Betrouwbaar
slot

VK Sportphoto

Nieuws

'Tottenham voelt zich gebruikt na verrassende keuze Slot'

StanV1908

Arne Slot verraste donderdag menig vriend en vijand door bekend te maken dat hij Feyenoord trouw zal blijven. Vooral Tottenham Hotspur, dat de trainer uit Bergentheim als topkandidaat zag, is verbaasd over het nieuws. De Spurs hebben het gevoel dat ze gebruikt zijn door Slot om in Rotterdam een beter contract af te dwingen. 

Volgens James Olley, clubwatcher van Tottenham voor ESPN FC, is de club uit Londen compleet verrast over de beslissing van Slot om aan te blijven als trainer van Feyenoord. Naar verluidt waren de Spurs bereid ongeveer 7 miljoen neer te leggen voor de oefenmeester, wiens contract een afkoopclausule van 5 miljoen zou bevatten. 

Die clausule is echter pas geldig vanaf volgende zomer en dus kan Feyenoord vragen wat ze willen voor de succescoach. Daarvan was Tottenham echter niet op de hoogte, zo weet SkySports. Toen bleek dat Slot meer dan 10 miljoen moest gaan kosten, trok de nummer 8 van de Premier League zich dan ook terug. 

Sky weet verder te melden dat Daniel Levy, de even beroemde als beruchte voorzitter van de Spurs, is weggelopen bij de onderhandelingen vanwege het misverstand rondom de clausule. Het gesprek dat gister plaatsvond in De Kuip tussen Slots zaakwaarnemer Rafaele Pimenta en Dennis Te Kloese, ging enkel over een mogelijke contractverlenging voor de kampioenstrainer. Tottenham verwijt Slot daarom dat hij hen gebruikt zou hebben om zo voor een betere uitgangspositie in de contractonderhandelingen met Feyenoord te zorgen.

De Londense club ontkent overigens concreet te zijn geweest voor Slot en zou zowel met Feyenoord als de trainer zelf geen vergevorderde gesprekken hebben gevoerd. 

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

kameraadje1908
Uit de Guardian

José Mourinho has taken a swipe at Tottenham Hotspur and their chairman, Daniel Levy, by revealing Spurs are “the only [former] club in my career where I don’t have still a deep feeling.”

Ik kan me niet voorstellen dat die ******* van een Maurinho gevoelens anders dan voor zichzelf heeft, maar het is wel veelzeggend.
kameraadje1908
Die censuur hier is wel erg triest.
Narcis tulp roos
Studiogasttweepuntnul
Kane wil ook weg.
Feyenoord supporters tipt Spurs !Toch wel aardig 😂

https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/2023/05/supporters-van-feyenoord-pakken-hun-kans-en-geven-opvallende-draai-aan-vertrek-van-nistelrooij
En dan komt maandag het bericht Tottenham zoekt toch weer toenadering naar Feyenoord.
Echt het zou mij totaal niet verbazen.
Is "weggelopen" figuurlijk? Hij was daar toch helemaal niet bij?
Tsja dat krijg je als je iemand uit de wijlen Raiola stal het werk voor je op mag knappen. ;-)

Dennis te Kloese wist wat er ging komen en heeft gewoon gecounterd, heel knap staaltje werk van hem. Ben echt onder de indruk van zijn daadkracht en handelen tot nu toe (oke Aursnes is over te discussieren)
Perfecte AD. Nu nog ff goed doorselecteren/verkopen deze zomer, ook als het kan de Kuip inlijven en opknappen.
Future is bright!
Haha, de beste trainer uit onze geschiedenis wegplukken voor 7 miljoen. Hahahahaha!
Spurs vergist zich in een clausule en proberen zich nu een beetje in te dekken. Doei doei
Slot had Spurs toch niet nodig om beter contract af te dwingen? Initiatief lsg toch bij Feyenoord? Hij hoefde alleen maar ja, te zeggen en dat heeft hij gelukkig gedaan.
Ach ze voelen zich misbruikt, lekker belangrijk toch een Schijt club
Snottenham Snotspurs 020 UK
Janken in de bus
Totenham voelt zich gebruikt?? Kom zeg, moet niet gekker worden.
AursnesAusTirol
Welkom in de voetbalwereld Levy. Uitgerekend hij zou dit toch moeten weten. Hij is daarbij zelf de reden dat geen enkele trainer naar die club van hem komt.
Heerlijk dit je wilt toch daar geen trainer worden