willems-feyenoord

Alamy

Nieuws

Feyenoord prominent aanwezig in leven Jetro Willems

StanV1908

Ondanks dat Jetro Willems een groot deel van zijn carrière bij PSV doorbracht, lijkt zijn voetbalhart toch vooral in Rotterdam-Zuid te liggen. De linksback, die waarschijnlijk snel bij FC Groningen zal gaan tekenen, stopt zijn affiniteit met Feyenoord niet onder stoelen of banken. Het Feyenoord-gehalte in de familie Willems heeft deze week zelfs een boost gekregen: Zion, het zoontje van Jetro gaat spelen in de jeugdopleiding van de Rotterdammers. 

Voordat de 28-jarige Willems naar Eindhoven vetrok, genoot hij zijn opleiding in Rotterdam. Opmerkelijk genoeg niet in Zuid, maar bij die andere club uit de stad: Sparta. Het feit dat hij nooit voor Feyenoord uitkwam weerhoudt de vleugelverdediger er echter niet van zijn liefde voor de club tot uiting te brengen. De afgelopen tijd werd hij meermaals gespot als toeschouwer in De Kuip, waar hij de huidige koploper van de Eredivisie luidkeels toejuichte.

Zelf doet de 22-voudig international verre van geheimzinnig over zijn voorliefde voor Feyenoord. Tijdens de Klassieker van afgelopen januari tweette Willems een foto vanuit het stadion met daarbij de tekst: "Sorry, ben ook nog gewoon een jongen van Rotterdam-Zuid". 

Tekst gaat verder onder het Twitter-bericht

Sinds deze week kan Willems al helemaal niet meer om Feyenoord heen: zijn zoontje, Zion Willems, gaat volgend seizoen onderdeel uit maken van de jeugdopleiding van de Rotterdammers. Het jochie gaat op Varkenoord spelen voor de Onder-7, zo meldt het Twitter-account Varkenoordfan

Delen

Reacties

Jetro is prof , dan speel je voor wie je betaalt. Maar het is toch prima dat hij vertelt dat z'n hart bij Feyenoord ligt. Het is er nooit van gekomen om in de Kuip te spelen, maar hij vindt het mooi dat junior het bij Feyenoord gaat proberen. Mooi toch!
28 jaar en dan al jaren niet meer op niveau; onvoorstelbaar!
Leuk voor hem maar wat moet ik met deze " informatie " ?
Je hoeft alleen maar te lezen 😁
Feyenoorder ben je

Dat wordt je niet…