebben meegemaakt, moet je bijna 70 zijn. Voor mij niet weggelegd, maar ik ken ‘m uit de verhalen.
Precies dat 😝