Gerucht
stengs-ogcnice-2

ogcnice

Transfers

'Feyenoord probeert Stengs-deal te kapen'

FeyenoordTM

Feyenoord probeert Calvin Stengs voor de neus van Royal Antwerp weg te kapen. Dat beweert Santi Aouna zondagavond op Twitter.

De Rotterdammers zouden zeven miljoen euro exclusief bonussen over hebben voor de oud bekende van hoofdtrainer Arne Slot. Daar bovenop zou nog een doorverkooppercentage komen.

Stengs speelde tot dusver 176 officiële wedstrijden op het hoogste niveau voor AZ, OGC Nice en Royal Antwerp. Daarin was hij goed voor 28 goals en 18 assists. Bij de genoemde Ligue 1-club staat hij tot medio 2026 onder contact, maar komt hij niet in aanmerking voor een vaste basisplaats.

De van origine rechtsbuiten speelde afgelopen seizoen op huurbasis voor Royal Antwerp waar hij voornamelijk opgesteld werd als centrale middenvelder en als aanvallende middenvelder. In België wist Stengs onder hoofdtrainer Mark van Bommel op de laatste speeldag de landstitel te veroveren.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Hij zou wel heel welkom zijn bij Feyenoord 1 de mooiste club van de wereld en beste natuurlijk
Als we dit nou eens in een wat breder perspectief zien en we Stengs zien als de vervanger van Taabouni :)?
Wat een weelde komt er dan nog op ons af!
Als Stengs een topjaar had gedraaid hadden we hem zowieso niet kunnen halen.

En weet dat ze niet op dezelfde positie spelen.Maar als je voor Danilo ongeveer net zoveel vangt als wat Stengs kost is het zo gek helemaal niet.

Stengs heeft meer talent in zijn grote teen dan Danilo,dus als Slot hem weer terug op zijn niveau krijgt heb je er zeker nog heel veel plezier van.
Dit zijn de berichten die niemand wilt lezen. Mag God ons bijstaan in deze duistere tijden.
@FTM hoe zit het met Feyenoord en de mexicaanse vriend van Santi, Chavez? Zag dat hij zijn eigen contract heeft afgekocht, is dit nog een optie voor Feyenoord?
Hopelijk presenteert overmars hem.vandaag
Zou mooi zijn.En raakt idrissi geblesseerd dat die n jaar eruit ligt.En plots viel t mee en kan weer spelen na 1sep.
Telegraaf zit altijd fout!! 40-45 en nu met sensatie berichtjes in hun sport en prive bijlages.
FTM weet van niets!!! Daarom een 3 bij het bericht. Raar ruim 300 reacties??
Ik denk maar dat is mij mening.dat het voor de Nederlandse competitie een prima aankoop is voor ons.in de cl is het een ander verhaal denk ik.maar slot heeft bewezen uit spelers die op een dood spoor zaten er meer uit te halen.
Tuurlijk met de andere namen die genoemd zijn, klinkt dit als een tegenvallende aankoop. Als alles op een rijtje wordt gezet is het wel meer te begrijpen.

- Snapt wat er van Slot verlangt wordt.
- Nederlandse nationaliteit (dient toch wel een Nederlandse kern in het elftal te zitten).
- Heeft zich bewezen in Nederland en is heeft toch Nederlands elftal gehaald.
- Onze recordtransfer hoeft niet verbroken te worden, want we moeten alsnog binnen een bepaald budget meerdere kwaliteitsspelers halen.

Tuurlijk is hij op dit moment een niveau minder dan Szymanski, maar wanneer deze jongen weer zijn niveau haalt is dit gewoon een topaankoop.
Trust the proces...
Grappige is dat je wel de transferrecord hier mee breekt. Met bonussen kom je waarschijnlijk uit rond de 8 miljoen. En dan ook nog doorverkooppercentage.
Recordtransfer wordt wel verbroken. 7 miljoen en dan nog bonussen erbij. En doorverkooppercentage.
Klopt, alleen dat is het geval als bonus + doorverkoop gaan gelden.
Je blijft met het basisbedrag nu onder de 8 miljoen van Hancko.
Van hoe ik het volg is dat vooral het bedrag waar Feyenoord tot nu toe niet overheen wilt gaan.
En dat laat zien dat psv en 020 grotere clubs zijn.Die leggen zo paar miljoen meer neer voor n speler.
1 goal en 4 assist uit 21 wedstrijden....
Een jaar geleden was de algehele tendens: ‘We hebben vertrouwen in Slot en te Kloese’. Het vertrouwen is niet beschaamd geworden met de landstitel. En nu? Ineens zijn velen naast hun schoenen gaan lopen. Men voelt zich technisch directeur. De neus wordt opgehaald voor spelers waar we tot voor kort alleen maar van konden dromen. Men voelt zich ook financieel directeur. Die vele binnengekomen miljoenen, daar moet lustig mee gestrooid worden. Aan een ieder die zich enigszins aangesproken voelt: Waar is dat vertrouwen van vorig jaar gebleven? Dat we misschien weleens de wenkbrauwen fronsen bij bepaalde namen, maar dat we gewoon vertrouwen hebben in Slot en te Kloese.
Nooit iemand blindelings vertrouwen.
In topsport moet je gewoon elk jaar bewijzen.
En ik denk niet dat het probleem zo zeer bij Slot en te Kloese ligt, maar eerder bij bestuurders die gewoon te veel macht hebben.
En je hoeft niet lustig te gaan strooien met miljoen, maar je kan het zeker wel goed investeren in wat duurdere spelers die onder Slot makkelijk meer waard kunnen worden.
Er zitten hier heel wat simpele mensen die maar van alles roepen en ook geen respect hebben voor niemand.

Moet je eens kijken wat sommige zeiden over Slot en hem toewenste voordat hij had bijgetekend.En nu is het weer de beste trainer die er is.

Is ook met spelers die weggaan en die altijd alles gegeven hebben voor ons.

Maar als er dan een naam wordt genoemd van een speler waar ze eerder nooit wat van hebben gehoord waarschijnlijk.Wordt ie bijna als de nieuwe Messi beschouwd
Telegraaf meldt het nu ook. Als het waar is dan heb ik er gemengde gevoelens over. T.o.v. een speler als Zakharyan is de komst van Stengs toch wat teleurstellend. Bij Stengs heb ik toch het idee dat hij wat te flegmatiek is en zijn potentieel er nooit helemaal uitkomt. Aan de andere kant heeft hij goed gefunctioneerd onder Slot, is het een creatieve speler, kan hij zowel rechtsbuiten als op 10 spelen, is het een linkspoot (heeft Feyenoord er te weinig van) en heeft hij bij Antwerp aardig gefunctioneerd. Het zou een keuze zijn waar ik niet superenthousiast van wordt, maar die ook zeker niet waardeloos is: ik denk dat het een redelijk veilige keuze is.
Ik zou ook liever Zakharyan hebben. Maar die kost 15 miljoen. Ook Szymanski had ik nog iets liever gehad voor rond de 10 miljoen. Maar ik heb sterk het idee dat die huurconstructie pas na het verlopen van de aankoopoptie plotseling kwam te vervallen door de nieuwe status van Dinamo Moskou. Toen werd hij duurder. Stengs is wel een veilige optie denk ik. Die kan de speelwijze van Slot wel dromen. Als Feyenoord de andere sterkhouders weet te behouden en nog een goede linksbuiten en misschien nog een nummer 8 (Alvarado) weet te halen dan hebben ze de eerste maanden een beter ingespeeld team dan de concurrentie. Maarja als...als ..als.
Die kist helemaal geen 15 miljoen. Lazio heeft hem voor 10 binnengehaald. We zijn gewoon gierig , wij hadden 8 geboden ……
Niet waar. 11 miljoen plus 2-3 miljoen aan bonussen. Had Feyenoord mss kunnen doen, maar dan is er geen geld meer voor een linksbuiten.
Gewoon een kampioen van België binnenhalen.
Middelmaat! Bagger! Althans, volgens de gemiddelde azijnslurper hier.

2 seizoenen geleden: Dessers? Middelmaat! Aursnes? Kan niets zijn. Die Oostenrijker blundert meteen in z'n eerste oefenpot in de Kuip. Toornstra, dat kan echt niet meer. Til? Pfff!
Vorig seizoen: Waar blijven de versterkingen? We moeten een vervanger voor Aursnes hebben. We krijgen nooit wat beters dan Senesi. Wat moeten we nou met Danilo? Dat is niet het niveau wat we nastreven!

Tot op heden zijn we 2 spelers kwijt die we (gaan) missen. Dan heb ik 't over Kokçu en Szymanski. De kern van het elftal staat er nog, we hebben met V/d Belt en Zerouki genoeg versterkingen op het middenveld, behoudens een creatieve 10. We missen in de aanval nog een linksbuiten (Paixao zie ik meer op rechts) en, mocht Danilo vertrekken, een pinchhitter. Ik vind 't allemaal nog niet zo grauw.

Geef Te Kloese en Slot wat ruimte. Komend seizoen staat er weer een team wat meedoet om de titel.
Stengs is gewoon een waardeloze aankoop. Van Hooijdonk ook. Daar mag men best kritisch op zijn.
Yep, Stengs is waardeloos (heeft er nooit wat van gekund en zijn oud-coach Slot ziet het toch echt allemaal verkeerd) en Van Hooijdonk heeft nog nooit een goal gemaakt (nou ja, 16 in de competitie bij een subtopper, da's natuurlijk net niks). Danilo was ook een waardeloze aankoop volgens velen (scoorde ook maar 10 keer in de competitie). Die verdomde Te Kloese had ook een vervanger moeten halen voor Aursnes! En Senesi hadden we nooit moeten verkopen vorig seizoen. Toch? Ik denk dat Slot en Te Kloese het allemaal net wat beter zien dat jij of ik. Heb vertrouwen. De afgelopen twee seizoenen hebben ze bewezen dat ze heel wat kunnen bolwerken. In het verleden behaalde resultaten
Ze zullen wel TdK en AS wel ruimte moeten geven want ze hebben er niks over te zeggen, en gelukkig maar...
Kokcu kan je niet zomaar vervangen, 1 speler die dat volgens mij wel had gekund is Mike Tresor. Daar is Feyenoord vorig jaar mee bezig geweest.
Die is nu helaas niet meer te betalen.
Tresor is een pure buitenspeler wat heeft dat met kokcu te maken
Als ik op Twitter lees waren Antwerp fans blij met de definitieve aankoop van Stengs. En fans van Zagreb niet zo rouwig om vertrek Ivanusec. Is vaak veelzeggend
25 wedstrijden, 1 goal. In de Belgische competitie...Zeer hoopvol.
Aursnes was ook een koekenbakker. 1 goal in 35 wedstrijden.
Alleen aursnes was geen aanvallende middenvelder. Dus niet vergelijking is niet helemaal goed.Ben het met veendammer eens als je volgend jaar wat wil in de comp(bij eerste2) Moet je andere spelers halen dan stengs of idrissi.In de cl moet je ook je punten gaan pakken voor geld en aanzien.
Eens, maar met 23 schoten (op doel) maar 1 goal, dat is ook een rendement van niets. Daarnaast is ook het halen van 'gevestigde' namen geen garantie voor succes. Makaay, Hofland, Landzaat. Relatief grote namen (toen), maar we weten allemaal wat dat tot gevolg heeft gehad. Daarnaast denk ik dat Slot best wel weet wat een Stengs kan brengen en dat kan best wel eens meer zijn dan hij bij andere clubs heeft laten zien. Ik zie het nog wel gebeuren dat Stengs ons kan verrassen.

Neemt niet weg dat ik ook liever een Zakharyan (op basis van beelden) zag komen als '10', maar als onze coach iets heeft bewezen de afgelopen seizoenen, is dat hij van (bijna) niets vaak iets kan maken.
Kijk dit zijn nu leuke gesprekken frituurpan.Je hebt zkr wel n punt.Hij heeft ook zkr goede dingen gedaan.En in de tijd met al die toppers wat niks bracht hebben ze financiële problemen gekregen.Ene kant hij is 24 en die Rus 19 stengs heeft wel ervaring.Daar heb je zkr n goed punt
Zo valt er overal wat voor te zeggen. Maar veel mensen zijn hier al klaar met een speler voordat hij een bal heeft getrapt. Laten we ze het voordeel van de twijfel geven. Daarnaast is, zelfs in het meest conservatieve geval, de schatkist nog zeker niet leeg. Vorig jaar kenden we Hancko, Giménez en Paixao niet. Die hebben ons allemaal (positief) verrast.

Ben trouwens niet blind van vertrouwen en ik ben ook best kritisch (Szymanski had ik graag gehouden; niet qua rendement, wel als persoonlijkheid en aanjager), maar we mogen Te Kloese, de scouting én Slot wel wat meer vertrouwen geven.
Hoop in elk geval niet op idrissi en shitney.Die vind ik echt niks
@ftm er komt geen 3e bod op ivanusec?
aangezien dtk aangaf in een interview ( een tijdje geleden) dat we niet hoeven te verwachten dat we het transfer record gaan verbeken.
Wat een negativiteit!
Tuurlijk had ik heel graag gezien dat Ivanusec al had getekend, tuurlijk ben ik ook niet de grootste fan van Stengs, maar ik heb wel het volste vertrouwen in Slot en te Kloese.
Vergeet ook niet dat onze verdediging in tact is gebleven terwijl er veel interesse is geweest. Ook deze spelers worden beter, zitten niet aan hun top.
Een Zerrouki en in mindere mate van Belt zijn ook duidelijke versterkingen. En ja, we zijn Kokcu kwijt, maar het verlies van Aursnes werd ook (?) snel vergeten.

De volgende spelers hebben we binnenboord die alleen maar beter worden; Hartman, Hancko, Geertruida, Wieffer, Zerrouki, Paixcao en Gimenez.

Ik weet niet hoe onze financiële huishouding eruit ziet, maar het gaat zeker de goede kant op en ook daar ben ik erg blij mee.
Waar is Feyenoord mee bezig? Moeilijk doen over wat extra geld voor ivanusec maar wel zonder moeite zoveel neerleggen voor middelmaat. Ik vind het enorm triest mocht dit waar zijn
Hallo, waar is onze scouting? Ik wordt hier gewoon echt droevig van. 2017 vibes all over again.

Dit is niet jezelf aan de bovenkant versterken.
Dit mag je nier zeggen: Stengs is beter dan dan Symanski. En Zerrouki vervangt Kokcu makkelijk.
Mag wel hoor ik vind het weleens prettig om een ander geluid te horen ipv al dat gezeik en afbranden van spelers

Dus ja mag wel gezegd worden hier
Zerrouki gaat kokcu zeker niet makkelijk vervangen. Stengs / Szymanski zou nog kunnen, maar Kokcu was voetballend zo sterk en doorbrak linies met zijn passing. Niemand op ons middenveld kan dat nu en een creatieve 10 zou dit gat kunnen vullen.
Scouting is er niet dtk en slot gaan vriendjes uitnodigen.
Vorig jaar werd er in het begin ook alleen maar nederlandse middelmaat genoemd in de media, hopen dat we eindigen met de buitenlandse namen
Voor de 10 positie een keuze die ik kan begrijpen met het budget van Feyenoord
Die Rus is te duur
Van Hooijdonk heb ik nog eens beelden van gekeken, lijkt erg veel op Giminez met minder gif, maar snap het wel , is jong en word alleen maar beter.
Zou eerder bij vertrek Danilo voor die Japanner gaan, die is echt goed.
Ivanusec ben ik minder overtuigd van vind hem niet echt een 10 of buitenspeler
Nakamura of Idrissi( toch) zie ik meer in, al lijkt de onhaalbare Isaksen mij de mooiste oplossing.
Huh dit is echt lekker wakker worden gewoon mensen met positieve geluiden thnx you made my day
Zou wel getuigen van heel weinig ambitie mocht dit waar. Van Russisch en Kroatisch international naar een geflopte az speler.
terug naar @ pure middelmaat

@ stengs

@ van hooijdonk

@ brenet

cl 30 miljoen binnen gekomen
25 miljoen voor orkun
7 ton voor afstaan spelers nederlands elftal
7,5 ton azarkan
5 ton taabouni
3 ton bannis
2,3 miloen dermane
2,5 miljoen bozenik

meer dan 60 miljoen op de bank
en dan pure middelmaat gaan halen

terug naar van geel en sinterklaas sjaak troost tijdperk
Oo jij weet wat er op de bank staat.
Je bent geweldig.
Nu nog ff t bewijs graag
Vergeet die 2 van Zwolle niet.ook middelmaat
Ze kunnen maar een gedeelte van het geld besteden wat ze binnen halen
Weet je wanneer we uiteindelijk terug belanden in het van Geel tijdperk? Als we nu naast onze schoenen gaan lopen en onverantwoordelijk met geld gaan smijten. Leve de directie die nu zorgvuldige en verantwoorde keuzes maakt.
Van Geel heeft niet met geld gesmeten.Nee maanden treuzelen in onderhandelingen.En nu scouten ze zoals van Geel doet bord opschoot en spelers met eredivisie ervaring
Ben geen voorstander van de mentaliteit van Stengs. Zeker op het middenveld moet je met je man mee en is het niet alleen “mooi weer voetballen”.

Maar als Ivanusec (linksbuiten) en Stengs (10) gehaald kunnen worden voor laten we zeggen 11 en 7 miljoen, is dat wellicht voor nu het hoogst haalbare.

Zowel Ivanusec als Zakayian was wellicht wat teveel van het goede.
@FTM ik had het gezegd hè Feyenoord wilt alleen Nederlandse spelers
Want de voertaal is Engels in de kleedkamer..
Heb ik vorig jaar niet veel van gemerkt anders.....
@FTM verwacht je dat ze er vandaag uitkomen mbt een in of uitgaande transfer???
De toon van de reacties in de laatste weken is behoorlijk negatief. Het lijkt wel of iedereen is vergeten waar wij vandaan komen. Hou vertrouwen kameraden!
Ja zoals we nu bezig zijn, word ons elftal juist verzwakt ipv versterkt. Financieel gaat het wel beter (al kost Stenge dadelijk gewoon rond de 9 miljoen incl bonussen). Allemaal niet erg: maar de eerste 2 ga je dan echt niet redden.
Dat is wel erg, ivanusec en eerder genoemde namen waren minimaal 3 klasse beter
Het zou me ook niet verbazen als er af en toe iets wordt gelekt naar de pers wat eerder desinformatie is dan een concrete target.

We zijn continu bezig om andere clubs af te troeven dus waarom ze niet op het verkeerde been zetten?

Ik zie het wel. Kan me enorm gaan opwinden over alle namen die voorbij komen maar ik zie de toekomst met vertrouwen tegemoet.

Tot nu toe is het met aantrekken nieuwe spelers best aardig gegaan.
Precies en je geeft de club waarmee je ondehandeld soms ook aan als jij niet wil dan een ander.
Toont vergelijkenissen met Boetius.
Maar ik vind het de gok wel waard.
Gok van 8 miljoen, maar Ivanusec doen we niet🤣
Ivanusec is net zo goed een gok. Dat supporters van Zagreb niet volledig overtuigd zijn is een alarmsignaal. Liever heb je dat supporters niet begrijpen dat hij naar Feyenoord gaat zoals bij Hancko
Ja. Ik kan je vertellen bij Ajax zijn ze heel blij dat Stengs voor 10 komt bij Feyenoord. Of ben jij ook van mening dat Stengs een stuk beter is dan Symanski?
Nee. Zowel Stengs als Ivanusec niet. Dat is een beetje de consequentie van aankopen in het segment onder Szymanski. Maar als Slot het maximale uit Stengs weet te halen heb je wel een goede.
We gaan her zien. Nice neemt binnen 2 jaar een verlies van 8 miljoen. Zouden ze het daar dan helemaal verkeerd zien. Ja hij heeft het redelijk gedaan in de Belgische competitie. Ik denk niet dat hij veel beter is dan Bullaude (als je die vertrouwen geeft)
Maar een Kroatisch international (basisspeler) zien we dus als gok.
En met Dilrosun, kan veel, laat het weinig zien....er zit weinig "energie" in. Hopelijk heeft Stengs bij Anteerp bijgeleerd
Kijk, dit is eens goed nieuws on mee wakker te worden. Ik vind dit een goede speler....
Ja zo goed, dat Nice hem voor flink verlies wilt wegdoen hahahaha
Ken je Amrabat nog, of Mané? Iets met dezelfde speler die bij de ene club veel beter of slechter speelt dan bij de andere.
Zo zijn er nog veel meer op te noemen van spelers die na het buitenland geen knikker meer hebben geraakt.
Die kost ook 15 miljoen + 4/5 jarige contract a 2miljoen per jaar aan salaris =23/25 miljoen voor 1 speler
Ik vind hem bv beter dan v Hooijdonk....
Van Hooijdonk komt voor de spits. Stengs is vervanger van Symanski.
Als je op dit moment een vergelijking maakt tussen wie weg zijn en wat er bij is gekomen is Feyenoord een stuk zwakker dan vorig seizoen lekker bezig dtk
Waarom zou je eind vorig seizoen vergelijken met de 3e week van de voorbereiding? Vergelijk dan deze selectie met die van vorig jaar in de 3e week van de voorbereiding. Benieuwd of de conclusie dan nog dezelfde is.
@FTM Stengs ipv Ivanusec ?
Hopp toch van niet.
Ga je straks de CL in met Zerrouki, Stengs, Idrissi, van Hooijdonk, Beelen en van den Belt…

Ze zien je al aankomen.

Je ziet wel een patroon deze transferperiode; allemaal middelmatige Nederlands sprekende B-garnituur uit de Eredivisie of oude bekenden van Slot.
Het lijk wel of die bewust allemaal middelmaat naar Feyenoord haalt uit frustratie dat Feyenoord hem niet naar Tottenham liet gaan.

Iemand uit het bestuur, desnoods de RvC, moet nu toch aan de rem trekken en Slot bij zijn oren pakken en zeggen;
“Luister, we weten dat we afgesproken hebben dat jij de allesbepalende stem in het transferbeleid heb gekregen in ruil voor het verlengen van je contract maar hier moeten we toch vanaf zien want dit beleid brengt de club enkel sportieve en financiële schade”
Dan moeten ze de knip trekken. Blijkbaar is dit het kiber spelers waar feyenoord het in kan zoeken.
Maar Stengs kost gewoon 9 miljoen?
Alle echte goede spellers willen niet bij een middel matige clubje in Nederland met geen geld spelen
Ze lachen je vierkant uit. Europees overwinteren moet je vergeten en mee doen om de belangrijkste 2 plekken in de comp ook.
Dom gespeculeer op basis van 10% informatie van wat er allemaal speelt.
Bijlow, Geertruida, Trauner, Hancko, Hartman, Wieffer, Zerrouki, Stengs, Idrissi, Giminez, Paixao. Hoeveelste zullen we hiermee worden in de CL en Eredivisie?
Kampioen en CL is koffiedik kijken. Daar ben je ook afhankelijk van de loting. Ondanks pot 1 kan je ook Real en Newcastle loten. Ploegen diw simpelweg sterker zijn.
Op 2 plekken een andere speler dan vorig jaar, dus 4e? Bijzonder
Ja als je kijkt wat je er voor terug gaat halen.2 belangrijke plekken
Heeft niks met negatief temaken.Maar als je n topclub wil zijn in Nederland moet je vaker mee doen op de titel en die winnen.Daar moeten dan ook de juiste spelers voor komen.En in de cl pak je het meeste geld.presteer je daar kan je spelers voor meer verkopen
Onzin allemaal, ook de telegraaf meldt continu onzin..
Lijkt mij ook. Spelers die ons echt beter maken zegt Slot .Dat doet deze jongen niet..Bovendien onze club kaapt toch niet. We blinken niet uit in snelheid Kapen is niet des Feyenoord. .Vooralsnog Fake news .Maar het zal niet helemaal uit de lucht zijn komen vallen. We raken immers constant in verwarring.
O ja natuurlijk. Telegraaf zit vaak goed hoor.
Geloof er niks van. We zitten al ruim genoeg op rechts buiten.
Sowieso is alle informatie maar wassen neus.
De eerste waar we geïnteresseerd in waren is brenet daarna geen rechtsback meer gehoord.

En waar is onze scouting gebleven? Die rus en Kroaat zijn door bureau's aangedragen zo'n stengs komt bij slot vandaan.
Waar zijn de scouting lijsten van betaalbare toppers in de dop?
Als ik de Telegraaf goed begrijp zou Stengs opvolger worden van Danilo. Dat lijkt mij uitstekend.

Als Stengs als linksbuiten of als 10 komt ben ik minder enthousiast.
Komt die niet heeft nog nooit in de spits gespeeld
Telegraaf heeft het over dat de miljoenen van Danilo gebruikt gaan worden voor Stengs, niet qua positie.
Blij dat er een bronzen plak bij staat.
Want van die Pool naar Stengs 🎃
Negen assist, en maar drie goals in 31 wedstrijden.
Ja want Til en Dessers hadden zulke goede cijfers voor ze kwamen en wat gebeurde er onder Slot?????
Szymanski had meer doelpunten maar nauwelijks assists. Je kunt het beter noemen: betrokken bij doelpunten. Syzmanski is slechts bij 1 doelpunt meer betrokken geweest.
Het is een geweldenaar. Zo goed dat Nice er zelfs met flink verlies van af wilt.
Jij bent vooral een geweldenaar: een geweldig bizar negatieve zuurpruim 🤮. Slot heeft wel wat bewezen de afgelopen 2 seizoenen, maar het enige wat ik jou zie doen is alles afzeiken . Probeer het om te draaien zou ik zeggen: maak van iets negatiefs iets positiefs. Zal niet meevallen voor je, maar toch succes , je kan het 💪💪
Nee hoor lees maar mijn reacties bij Ivanusec en Zakharyn,.
Ivanusec geweldig vinden haha. Zo geweldig zelfs dat Dinamo den prijs onder zijn transferwaarde accepteert. Maar wel net gewoon geld om Feyenoord een poot uit te draaien.
Met beker erbij eh. Competitie was het 25 wedstrijden 1 goal en 6 assisten.
1 goals 6 assisten in de competitie. Transferwaarde is 12 toch van Ivanusec. Feyenoord biedt 8.5 zonder bonussen en dat is niet voor 100 procent van de transferrechten. Tevens hebben ze dat bod niet geaccepteerd. Dus hoe kom je erbij dat ze hem onder de transferwaarde gaan verkopen. Nice was al akkoord met Antwerp voor 6 miljoen exlc. bonussen. Dus die gaan akkoord met ongeveer 8 miljoen verlies.
Maar onder Slot in topvorm bij AZ. Ik hou er dan ook rekening mee dat Slot er van uit gaat dat hij Stengs wel weer in zn Oranje-vorm kan krijgen. Als dit gaat lukken, zie ik Boadu ook nog wel komen.
Ooooh, Arne!
Oranje vorm? Hij heeft 1 a 2 wedstrijden meegedaan toch? En was ze schoonvader toen niet trainer?
En daarom werd hij natuurlijk opgeroepen. Niet omdat hij n topseizoen draaide, maar omdat zn schoonvader bondscoach was.
Gaaaaaaap...
Maar goed jij ziet in Stenge een waardige opvolger van Symanski. Ik totaal niet. Meningen verschillen :)
Ik zie in Stengs n aardige opvolger. Goedkoper dan Szymanski. En veel goedkoper dan de mannen die eerder genoemd zijn.
Blijkbaar zijn 'we' nog niet zo groot als sommigen hier willen doen geloven.
Hij kreeg Alireza nou ook niet bepaald in z’n AZ vorm terug hè, niet alles pakt uit zoals de ideale situatie.
Vorig jaar idrissi 6 goals en 4 assist was ook niet echt best.
Gaan we weer weer zoeken nl die is gedaald in het buitenland en niks meer oplevert straks. En daarbij niet goed genoeg
Mooie speler, zie hem graag komen. Slot zoekt spelers die het team beter maken en niet de speler zelf. Beetje vertrouwen in het beleid mag best wel na de voorbije 2 jaren.
Mensen moeten ook niet blijven reageren op namen maar het totaalplaatje
Echt beoordelen als de selectie staat begin sept en dan pas in de winterstop hoe ze renderen.

Achter Stengs graag nog of een talentvolle 10 (Zakharyan) of Wijnaldum (pas eind aug mogelijk als hij vastblijft zitten)
Hahaha achter Stengs🤣🤣 die Zakharyn is over 2 jaar 40 miljoen waard🤣
Correctie was vroeg
Na Stengs later in deze periode. Mooie is Stengs heeft bij Antwerpen ook op 8 gespeeld.

Timber terug naar achteren/op de bank

Ik hoop nog steeds op Zakharyan en Stengs zou backup zijn
Wel veel 9 miljoen voor back up.
Welkom in de vijver. Beetje kwaliteit groter dan eredivisie betaal je 5-15m voor.
Wijnaldum gaat naar Turkije of zandbak
Volgens mij allang rond met Antwerp, mocht dit van Marcel van der Kraan komen dan is het wel waar vaak, die is goed altijd geïnformeerd.
Lees wat over een krullenbol, mocht dat Zirkzee zijn, dat zou mooi zijn.
Zirkzee kan er echt helemaal niks van dan is van Hooijdonk nog beter.

Krullenbol dan denk ik dat Luts weggaat en dat krullenbol Vitik zijn vervanger wordt ( hancko achtige aankoop) of het is Nascimento voor de spits positie.
Iedereen fakkelt hem direct neer hier maar wilden wel massaal Mannsverk hebben die nog steeds niet weg is. Dat is zo’n topper.

Allemaal boos omdat het geen exotische naam is, echt elke keer weer hier. Geef gewoon vertrouwen aan de mensen die het verdient hebben.
Mijn zorg zit hem vooral in zijn fitheidn zowel fysiek als mentaal.
Heeft, achteraf, te vroeg stap naar buitenland gemaakt

Als Slot hem kan raken is het een koopje.

P.s. stel je haalt Stengs en Sidney dat heb je ook weer wat nederlanders die zich moeten/ willen bewijzen in de as
Hij is 8/9 miljoen eh. Dat vind jij een koopje.
Als Overmars m wil, is hij vast een goede. Lijkt me prima aankoop, maar vrees dat hij bij Antwerp meer kan verdienen
Daarvoor is bij ons het sportieve plaatje beter
Waarom is het sportieve plaatje beter bij Feyenoord dan bij Antwerp?
Dit is echt zo'n typische Slot aankoop... die man geilt zo op Nederlandse spelers. Wat een drama window is dit tot nu toe, en hier willen ze wel zo 7 miljoen voor aftikken... 🤮
Vrees niet ze komen bij Zwolle uit voor n 10.Weet je mag t niet zeggen maar we gaan voor middelmaat.Namen begonnen zo mooi en eindigen weer met troep.Is martin van Geel weer td of zo.
Je wilt het maar niet begrijpen hea. Of heb ne het vermogen niet om het te begrijpen?
Ja, we eindigen weer met troep, net als vorig seizoen!
Oh nee wacht, we werden kampioen vorig jaar met allemaal verrassende aankopen die wel voldeden.
Oh ja, het seizoen daarvoor kochten we Trauner, Aursnes en Pedersen......
Gelukkig heeft die ons geen kampioen gemaakt en naar een Europese finale geloosd en gelukkig was stengs onder hem niet 1 van de grootste talenten van NL beetje positiviteit zeg kom op
Nakamura en Isaksen nog reële opties?
Nee zijn geen middelmatige spelers.
@FTM is stengs die krullebol die je bedoelt of iemand anders?