Bevestigd
slotblijft-web

VK Sportphoto

Transfers

ARNE SLOT BLIJFT BIJ FEYENOORD

FeyenoordTM

Arne Slot blijft Feyenoord trouw. Dat heeft de hoofdtrainer donderdagmorgen laten weten, nadat gesprekken tussen Feyenoord en zaakwaarneemster Rafaela Pimenta over een transfer op niets uitliepen. De gesprekken over een verbeterd contract zijn wel de goede kant op gegaan.

Slot tegenover Nederlandse sportmedia: "Ik heb een hoop gehoord over de interesse van andere clubs in mij. Ik ben dankbaar voor de waardering die daaruit spreekt, maar mijn wens is om bij Feyenoord te blijven en door te bouwen op de basis die de afgelopen twee seizoenen is gelegd."

De geliefde oefenmeester vervolgt: "Er lopen géén transferbesprekingen en de bespreking van gisteren ging uitsluitend over een eventuele verlenging. Alle gesprekken met Feyenoord zijn slechts daarop gericht. Ik kijk uit naar het nieuwe seizoen met Feyenoord."

De hoofdtrainer van Feyenoord zet op korte termijn zijn handtekening onder het verbeterde contract. Een vertrek naar Tottenham Hotspur is niet meer aan de orde. Marino Pusic, Sipke Hulshoff en Ruben Peeters blijven automatisch ook binnenboord.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Leuke illustratie. Was het maar zo'n feest.
Wellicht is dit al ergens gemeld en heb ik het gemist.. maar betekent dit nu dat Slot zn contract gaat verlengen en dus op de eerdere mega-aanbieding in gaat? Of heeft hij puur salarisverhoging gekregen?
In het eerste geval, wil Feyenoord dan nog iets veranderen aan de clausule (hoger bedrag of helemaa schrappen)?
Voor zover de berichtgeving heeft hij een nieuwe verbintenis gerekend. Oftewel een nieuw contract. Wat er exact instaat is niet bekent.
Misschien toch wel leuk om dit op de middenstip te doen zondag! ;-)
Te Kloese, wat een held is het! Waar iedereen denkt dat er een roemloos seizoen voor de deur staat met een vertrek van enkele key-players, sleept hij even een contractverlenging uit met slot en kunnen we verder bouwen aan een krachtig team voor de CL en het prolongeren van de landstitel. Kan niet wachten op alle transferperikelen rondom nieuwe spelers. Hommeles bij PSV. Lijkt mij het uitstekende moment om Xavi Simons voor je te winnen. Doorpakken!

Kan nie

* Ben tevens zeer benieuwd naar de details en de afkoopsom in het nieuwe contract van slot !
Daar zeg jij wat.... FTM in de space bij spurs bracht hem nog net niet..... gewoon slim gespeeld van Slot... #utlultmaar
Rutger heeft zich, in zijn enthousiasme om de primeur te hebben, een beetje laten misbruiken in het spelletje dat gespeeld is. Niets mis mee, daarom is hij een enthousiaste fan en geen journalist. Misschien de verwachting een beetje bijstellen dat Rutger de alwetende insider is. Hij kent gewoon wat mensen die hem dingen toespelen die ze graag naar buiten willen laten komen, niets meer niets minder.
Dan ben ik wel benieuwd waar 1908 de info van gisteren (mét gouden medaille) vandaan haalt. Ook niet echt betrouwbaar die bron dan..
Marktfr12: Dat zou nog eens een stunt zijn, - en een feest geven!
Het is natuurlijk onzin dat Arne niks wist over de interesse van de Spurs. Waarschijnlijk heeft hij er gewoon een nachtje over geslapen en besloten bij Feyenoord te blijven tegen het aanbod dat ze hem hebben gedaan.
Hij merkte ook wel dat het niet zo lekker viel en er direct weer teruggepakt naar de AZ situatie.
Hij wilt er ook niet als een clubhopper uitkomen en misschien heeft die het gewoon hard gespeeld om het absolute maximale er bij Feyenoord uit te krijgen.
Zo en nu weer verder uitbouwen.
Heel erg goed gedaan en uiteraard super content dat hij blijft.
Denk dat Ruud v. Nistelrooy naar Tottenham gaat 😀
Laatste berichtje (‘Maar Rutger…’) hoort dus voor het voorlaatste berichtje.
Het is niet merkwaardig dat een aantal Feyenoordfans zich bedrogen voelen, en dat ze heftig gereageerd hebben op het “feit” dat Arne voor de Spurs zou hebben gekozen. Wanneer je daar vanuit gaat, zijn al die negatieve reacties nog begrijpelijker: Arne wijst onze liefde af.
Nu alles zo plotseling in het positieve is veranderd, moet die omslag niet minder verwerkt worden.
Hoe erger de kritiek is geweest, des te meer is er behoefte om de eigen daden, begaan vanuit pure persoonlijke emotie te rechtvaardigen. Dat zijn heel normale processen. Wat ik jammer vind is dat er soms zo heel erg per se een dader moet worden aangewezen. Persoonlijk ben ik helemaal niet geïnteresseerd in ‘daders’, - en “slachtoffers” van die ‘daders’. Daarom voel ik me ook geen slachtoffer.
En iedereen die gescholden heeft, of nog erger, is voor mij gewoon een die hard fan, zoals ik ze het liefst heb: pure passie voor ons Feyenoord! Ik denk er niet eens aan om iemand te veroordelen, want ook ik was gekrenkt, maar dat had ik gisteren al van me afgezet. Gelukkig ben ik (net) niet aan het schelden geslagen, maar ik heb echt wel het e.e.a. moeten wegsteken. Is dat erg? Maakt dat mijn vreugde er minder om? Nee joh! Maar hoe je ook naar de zaak kijkt: Arne heeft altijd gezegd dat hij nog 2 jaar een contract heeft. En zo is het uiteindelijk ook gegaan: hij heeft zijn contract gerespecteerd! Al het andere is niet meer belangrijk voor mij.
Ik vind 1908 de leukste site, omdat er gereageerd wordt op content vanuit de site. Ik volg veel Feyenoord nieuws, maar de insteek van 1908 is gewoon uniek. En dat er rechtstreekse lijntjes lopen naar Feyenoord betwijfel ik niet. Zo zal ik de transferperiode 22/23, nooit meer vergeten. Ik hoop beslist niet op een herhaling daarvan, maar dat er het e.e.a. positief gaat verlopen daarvan ben ik overtuigd! Het seizoen is nog niet afgelopen. We zijn de kampioenen van 22/23. We hebben de beste Algemeen directeur, en dat hij niet op zoek is naar een mede directeur, maar meer naar een cultuur bewakende Technisch manager, dat snap ik helemaal. Hij wil heel duidelijk slagvaardigheid, en zijn werkwijze is korte lijnen naar de belangrijkste mensen in de organisatie.
Nog een Dennis te Kloese erbij? Die is er helemaal niet!
Waar ik gewoon heel blij van wordt is dat veruit de meeste reacties respectvol, met normaal en goed taalgebruik, met onderbouwing en zelfreflectie en met respect voor elkaar zijn op deze site. Ook ik bezocht een hoop andere Feyenoord-gerelateerde sites, maar door het gebrek aan het bovenstaande volg ik eigenlijk allen nog maar deze site. En laat Rutger er af en toe naast zitten. Zat ik ook gisteravond en vond het stiekem toch wel lekker…
Hier sluit ik mij volledig bij aan, en goed verwoord, Nikolas
Blijkbaar hebben er veel supporters last van verlatingsangst als het om Slot gaat. Dat is begrijpelijk, maar eerlijk gezegd ben ik wel een beetje geschrokken van hoe snel en voorbarig sommigen Slot voor een verrader uitmaken. Loyaliteit moet van twee kanten komen.
Wat zou het toch lekker zijn als we komend seizoen de titel weten te prolongeren #durfttedromen
Met veel plezier klik ik een paar keer per dag op deze site. Heel mooi om te zien hoe Rutger probeert te duiden wat er speelt met aanduidingen of een verhaal een gerucht is of een feit. Meestal gebaseerd op bronnen rondom de hoofdrolspelers, soms gebaseerd op inschattingen. Gelukkig niet al teveel reacties over ****, pies, kont en *** zoals op andere kleutersites. Ik geniet dagelijks van de site, ga zo door!
Maar Rutger, ik zou het oprecht interessant vinden om van jou een soort tijdlijn verhaal te kunnen lezen hoe je tot de conclusie was gekomen dat hij 100% zou vertrekken. Lijkt me gewoon mooi om dat inzichtelijke kijkje in jouw netwerk en informatievergaring te krijgen. Zonder al teveel bronnen prijs te geven - die zijn jou vanzelfsprekend teveel waard.
Ik heb helemaal niet de behoefte gehad om Slot af te branden, want wat zijn beslissing ook zou zijn geweest, hij heeft de afgelopen zijn naam met kapitalen in de Feyenoord geschiedenisboeken verankerd. Het komt ook wel eens voor dat een speler (vaak als ze uit de eigen jeugd komen) nog een verbeterde contractverlenging tekenen, terwijl ze weten dat ze heel veel interesse genieten en zeker verkocht gaan worden. Zo ook met Slot: Ja, hij had bij zijn volle (zeer adequate) verstand bijgetekend, maar hij wist ook dat als een club hem echt had willen hebben, ze dan. gewoon de hoofdprijs zouden hebben moeten betalen. Een buitencategorie trainer armer, maar een hoop centjes rijker. Hoe dan ook netjes van Slot.
Wie weet is dit spelletje gewoon gespeeld door Slot, te Kloese en de zaakwaarneemster. Als ik haar zie kan ik daar sowieso niet boos op worden ;-)
En die klapper komt toch wel voor Slot volgend jaar, want hij heeft wel aangetoond dat hij geen eendagsvlieg is.
We moeten alleen hopen dat het journaille in Nederland en Engeland hem niet weer voor de winterstop naar een Premier League gaan schrijven, want dat komt de rust niet ten goede. Slot moet nu gewoon uitspreken dat hij altijd een heel seizoen uitzit voordat hij overstapt. Dus als een club interesse heeft, prima, maar dan wel voor het volgende seizoen. En achteraan aansluiten, want Feyenoord gaat vlammen in de CL!
Tottenham wou spelletjes met ons spelen, maar DTK en zijn handlanger hadden al lang een scenario klaar liggen om Feyenoord , maar ook Slot goed uit deze soap te laten komen. Ik krijg steeds meer respect voor die gasten.
is er ergens een filmpje of persco te zien waar hij dat ook daadwerkelijk zegt?
Voor droeftoeter nieuws moet je in a'dam en eindhoven zijn nu, niet bij ons ;-)
@FTM,De primeur die later op de dag bekend gemaakt gaat worden,heeft dit niks temaken met scymanski of wellenreuter?
Dennis en Joris top gedaan! Chapeau.
Dankjewel voor het altijd brengen van het nieuws over Feyenoord. Trek je niks aan van die haat..
@FeyenoordTM Fantastisch nieuws natuurlijk, verder nemen de meesten het je uiteraard niet kwalijk dat je er een keer naast zit, het feit dat je zo vaak spot-on blijkt te zijn maakt dit forum de moeite helemaal waard om regelmatig te bekijken.

Ik ben wel heel benieuwd naar wat er nu precies gebeurd is. Is Tottenham afgehaakt door de hoge eisen? Hebben Slot en zijn zaakwaarnemer gewoon een geniaal spelletje gespeelt om het salaris de komende jaren stevig te verhogen?

Lopen er al veel dingen voor komend seizoen als het gaat om transfers? Hoeveel budget is er sowieso beschikbaar voor aankopen zonder spelers te verkopen? Welke posities hebben prioriteit momenteel, ik neem aan de flanken?
Oei toch wel een mispeer van Rutger om dit zelfs als heel betrouwbaar te bestempelen.
Rudger heeft het heel vaak aan de juiste eind hij zit nu en keer mis, gebeurd iedereens wel eens. Om hem gelijk met ze alle aan te vallen gaat te ver. Heeft ons toch heel vaak de eerste scoops gegeven.
Als we ten Kloese niet hadden was Slot nu waarschijnlijk weggeweest

Hij heeft gezegd nog twee jaar contract en daarvoor vragen wij een record bedrag lager word het niet

En hier heb je gelijk ons nieuwe contract voorstel

Take it or leave it

Dennis as cold as ice ten Kloese heeft in Mexico voor hetere vuren gestaan 🤝🏻
Fantastisch nieuws!! Slot wil de klus dus afmaken. Als Kokcu ook nog een jaartje blijft kan het een heel mooi jaar worden ... CL ... titelprolongatie ....
Je weet in ieder geval nu wel dat Slot na volgend seizoen voor pak weg 7 miljoen is op te halen. Die gaat dan dus weg met z'n hele hebben en houden. Hebben ze ook een jaar de tijd om na te denken over een complete nieuwe technische staf.
Eens, maar niet iedereen is even makkelijk vervangbaar als je het mag geloven dan is Sipke bijv. toch wel buiten categorie.
Mooi bericht, maar minder mooi vind ik toch dat blijkbaar Slot buiten Pusic ook: Sipke Hulshoff, plus performance-coach Ruben Peeters wilde meenemen. Dat zijn wel echt 3 hoofd pionnen met een belangrijke chemie. Dat is wel een gapend gat wat je dan achterlaat.
Dat is toch wel min.der chique van Arne. Weet mr. FTM of dit klopt? Want dan mag ik toch hopen dat ze deze mensen ook een verbeterd contract geven.
Gisteren waren er ook andere geluiden ,schijnbaar is slot van gedachte veranderd
Naar verwachting hebben de Spurs zich terug getrokken omdat ze dachten dat Arne voor een prikkie was op te halen.
Waarom zo negatief over FTM , laten vooral blij zijn dat arne blijft
Ik ben Rutger,ik geef het 10% kans dat Slot blijft. Ik heb honderden spurs volgers erbij en duizenden feyenoorders geblokkeerd. Ik geef nooit mijn fouten toe,ik ben de beste!
de waarheid zal best ergens in het midden liggen , dat gezeik op Rutger slaat nergens op , alle media zat er naast of misschien wel niet
Slot heeft weldegelijk interesse in spurs gehad alleen die joodse krent wilde maar 7milj uitgeven waardoor de boel is afgeketst
Slot voor 7 miljoen? Die vent is knetter. Dat is dan mooi. Blijft hij lekker hier. Meteen een signaal naar andere clubs dat Slot niet voor een prikkie weg te halen is.
Iedereen is in de maling genomen. Alle copy paste artikelel van 1908.nl ten spijt.

Besprekingen waren niet omwille een vertrek van Slot en alles daaromheen, maar omwille van het spoedig tekenen van een nieuw verbeterd contract bij Feijenoord.

Niets uitgelekt, zoals een profi organisatie betaamd. Het gaat ook wat dat betreft eindelijk ergens op lijken.

Hulde aan ten Kloese, al doende leert men. Nu nog iets minder stronteigenwijs en een volwaardig opvolger van Arnesen aanstellen ipv een loopjongen. Dus weer met Paultje gaan praten. Er zijn niet voor niets al 2 informele gesprekken geweest.

Slot kab volgend jaar de voordeur uit voor ca. 5 miljoen afkoopsom naar een absolute topclub na het prolongeren vd titel, het winnen vd knvb beker en het bereiken vd kwartfinales CL met ons Feijenoord.
Neem toch aan dat die gelimiteerde afkoopsom flink verhoogd wordt nu hij er een paar miljoen bij krijgt.
https://www.theguardian.com/football/2023/may/25/tottenham-arne-slot-rules-out-manager-job-feyenoord?CMP=Share_AndroidApp_Other
Spurs had blijkbaar maar 7 miljoen over voor Slot. Trieste club. Hoeft nooit meer aan te kloppen bij ons.
Dat is hetzelfde bedrag als die clausule van volgend jaar... Dus geloof er maar niks van...
Spurs is natuurlijk ook een beetje een trainerskerkhof en een eeuwige verliezersclub. Hoeveel van hun trainers van de laatste 30 jaar zijn na Spurs nog echt verder gekomen?
Ik begrijp uit dit artikel, dat Spurs al eerder afgehaakt is. Anders kan je in de inleiding niet spreken over het niet doorgaan van een transfer.

Deert me verder geen reet, hij blijft en dat is het nieuws waar het om gaat
Ben blij dat hij blijft wie weet volgend jaar weer champions league , dan 2x achter elkaar veel geld verdienen ,
De laatste dagen verdienen geen schoonheids prijs , blijft nu een raadsel of spurs hem nou wilde hebben of niet .tis een rare wereld die voetbal wereld je pleurt een zak geld op tafel en zegt jou trainer is nu van mij arbeidsovereenkomst of niet , vind dit toch raar , en dat heeft niks met het bosman arrest te maken .
Maar goed zondag feest in de kuip dan die arnhemmers afdrogen toch ? Niet dan .
Waarom Rutger hier aanpakken?

Want ook in Engeland is men verbaasd..
Slot moest en zou het worden..

Dus waar de omslag is gemaakt in deze soap is een grote raadsel.

Laten we vooral Rutger dankbaar zijn voor de dingen die hij met ons deelt en waar zijn.

Vergissen is menselijk
Vergeven is Goddelijk

Keep inform us Rutger / 1908
♥️🤍
🖤🖤
Ik vraag me ook af , van waar die omslag , en wie heeft dat bepaalt ?
'Totaal verrast' Tottenham Hotspur had een kleine zeven miljoen euro over voor Arne Slot (espn artikel)


Ik gok dat die omslag is gekomen door de vraagprijs van Feyenoord die Te Kloese gisteren aan Pimenta heeft laten weten.
Helemaal met je eens. Ook alle media in Engeland en Nederland zijn er vanuit gegaan dat Slot zou vertrekken naar de Spurs. Ik denk gewoon dat Te Kloese keihard Nee heeft gezegd. Slot is en blijft een gentelman. Die respecteert dat. Ik denk eigenlijk dat niemand wat te verwijten valt. Rutger niet. Slot niet. te Kloese niet en de media ook niet.
Dus vergeven kan niet omdat God ook niet bestaat😂
Lees net dat ze maar 7 miljoen wilde betalen. Dus daar gaat Feyenoord nooit in mee natuurlijk. Dat zal de reden misschien wel zijn.
https://m.voetbalzone.nl/nieuws/sky-sports-verrast-tottenham-voelt-zich-misleid-door-dubbelspel-van-slot/419483
Rutger doet z'n best. Wordt gewaardeerd.
Pronkt alleen graag met een primeur en geeft geen bronvermelding als een echte journalist het nieuws brengt, waar hij naast zat.
Verder doet hij het best leuk hoor.
Z'n fouten toegeven is iets dat ie nog moet leren. Kan niet tegen kritiek
Wel grappig ook om dan Valentijn te horen van de week dat Slot Feyenoord gijzelt. Terwijl het waarschijnlijk gewoon zo is gegaan dat er een club (Spurs) interesse heeft getoond, wat gewoon normaal is. Met je gijzelen...echt die man kan ik soms figuurlijk wel schieten. Altijd alles erger maken dan het daadwerkelijk is.

Hulde voor Te Kloese ook, wat heeft die man al veel goeds gedaan in relatief korte tijd bij Feyenoord.
Volledig met je eens.
Komt goed over en is niet bang om vervelende knopen te hakken.
Zijn grootste winst is het bouwen aan de houding van Feyenoord als grote club i.p.v. een cash and carry (als je begrijpt wat ik bedoel
Top! Ik hoopte vurig dat dit de uitkomst zou zijn.

Nu door!
Rutger, nu ben ik toch even benieuwd naar het medaille systeem. Bij dit artikel staat een 'bevestigd medaille'. Echter staat in dit artikel ook dat er enkel is gesproken over een verleningen en dat een transfer van Slot naar Tottenham dus niet aan de orde is geweest. Is dat dan ook bevestigd? Want gisteren hing deze medaille bij artikelen die zouden bevestigen dat er weldegelijk gesproken is over een overgang. Of heeft dit artikel enkel de bevestigd medaille omdat het vanuit Slot zelf komt?
Het staat ook op Teletekst dat hij blijft. Dan weet je pas zeker dat het waar is…
Rutger heeft gewoon in deze zaak een klassieke fout gemaakt. Hij heeft klakkeloos het nieuws van andere media overgenomen omdat zijn "informant" deze info niet had. We kunnen nu 3 mannen als informant van Rutger wegstrepen. Het zijn niet Arne, Dennis en Joris.
Het was Arnesen, toen zat hij nog wel eens raak met zijn info. Sinds het vertrek van Arnesen heeft hij geen noemenswaardige feitjes meer gebracht. Slechts kopieer en plak werk.
Dat zou inderdaad zo maar eens kunnen, van Frank via zijn zoon naar Rutger.
Ik hoor hier dat ik maar 1 bron heb, hahaha.
Ik hoop dat je nog lang deze site en info blijft delen. Geniet er van en sommige hier waren geen helden in begrijpend lezen..keep up the good work 👍👍@ftm
Dat vermoeden is er wel ja, je hebt het niet vaak meer bij het rechte eind. Transferprimeurs heb je ook niet meer. Dat geeft verder ook niet, alsnog is het een leuke site met info over Feyenoord. Prima toch!
In ieder geval 1 minder nu Arnesen weg is. En de informaten die je blijkbaar nog genoeg hebt zitten niet heel dicht op het vuur gezien je berichtgeving over Slot en Spurs. Maar inderdaad zoals al meer aangegeven, de site blijft verder prima. Alleen blijven we nu natuurlijk wel extra scherp op primeurtjes die wel kloppen.
Het was toch al lang bekend dat Slot zou blijven. Dus welke bron heeft je misleidt?
Geweldige uitkomst en toch ook wel weer een bewijs dat je alleen echt weet wat er is of wordt besproken als je zelf aan tafel zit. Of zelfingenomen pennenlikkers als Valentijn Driessen zich aan die wijsheid veel gelegen laten liggen is dan weer de vraag. Maar, wat maakt het uit, het is gelukkig maar één keer per jaar Valentijnsdag.
Alleen heb ik me gisteravond volkomen overbodig zitten afvragen wat ik van het lijstje met 8 namen van mogelijke opvolgers vond, terwijl ik ook naar de highlights van Feyenoord-Go Ahead had kunnen kijken.....Is de schuld van het journaille 😋
Jij ook al. Ik moest sommigen echt even googlen om de resultaten in te zien 😀😀
Maar iedereen die de voetbalzomers al wat langer volgt weet dat het altijd gonst van de geruchten en dat 99% van die geruchten uiteindelijk niet meer zijn dan dat: geruchten.
Helemaal gelijk maar hier leek/was toch alle reden om het waarheidsgehalte hoog in te schatten.
schitterend! en precies de glans van kampioenschap blijft. Sterker nog spring zo de fontein in van vreugde😂😂😂😂
Geweldig. Het kampioenschap behoudt de gouden glans. Over allen, die iedereen nu gaan afzeiken over hun negatieve reacties eerder over Arne. Ik was ook minder positief.
Waarom kon Arne gewoon niet zeggen, dat hij in onderhandelingen ging met Feyenoord over zijn toekomst. Wilde hij toch een achterdeurtje open houden voor andere clubs?
Nu zorgde hijzelf voor onrust bij de supporters en voedde hij de media met geruchten. Laten we nu alles vergeten, wat er gezegd en geschreven is. Op naar nieuw seizoen met minimaal dubbel.
Je doet het als Arne toch nooit goed. Er zullen altijd clubs zijn, waarvoor een trainer van Feyenoord denkt, ja maar deze kans wil ik niet laten schieten. Dat is volkomen logisch en het lot van een Nederlandse club. Ten Kloese en Arne Slot hebben het simpel proberen te houden. Hij heeft een contract en is tevreden hier, als er een club komt moeten ze eerst langs Feyenoord en dan pas zou er een transfer plaats kunnen vinden. Doordat de media aan de haal gaat met deze interesse en desinformatie verspreidt ontstaat er allemaal onduidelijkheid en paniek. Maar Slot en Te Kloese hebben het altijd heel duidelijk verwoord.
Dit is gewoon het beste. Zondag feest in de kuip!