maasgebouw

VK Sportphoto

Nieuws

Feyenoord noemt uitspraak voorzitter FC Barcelona "totale onzin"

Van de redactie

Feyenoord heeft via haar sociale kanalen een reactie gegeven op de uitspraak dat de Rotterdamse club goedkeuring zou hebben gegeven voor deelname aan en eventuele Super League, "Totale onzin", zo luidt het bericht vanuit het Maasgebouw.

Volgens Joan Laporta, voorzitter van FC Barcelona, behoort Feyenoord tot de clubs die al hun akkoord hebben gegeven voor een Europese Super League. Dat vertelt de Spaanse bestuurder vrijdag tegenover radiozender RAC1. Laporta gaf aan dat een Super League al na de zomer van 2024 van start zou kunnen gaan. Daarbij noemt hij naast Feyenoord een heel rijtje met clubs die al hebben ingestemd met deelname aan het Europese toernooi, dat onafhankelijk van de UEFA georganiseerd moet worden. "Inter, Milan, Napoli, Roma, Olympique Marseille, Benfica, Porto, Sporting, Ajax, Anderlecht, Club Brugge en alle Spaanse clubs behalve Atlético Madrid."

Vanuit het Maasgebouw kwam een aantal uur later de volgende reactie: "Feyenoord is zeer verbaasd over berichtgeving in internationale media, dat de club zou hebben toegezegd deel te willen nemen aan de zogenoemde Super League. Dit is totale onzin", zo luidt het bericht op X.

Delen

Reacties

Het gaat er toch wel komen
De uefa schiet zich zelf in de vingers
En als je als club zijnde mee kan doen moet Feyenoord dat gewoon doen
Heb je twee elftallen
Een voor de eredivisie en een voor de super league
Die laporte probeerd gewoon de media achter zich te krijgen
Lekker, twee keer per seizoen tegen Marseille. 🤡
daar zit geen woord Catalaans bij :-)