Bevestigd
doukoure

Alamy

Nieuws

Feyenoord raakt overtuigd van Ismaël Doukouré

FeyenoordTM

Feyenoord is overtuigd geraakt van centrale verdediger Ismaël Doukouré. Dat bevestigd rmcsport. Het nieuws is ook al enkele weken bekend bij deze site.

De Rotterdammers hebben het afgelopen december in Portugal tijdens het trainingskamp opgenomen tegen zijn club Racing Club de Strasbourg Alsace. De wedstrijd eindigde in een 0-1 overwinning voor Feyenoord. De 19-jarige Doukouré viel in met in totaal 28 minuten speeltijd. 

Feyenoord is nog niet concreet in de markt gekomen voor de centrale verdediger, al heeft hij wel een groot deel van het Maasgebouw weten te overtuigen.

De naam van Doukouré valt bij Feyenoord al enkele maanden als back-up optie voor de aan de meniscus geblesseerde Gernot Trauner. De vice-aanvoerder moet daarvoor binnenkort een operatie ondergaan.

Doukouré heeft dit seizoen acht optredens in de Franse Ligue 1 op zijn naam staan. Daarin maakte hij 572 speelminuten en kwam zijn naam een maal op het scorebord.

Het losweken van de 19-jarige Fransman zal geen gemakkelijke opgave worden voor Feyenoord. In Strasbourg staat Doukouré nog tot medio 2026 onder contract. Volgens rmcsport geniet de rechtspoot daarbij ook de belangstelling van het Duitse Eintracht Frankfürt en Ajax.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Raakt overtuigd idd en vervolgens blijft het weer stil.....
Vooral met het oog op een zomers vertrek van Orrie is dit gewoon een goede zet.
Mooi doelpunt, al probeerde hij met zijn buitenkant in de verre hoek te schieten 👍
Denzel Hall terughalen lijkt mij.
Lol ja die speelt heel de KKD aan gort idd...
Die is niet eens goed genoeg voor under 21, benitia is hem nu al voorbij
ik zie hier zoveel reageerders staan die net zo negatief waren over Wilfried Gnonto. speelt de sterren van de hemel in Engeland
Ik volg hem niet, dus inhoudelijk kan ik er weinig van zeggen. Maar statistisch kun je toch niet zeggen dat hij de sterren van de hemel speelt met 268 minuten in de PL tot nu toe, 1 assist en geen doelpunten.
6 wedstrijden 1 intikken en 1 assist die man moet naar city.......... als ballenvanger
Vallende sterren misschien, speelt nauwelijks
Hier wreekt zich het gebrek aan een technisch manager. Ik bedoel natuurlijk Frank Arnesen. Waarom hij een half jaar voor het aflopen van zijn contract deze transferperiode niet meer mocht meemaken blijft nog altijd volstrekt onduidelijk en blijkt nu fnuikend.
Is helemaal niet 'volstrekt onduidelijk' toch..
Weinig kans want 1 maal in 1908 en je heb direct concurentie.
Had al vastgelegd moeten zijn maar ze zijn met vacantie.
Als je vakantie met een c schrijft, weet je dat iemand enkel domme dingen roept......en dat blijkt ook nu maar weer.
LangzameJoopie met je talenknobbel vroeger (tot het jaar 1955) schreef je vakantie met een c, dus zo dom is dat nou ook weer niet.
Ja, toen jun je in october nog op vacantie.
Los van het feit dat het zeker wel dom is omdat je dat in groep 3-4 basisschool al leert, is dat ook niet wat ik zei.

Ik zei namelijk dat als je vakantie met een c schrijft, de reactie van die persoon doorgaans erg dom is. Niet het schrijven van vakantie met een c an sich. Wat het, nogmaals, wel is.
Ze mogen wel eens met meer reacties komen,waar blijven de transfers??
De transfermarkt is luttele dagen open vriend. Heb wat geduld. Er gaan echt geen 6-7 nieuwe spelers komen. Waarschijnlijk 1 of 2 en op meer moet je niet hopen. Zoiets gaat wel even duren
Wat voor ********** gedoe kunnen we gaan verwachten tijdens de klassieker dat het zo lang duurt met info over kaartverkoop
Deze jongen komt echt niet hoor, begrijp dat ze met hele andere spelers bezig zijn. Deze jongen kan echt Trauner niet vervangen. Dat wordt gewoon Geertruida.
Laten ze eerst eens het lek zoeken dat altijd de targets naar buiten brengt!!!!
Dat is er niet eentje kan ik je vertellen…Zelfs uit de staf.
Benieuwd of ze nu doorpakken,hoe denken jullie er over @FTM
Marktwaarde van €2.000.000. Midden in een seizoen met nog 3 jaar contract, kost je minimaal 4/5 miljoen. We moeten ook nog een middenvelder (Mannsverk?). Kansloos
Lijkt me qua communicatie niet handig een Franstalige.
Wij hebben nu een Oostenrijker en een Slowaak in ons centrum staan, dat werkt ook gewoon.
De taal van voetbal is internationaal
Nu gaan ze lappen!! Investeerders uit Strassbourg.
Die kunnen wij toch nooit kopen!! Of te wel die gaat niet komen
@FTM Is deze jongen dan in praktijk in beeld als back-up voor een doorgeschoven Geertruida op RCV? Een invalkracht van 19 bij de nummer voorlaatst van de Franse competitie lijkt me nu geen een-op-een vervanger voor Trauner toch (uiteraard wel interessant wanneer Trauner over +/- 2 jaar toch wel op leeftijd raakt).
Nee. Doukouré wordt gezien als RCV zoals Geertruida op rechtsback kan blijven. Dat is zo beoogd.
Als ze deze jongen zouden halen is het nog niet voor de basis.
Tja, in Frankrijk lopen er nog 100 van deze kwaliteit verdedigers rond, dus ik zou voor een Iets goedkopere gaan.
Goedkoper hoeft niet als hij beter en groter is. Deze jongén is reserve bij degradatiekandidaat in Frankrijk. Is slechts 1, 83 meter en denk dat ze veel meer zullen vragen dan dat hij waard is.
Mag toch hopen dat ze al ver zijn in de onderhandelingen? Anders ben je echt heel dom bezig, ff clubs wakker maken.
Dat het nieuws nu gemeld wordt en niet al enkele weken geleden toen het hier ook al bekend was, zegt vast genoeg over dat dit nieuws een mogelijke transfer niet zal schaden
Rmcsports meldde dit als eerste. Het staat zelfs in de kop....
Clowntje ben jij zeg. Het staat in de buitenlandse media, waardoor hier alleen wordt bevestigd dat Feyenoord idd interesse heeft. Als het nu niet rond komt ligt dit niet aan 1908, maar aan de gene die het bij de buutelandse media heeft gelekt
Het Franse RMC Sport kwam ermee. Zijn zij heel dom bezig?
Ik vraag me af of Feyenoord met het oog op het programma van januari niet beter kan richten op, in aanleg, meer haalbare opties. Twee spelers die voor de vroege winterstop zowat alle wedstrijden meededen serieus geblesseerd en een Algemeen Directeur die gezellig op het Amerikaanse continent vertoeft. En nu zijn ze het in het Maasgebouw dan weer eens over een speler die één jaar geleden pas is aangetrokken door zijn huidige club en daar een doorlopend contract tot 2026 en waar Ajax en Eintracht Frankfurt (met veel meer geld) ook belangstelling voor hebben. Nee hoor we hebben helemaal geen zelfstandig Technisch Directeur nodig........
Wie zegt dat deze speler niet haalbaar is? Makkelijk is anders maar haalbaar zal die wel degelijk zijn. En het gaat niet altijd om wie er het meeste geld te bieden heeft, maar ook het sportieve plaatje wat een club je te bieden heeft
Als je goed leest zie je dat ik NIET zeg dat deze speler NIET haalbaar is maar dat dat een heel moeilijke zaak kan worden.
En als je dan doorleest zie je waarom ik dat denk: "een speler die één jaar geleden pas is aangetrokken door zijn huidige club en daar een doorlopend contract tot 2026 en waar Ajax en Eintracht Frankfurt (met veel meer geld) ook belangstelling voor hebben".
Dat is in het licht van het programma (FC Utrecht, Ajax en FC Twente in 3 á 4 weken tijd) en de geblesseerden gewoon een slechte keuze.
Kansloos. Als deze komt eet ik me schoen op
Wat denk jij dat deze jongen zou moeten kosten?
Laat ik het zo zeggen: Als hij niet haalbaar was, had dit niet in het nieuws gekomen. Ze hebben de hoop zeker nog niet opgegeven en dus is hij haalbaar.
De vraag is dus zijn de clubs al in onderhandeling?
Top! Is het dan zo dat als we deze jongen halen we geen andere aankoop meer kunnen doen?
@FTM, waarom deze speler? Dit is niet de donkere speler waar al een tijd geheimzinnig over gedaan is. Die zou, volgens mijn herinnering niet spelen in de Franse competitie.

Ik vrees hier een beetje een noodaankoop, kan je dit ontkrachten en uitleggen waarom het wèl een goede koop zou zijn voor Feyenoord
De hoop niet opgeven terwijl je in de komende 3½ week o.a. FC Utrecht, Ajax en FC Twente moet spelen is onverantwoord.
Trauner heeft niet het eeuwige leven.
Prima om als vervanger iemand te halen die mooi hem al kan ontlasten de komende anderhalf jaar en dan het stokje over kan nemen.
Eintracht Frankfurt heeft echt topscouting, dus dat zegt wel wat over de kwaliteiten van deze jongen. Mooi ook als het een lange termijn-vervanger zou worden ipv een noodoptie. Was al bang dat we over een maand zouden zijn opgescheept met een Propper of Bochneviecs of hoe je dat ook schrijft
Tot 2026 contract lijkt me haast onmogelijk toch?
Er zijn zelfs spelers met een langer contract
Zie je dit als realistische transfer? Heeft nog 3.5 jaar contract en heeft voor zijn leeftijd een prima aantal wedstrijden gespeeld. Zal wel een paar miljoen kosten
In het artikel staat ook die club uit amsterdam dus dan moeten we snel zijn.
Eindelijk gaan we eens in Frankrijk kijken.
Is dit die donkere speler waar je het over hebt?
Nee, dat zou een middenvelder zijn (eventuele vervanger van Aursnes). Het is nog niet publiekelijk bekend wie.
Nog nooit van gehoord.. ben je enthousiast?
Was dit die mysterieuze speler die je bedoelde?
Nee. Er loopt nog zo'n topper rond. Ergens, in Europa. :-)
Heb ik gisteren ook gezegd maar tot op heden geen antwoord erop 👀
Anderlecht zit wel financieel in zwaar weer nu ik het ff opgezocht heb lijkt me dan toch idd die kana
Laten we dan daar maar voor gaan. Vind deze echt matig
Heeft hij het niveau om er meteen te staan?
Daar ben ik nou ook benieuwd naar.
Hij stond afgelopen week 90 minuten tegenover mbappe
Volgens mij is dit ook een perfect iemand voor de toekomst.. 19 jaar pas he. Tuurlijk staat die er niet meteen. Maar als vervanger voor trauner. Kan je hem over paar jaa flink verkopen....