hancko

Foto en tekst: Feyenoord.nl

Transfers

Feyenoord presenteert topaanwinst Dávid Hancko

FeyenoordTM

Feyenoord heeft zich versterkt met Dávid Hancko. De 24-jarige centrale verdediger komt per direct over van Sparta Praag en tekent in De Kuip een contract dat hem tot 2026 aan de club verbindt.

Hancko is zeer verheugd om het rood-witte Feyenoord-tenue te gaan dragen. ‘De interesse speelde al een tijdje, dus ik ben blij dat de clubs eruit zijn gekomen en het voelt goed om hier te zijn. Ik ben ervan overtuigd dat dit voor mij het juiste moment is om deze stap te maken. Ik heb de hele voorbereiding en eerste wedstrijden nog met Sparta Praag meegedaan, dus ben fit en ik kijk ernaar uit om snel aan te sluiten. Ik hoop het team met mijn kwaliteiten zoveel mogelijk te kunnen helpen, het is aan mij om dat op het veld te laten zien.’

Met Hancko voegt Feyenoord de gewenste linksbenige verdedigende versterking toe aan de selectie. De 22-voudig Slowaaks international, die ook als linksback uit de voeten kan, begon zijn voetbalcarrière bij MŠK Žilina. In de zomer van 2018 tekende hij een meerjarig contract bij Fiorentina, maar werd vervolgens twee seizoenen verhuurd aan Sparta Praag. Afgelopen seizoen nam de Tsjechische club hem definitief over. Hij speelde onlangs zijn honderdste wedstrijd voor de club uit Praag.

Bij Feyenoord gaat Hancko spelen met rugnummer 33.

Delen

Reacties

Zijn kraag heb ook dat defect. Een defect shirt koop ik nie.
Bona Kalou had deze kraag nooit geaccepteerd!
Las net een artikel met zijn vriendin en die baalde wel een beetje dat hij naar feyenoord ging. Hij had ook een aanbieding uit mallorca en dat wilde zij liever vanwege haar Tennis carriere.

https://www.livesport.cz/zpravy/pliskovou-a-hancka-ceka-stehovani-kvuli-tenisu-jsem-si-prosazovala-la-ligu-priznala/6u7zxANr/
Zou voor 8/9 miljoen Aster Vranckx proberen op te halen. Mag weg bij Wolfsburg. Spreekt Nederlands.
Daar hadden wij ooit ook interesse in. Denk niet dat hij haalbaar is.

Na de verkoop van Aursnes en inkoop van Bullaude zitten we aan 37 miljoen uitgaven en 71 miljoen inkomsten. Hoeveel we van de overgebleven 34 miljoen in schulden moeten steken is niet helemaal duidelijk jammer genoeg.
Komt Mannsverk ? Ik zag zijn zaakwaarnemer op Noorse tv een uitspraak doen dat Mannsverk zo goed als zeker gaat vertrekken. Ben benieuwd of jullie nog informatie hebben.
Als hij nou zaterdag niet gelijk opgesteld word,weet ik het ook niet meer.
Super aankoop! Lijkt me een ijzersterk centrum met Trauner samen als ze ingespeeld zijn.
Wat ik me afvraag is bij een vertrek van Toornstra zal er toch wel weer een vervanger komen? Slot wil een brede selectie dus laat je niet zomaar spelers vertrekken. Dus dat biedt de mogelijkheid om alsnog Aouchiche aan te trekken lijkt me.
Ik denk dat het aantrekken van Aoichiche, de reden voor Toornstra zal zijn
Wij verliezen niet als supporter, of ie nou blijft of naaar urteg verkast en aoichiche komt.
Moet een geweldenaar zijn als ik Rutger moet geloven... En dat doe ik ook!
Zijn er ondertussen al meer kandidaten dan alleen Zerrouki (te duur) en Mannsverk (nog niet goed genoeg)? Zou toch denken dat het wel een keer tijd is om door te schakelen
Aursnes vervanger moet efficiënt kunnen passen en naar voren kunnen voetballen volgens dit scoutingreport : https://totalfootballanalysis.com/player-analysis/frederik-aursnes-at-feyenoord-202223-scout-report-tactical-analysis-tactics
Denk dat het voor Feyenoord, naast de andere kwaliteiten die Hancko heeft, vooral heel belangrijk is dat deze jongen meer snelheid heeft dan Trauner en Rasmussen. Dan ben je in ieder geval niet meer zo kwetsbaar voor ballen die "er overheen worden gelegd". Dan is het ook minder risicovol om met het hele team hoog druk te zetten. Nu nog een CVM die rust aan de bal heeft en we zijn er klaar voor !
Ik zie dat inderdaad wel gebeuren.
Al had je met Senesi ook niet alle snelheid. Maar Malacia maakte dat weer goed. Straks met Hacko en lope(z)(s) even kwijt welke het nou is. Zal dat probleem minder zijn als nu
Precies. Malacia kwam bij balverlies vaak wat naar binnen om de centralen te steunen.
Zeer tevreden met deze transfer. Nu Bullaude nog en een verbindingsspeler ter vervanging van Aursnes. Denk dat het overigens dat het geen overbodige luxe is om nog een rechter centrale verdediger te halen als backup van Trauner. We hebben verder niemand achter de hand behalve Geertruida, die gezien wordt als rechtsback/backup cv/evt cvm. Mocht een van die twee geblesseerd raken hebben geen back up. Kan een jongen zijn die in de luwte van Trauner kan wennen aan het niveau.

Hoop stiekem ook nog op Gnonto. Idrissi valt zwaar tegen en Jahanbakhsh is het ook niet. Je hebt voor rechtsbuiten Dilrosun/Wålemark en links alleen Paixao.

@FTM is Gnonto nog in beeld of gaat die naar Leeds?

Is er nog nieuws wat betreft “project signing”
Kunnen we aub een keer op houden over Gnonto? En Idrissi wordt niet voor niets gehuurd. Die nu al afschrijven gaat beleidsmatig helemaal nergens over.
Zolang Gnonto niet elders onder de pannen is niet, daarbij is hij vrijwel de hele transferperiode een optie geweest. Idrissi wordt inderdaad niet voor niets gehuurd, namelijk het versterken van de breedte. Toch heeft hij al jaren niets gepresteerd en is het, op basis van de wedstrijden die we gezien hebben (bij 020, Sevilla en nu bij ons) eerder een verzwakking dan een versterking. Hoop dat hij het tegendeel kan bewijzen maar heb er persoonlijk weinig vertrouwen in.
Allemaal leuk en aardig maar je schrijft Idrissi dus wel gewoon af in je eerdere post. We hebben 6 opties voor 2 posities, niet 3 zoals jij het presenteerde; (Paixao, Idrissi, Taabouni, Dilrosun, Walemark en Alireza). Zolang daar niemand van vertrekt/wegvalt zou ik niet weten waarom je nog iemand zou halen. Ook Gnonto niet, waarvan inmiddels ook wel duidelijk mag zijn dat Feyenoord niet echt overtuigd van hem is.
Je hoeft eigenlijk geen extra rcv te halen, je kan eigen jeugd de kans geven met Valk en Benita.

Als backup achter Lopez heb je Hartman.

We moeten stoppen met Gnonto, die komt niet. Is al vaak aangegeven.
Idrissi valt inderdaad tegen, maar we hebben pas 3 officiële wedstrijden gehad.
Daarnaast is je gewenste aanvalslinie:
Paixao - Gimenez - Wålemark.
Daarachter heb je:
Dilrosun - Danilo - Jahanbakhsh.
Je kan hier ook nog een jeugdspeler de kans geven, bijvoorbeeld Slory.

Ik denk zelf dat Feyenoord, nadat Bullaude binnen is, alleen nog voor een cvm gaat en natuurlijk de "project signing".

Dan is het klaar en hebben we 15 á 16 (!!!) inkomende transfers gehad.
Jahanbaks kan je vervangen door Szymanski op rechtsbuiten
In dit verhaal heb ik een mooie naam denk ik.... Isak Hien. Niet alleen een rechtsbenige speler voor CV, hij is lang 1m91 en kan ook op als DCM spelen Djurgarden speelt ie
Nummer 33. Typisch Ouwe vrijmetselaar soms?
Nu hopen dat hij het niveau aankan
Kijken of hij net zo'n wervelend debuut als Senesi tegen Emmen maakt.
Inderdaad wat toevallig dat Senesi zijn vervanger ook tegen Emmen zeer waarschijnlijk zijn debuut maakt
Alleen scheelt het wel of je uit of thuis speelt tegen Emmen.
Emmen,Emmen
Emmen, Emmen
Emmen, Emmen

Hancko komt eraaan!
Maar pas op, daar loopt nu de voetbalgod himself, Diemers rond nu
Hopelijk wordt hij net zo'n stabiele factor als Trauner. Als ik de verhalen zo mag geloven dan moet dat zeker gaan lukken. Heerlijk gevoel voor het team als je zo een blok hebt staan achterin!! Welkom Dávid.
Mooie signing, maar wat mij betreft een contractjaar te kort. Dan moet hij over 2 jaar verkocht worden om de hoofdprijs te pakken.
Net voor Tirana deze naam gehoord. Deal is eindelijk een feit.. Heerlijke signing! 😁 https://ibb.co/McdGnjY
@FTM nu alleen bullaude nog toch. Of nog meer?
Ja dat gaat wel rondkomen. Alleen nog altijd niet 100% rond - ook geen principeakkoord, al staat alles wel op groen.
@FTM oke mooizo. En geen verdedigende middenvelder meer?
Is Adil Aouchiche nog 'n optie voor Feyenoord? Is zijn blessure 'n onderhandelingsvoordeel? Rekening houdend dat je misschien na dit seizoen Kokcu kwijtraakt?
Jammer dat het een leugenaar is, volgens een insider hier wilde hij helemaal niet naar Feyenoord.
Blijkbaar was zijn vrouw Krystina toch bijgedraaid nadat ze tot de conclusie kwam dat er ook in Rotterdam koffietentjes zijn, net zo leuk als dat ene koffietentje in Troja,Praag, waar Krystina en haar moeder graag 3x in de week een stuk of 3 Caffee Late's achterover werkt. Wel jammer dat mijn vriendin daar dan niet bijzit om jullie te voorzien van allemaal inside informatie omtrent het prive-leven van David en Krystina.
Deze man praat zoveel onzin, heeft wel 10x gezegd dat Sparta Praag en Hancko de overstap niet zien zitten. Goeie “inside” informatie wel🧐
Richard alsjeblieft zeg... Laat het los
Jammer dat het een leugenaar is, volgens een insider hier wilde hij helemaal niet naar Feyenoord.
En Sparta P wilde hem ook absoluut niet verkopen. En daarom tekent hij bij zijn volle verstand een contract tot 2026.
Logisch.
Top! Lijkt me een mooi duo met Trauner. Mag wat mij betreft zaterdag gelijk spelen! Al viel Rasmussen gisteren ook mee.
Laat hem ff een weekje trainen en dan in de tweede helft invallen zou ik zeggen, maar tegen emmen zou het moeten kunnen.
Dat dacht Senesi in 2019 ook....met zijn debuut tegen Emmen 😅
Hoezo " invallen" ?

Die gast is zo fit als wat, komt gewoon uit competitie.
Waarom bijna allemaal 4 jarige contracten?
Prachtig nieuws!! welkom bij de mooiste club!!!
Yeah, aaa, aaa, aah, yeah I feel Hancko
Yeah, aaa, aaa, aah, yeah always Hancko
Yeah, aaa, aaa, aah, yeah I feel Hancko
Yeah, aaa, aaa, aah, yeah always Hancko
Yeah, aaa, aaa, aah, yeah I feel Hancko
Yeah, aaa, aaa, aah, yeah always Hancko
Yeah, aaa, aaa, aah
Lekker hoor ! Perfecte vervanger voor senesi. Had nooit verwacht dat dit mogelijk was.
Hopelijk categorie Aursnes/Trauner. Een directe versterking. In ieder geval de goede leeftijd. Talent af en niet in de herfst van zijn loopbaan.
Die twee met de kennis die we nu hebben.
Deze jongen op voorhand een aankoop van een kaliber hoger.
Dat is het voordeel van een keer geld kunnen uitgeven. Aursnes en Trauner pakten geweldog uit, maar op voorhand was 2 miljoen voor deze twee spelers natuurlijk gegrabbel in de marge. Zit je in een andere categorie te zoeken