Gerucht
pentz

Afbeelding via @BrondbyIF op X.com

Nieuws

'Feyenoord scout doelman Pentz'

FeyenoordTM

Feyenoord heeft dit weekend volgens Bold een oogje laten vallen op Patrick Pentz. De 27-jarige doelman van het Deense Brøndby IF won zondagavond in eigen huis van competitiegenoot FC Midtjylland: de ploeg sloot het duel met een man minder af met een 1-0 overwinning. Oud Feyenoorder Jacob Rasmussen deed ook mee bij geel-blauw.

Pentz scoorde zondag op data het hoogste cijfer van alle spelers die deel uitmaakten van de wedstrijd. De Rotterdammers waren niet alleen op de tribunes: ook scouts van Bayern München, Inter, Tottenham, Ajax, Atalanta, Borussia Mönchengladbach en Hamburger SV zouden in Denemarken aanwezig zijn geweest voor de sluitpost. Pentz wordt gewaardeerd op een marktwaarde van anderhalf miljoen euro.

De Oostenrijker komt uit de jeugd van SV Bürmoos, waarvanuit hij doorstroomde naar de jeugd van Salzburg. Later maakte hij een transfer naar Austria Wien, waarna hij een buitenlandse transfer maakte naar Stade Reims. Vorig jaar pikte Bayer Leverkusen hem transfervrij op en hij komt dit seizoen op huurbasis uit voor Brøndby. In Duitsland staat Pentz tot medio 2025 onder contract.

🎖️ - De Rotterdammers zijn niet concreet voor Pentz. Voor nu is het, mocht de informatie kloppen, alleen volgen.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Vindt een nadeel met hem dat hij zo klein is voor keeper 1,82/1,83. Weet dat Wellenreuther ook niet zo groot is, maar zou toch graag als nieuwe toekomstige keeper eentje zien die groot is en echt veel uitstraalt onder de lat.
Wellenreuther niet meer wisselen dit seizoen hoor.
Absoluut niet nee, dit seizoen tot de laatste wedstrijd laten staan.
Lengte maakt niet zo veel uit, zo lang hij maar geen dikke Pentz heeft…
Heb geen zin in een keeper die na elke tegenvaller zielig gaat staan doen voor de camera.
Vaessen, Olij enz. Allemaal niet beter dan Wellenreuther of Bijlow.
Feyenoord moet alleen een keeper halen die duidelijk beter is dan die twee of waarvan de potentie dermate groot is dat hij dat binnen nu en 2 jaar wordt, in combinatie met een lage leeftijd.

Keepers van 28 jaar die nooit verder zijn gekomen dan niveau RKC, Sparta etc en na één of twee goede seizoenen gehyped worden, moet je niet aan beginnen. Noppert hetzelfde verhaal. Werd na een goed jaar de hemel in geprezen. Zit nu op de bank bij Heerenveen.