Bevestigd
img-9411

Feyenoord.nl

Transfers

Feyenoord presenteert Essanoussi

FeyenoordTM

Wassim Essanoussi is de nieuwste aanwinst voor Feyenoord Onder 21. De 19-jarige transfervrije middenvelder zette donderdagmiddag op Varkenoord zijn handtekening onder een contract voor de duur van een seizoen met een optie voor nog een seizoen.

‘Met het aantrekken van Wassim hebben we de gewenste multifunctionele speler voor Feyenoord Onder 21 binnen, die zowel op het middenveld als aan de buitenkanten kan spelen,’ zegt Rini Coolen, Head of Academy van Feyenoord. ‘Wassim is een speler die al beschikt over de nodige Betaald Voetbal ervaring. Hij trainde al even mee met Onder 21, waar snel duidelijk werd dat er van beide kanten een goede klik is.’

‘Het voelt voor mij geweldig om bij een mooie club als Feyenoord een contract te mogen tekenen,’ zegt Essanoussi. ‘Inmiddels train ik nu twee weken mee en kan ik niet anders zeggen dan dat ik al vanaf de eerste dag het erg naar mijn zin heb. We beschikken over een goede groep die mij een warm welkom heeft gegeven. Ik hoop bij Feyenoord de stijgende lijn in te zetten en ben benieuwd wat de toekomst mij zal brengen bij de club.’

Begonnen in de jeugd van amateurclub Rood-Wit'62 werd Essanoussi al op jonge leeftijd ontdekt door de scouts van VVV-Venlo. Bij de club uit Limburg doorliep hij de gehele jeugdopleiding en maakte hij op 24 oktober 2020 zijn officiële debuut in het Betaald Voetbal. Bij de Venlonaren kwam hij uiteindelijk tot vijf Eredivisieduels en twintig wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie. Afgelopen seizoen stond de linkspoot onder contract bij Helmond Sport, waar hij in totaal achttien wedstrijden speelde.

Tekst via Feyenoord.nl

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Als er toch geen rugnummer op staat, kun je dat shirt toch beter met de voorkant naar voren vasthouden?
Snel geschakeld na het mislopen van Bitello.
Wat denk je zelf?! In ieder artikel werd gedaan alsof het een of andere halfgod was...
Is wel een clubhopprr hoor. Houdt het blijkbaar nergens lang uit. Hoop dat het goed gaat.
Mooi, hopelijk gaan ze dit jaar promoveren. Komt die Pinas ook nog?
@FTM Bitello moet vandaag zijn transfer maken toch? Of is dit toch van de baan en mogen we hopen voor van de winter?
Waarom zou je hopen, Timber doet het net hartstikke goed, die kerel gewoon vertrouwen geven
Ach ja, Bitello is Braziliaans en jong. Iedereen doet dan meteen alsof het een superster is zonder hem ooit live hebben gezien. Alles van ver is beter, vindt men.
Timber deed het goed, dat klopt. In een potje tegen Almere. Das KKD niveau ook.
En utrecht en tegen excelsior en vorig jaar al een paar keer
Misschien even afwachten hoe hij presteert in de grotere wedstrijden, want als Bitello heel goed had gespeeld tegen Almere was het waarschijnlijk geweldig geweest!!
Tuurlijk mag je hopen. Ik weet niet of je elke dag moet maar je moet het wel kwijt natuurlijk. Als je erna maar doortrekt.